Şimdi Ara

Cevap: ::: HTC 10 Kulübü :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: viktory..

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: khankam

bu senenin lideri açık ara 10
    Ses konusunda en iyisi
    En stabil ve hızlısı
    Kamera en iyisi
    En sağlamı
    Batarya en iyi olmasa da bayağı iyi
    Yani diyorum ki s7 edge 3300 lira iken htc parasını sonuna kadar hakediyor zaten bir amiral telefon böyle olmalı her türlü özelliği iyi olmalı yoksa bir orta segment telefondan bir farkı kalmaz ki htc tüm özeliklerı iyi tam anlamıyla bir amiral telefon

Evet o yüzden bu video da 3. Olmuş s7 ve g5 in ardından.. 3 telefonu da merak edenler, tarafsız gözle değerlendirme görmek isteyenler izlesin. Bu arada testeki s7 tr de satılan exynos modeli..

haritaları dahi bu kadar saatlerce bekleterek acan bir htc ben bilmiyorum. şuanda benim m8 bile bu telefonlarla hız konusunda arayüz stabilitesinde geride kalmaz ki htc 10 dan bahsediyoruz bence cok kolpa testlerle karsı karsıyayız gerçekten burdaki kimse bu testlere inanıyor mu ?sense arayüzü VS hernagi bir android oldugunda sonuc her zaman sense tabiki .

Hocam lütfen şu aptalı (forumdakilerden özür dileyerek) dikkate almayın.Troll belli ki.Gece gece asabanı bozuyor insanın.Mesele telefon falan değil yanlış anlamasın kimse.Ama kul hakkına giriyor şu an kendisi.İnsanlar telefon almak istediklerinde ilk baktıkları yerlerden biri donanım forumu ve bunun gibiler yüzünden yanılgıya düşüyorlar ya da akılları karışıyor.Geçmiş mesajlarına bakın malum kişinin beni anlarsınız.Lütfen yanlış anlamayın.Hayatında htc kullanmamış adam gelmiş taraflı testlerle cihazı karalıyor.Kullanmasak bilmeyeceğiz.Yöneticilerden ricam bir an önce banlasınlarda kurtulsun bütün forum şu arkadaştan.Sadece htc forumu değil, lg,sony vs. Forumlarında da trollük yapıyor.Bu kadarı da terbiyesizlik artık.Herkese iyi forumlar dilerim bu alıntı aracılığıyla da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.