Şimdi Ara

Xiaomi kullanıcılarına güzel haber: Android 15 Beta 3 servis edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi kullanıcılarına güzel haber: Android 15 Beta 3 servis edildi

Xiaomi, Android 15 Beta 3 güncellemesini nihayet kullanıcılarına sundu. Geçtiğimiz hafta bazı kullanıcılar, birkaç uygulama güncellemesi sayesinde bu yeni sürüme önceden göz atma fırsatı yakalamıştı. Şimdi ise Android 15 Beta 3 güncellemesi resmi olarak yayınlandı ve kullanıcılar bu yeni özellikleri deneyimlemeye başlayabilirler.

Ancak, bu güncelleme şu anda yalnızca belirli bir bölgedeki kullanıcılar için erişilebilir durumda. Diğer bölgelerdeki kullanıcıların bu güncellemeye erişmesi için biraz daha beklemeleri gerekecek. Yeni sürümün özelliklerini erkenden deneyimlemek isteyenler için Xiaomi, desteklenen cihazlar için doğrudan ROM (Flashable Zip) indirme bağlantıları sağladı.

Ayrıca Bkz.Honor Magic V3’ün global pazara çıkış tarihi netleşti, peki ya fiyatı?

Android 15 Beta 3, Xiaomi’nin birçok cihazı için kullanılabilir durumda. Bu cihazlar arasında Xiaomi 14 Pro, Xiaomi 14, Redmi K60 Ultra ve Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 gibi modeller bulunuyor. Güncellemeyi indirip yüklemek isteyen kullanıcılar, Xiaomi’nin sağladığı bağlantılar üzerinden cihazlarına uygun olan ROM dosyasını indirebilirler. Ancak, ROM’u flaşlamadan önce tüm verilerinizi yedeklemeniz gerektiğini unutmayın. Bu tür işlemler, bazen veri kaybına yol açabileceğinden, önlem almak her zaman en iyisidir.

Bu yeni sürüm, Xiaomi’nin HyperOS arayüzünü de içeriyor ve standart Android deneyimine kıyasla çeşitli iyileştirmeler ve yenilikler sunuyor. Xiaomi, bu güncellemeyle birlikte yazılımını güncel tutma ve kullanıcılarına en yeni özellikleri sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/20/xiaomi-starts-rolling-out-android-15-beta-3-update/

• 14 Ultra için Hyper OS v1.0.10.0 güncellemesi yüklendi.

• Xiaomi güncellemede çok geriden geliyor. 13T Pro için halen Haziran ayı güvenlik güncellemesi var. Temmuz ayını pas geçtiler. Bakalım Ağustos ayını da pas geçecekler mi? Bari güvenlik güncellemelerini günü gününe verin arkadaş. Xiaomi benim için pişmanlıktır.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    ne dertler var

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Sizin için önemsiz olabilir ancak benim için büyük dert. Honor tablet kullanıyorum. Ağustos güncellemesini aldı. 6 yıldan fazla Huawei telefon kullandım sürekli güncelleme alıyordu. 3 büyük Android güncellemesi alan ilk cihazımdı kendisi. Taki Trump denilen herif Huawei'ye yasak getirene kadar. Şuan Xiaomi kullanıyorum ve HyperOS ile ellerine yüzlerine bulaştırmışlar gibi geliyor. Telefon ilk büyük güncellemesini aldı ve telefonu hard reset atmadan doğru dürüst kullanamadım bile. Neyse size açıklama yapmama gerek yok sadece içimi döktüm. Benim için herşey ne kadar güncel o kadar iyi. O sebeple Windows 11 dışı PClerimde Arch Linux kullanıyorum. Mottom: Her zaman en güncel! ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.