Şimdi Ara

Cevap: ██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ â–ˆâ–ˆ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model 57.000 kmde (24 Kasım 2012 'de ) aldığım araç an itibariyle 87.000 km oldu...

Araba taş gibi..İnanın satasım gelmiyor. 21000 liraya bir öğretmen arkadaş istedi vermedim. Çünkü versem bu paraya bu kmde dizel araç bulmak imkansız gibi bir şey... (Aracım ABS ve full modeli -Boya & Değişen yok)

Aldığımdan bu yana normal bakımlar dışında herhangi bir şey yapma ihtiyacı duymadım. Ama bakımlarını 15 binde değil 10 binde yaptırıyorum. 2 depoda bir mazot katkısı mutlaka kullanıyorum. Arabanın çekişi ve yakıtı muhteşem.. Ordu- İstanbul 970 km yol gittim 200 lira yaktı. Gİderken Çorumdan Bolu Çıkışına kadar 130-140 bandında gittiğimi de eklemem lazım. Ort yakıt tüketimi 4,4 litre bu arada. Dönüşte 100km hiç geçmedim 4,1 or

Dün Ordu-Fatsa arasında otobanda göstergeleri sıfırlayıp basınca ne yakıyor ölçmek istedim, 140-160 arası hızla aracın ort yakıt tüketimi 5,7..Üzerinde kış lastikleri de var...

Sizlerin yakıt durumları nedir..Aracımdan çok memnunum durumum olmasına rağmen diğer dizel araçlardan bu araçtan aldığım keyfi gerçekten alamadığımı itiraf etmeliyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.