Şimdi Ara

Renault 19 motorları hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyatlı lpgli başıma bela olmayacak bir araç almam gerek.25 bini geçmek istemiyorum .
    En mantıklı araç olarak Renault 19 'u düşünüyorum.
    Bunların da lpgye en uygun olanı megane 1 motorlu km7 kodlu olan motor galiba.
    Ama aşağıda iki resimde bulunan motorlar arasında bir fark var mı?İkisi de 4 nokta enjeksiyonlu megane 1 motoru mu?
    Buji kabloları birinde motora kare gibi bir şekille bağlı, diğerinde dikdörtgen gibi.
    Bir de bana Renault 19 bulma konusunda yardımcı olursanız ya da aracınız varsa satmak isterseniz ilgilenirim.

• Forumdan bu konuda çok destek alamazsın bence kardeş, çünkü bu araçları kullananlar bizim üye profiline pek uymuyor. En güzeli varsa LPG dönüşüm forumlarından yoksa sanayi ustalarından bilgi almak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caslantas kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım hocam mantıklı. Teşekkür ederim. Bizim forum zengin maşallah :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iki motor farklı gibi hocam. yanlış hatırlamıyorsam ranault 19'larda energy motor muhabbeti vardı ama detaylarını unuttum. energy için iyi diyorlardı.
  • neden r19? clio symbol bakın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet energy motor muhabbetini duydum ama o sanki 1.4 lerde var. 1.6 larda da aynı mesele var mı ki? Hocam clio pahalı ya. Benim bütçeyi küçük tutmam lazım. Çok binmem. Ev alacağım için uygun birşey alıp kalan parayı eve aktarma niyetim var.

• 1.4lerde genelde fransız yapımı olan clio motorlu dedikleri enjeksiyonlular tutuluyormuş. yakıtı iyiymiş. 1.6 enjeksiyonluların da fiyatının diğer modellere göre uçuk olacağını sanıyorum. onun yerine tercih edilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENO 19 MODEL YARDIMI!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 lerin fiyatları da 1.6 larla aynı gibi bir fark göremedim ben. Ben bu araçlarda airbag olsun diye düşünüyorum ama o airbag kazada açılır mı Allah bilir :)

• Ikinci el araba piyasası çok takip etmiyorum Ama Renault 19 zamanına göre fena model değildi Renault 9 ile Megane 1 arasında üretilmiş bir model muadili Tempra oluyor tempraya göre daha dayanıklıdır 1. 4 ünü kullanmıştım bir kaç defa fena değildi diye hatırlıyorum Eğer 25 bin liraysa limitiniz Bence daha farklı alternatiflere yönelseniz daha mantıklı olur o yaşta bir araç düşünüldüğü kadar sorunsuz olmayacaktır alacağınız üç aşağı beş yukarı her araca 4. 5 bin lira masraf yaparsınız

• Başka alternatif ne olabilir ki? Biraz detaylı inceler baktirirsam o kadar masraf çıkmaz diye düşünüyorum. Arada 1.3 getz lere bakıyorum. Onlar da 30 a temizi var baya. Olmadı getz alırım. 1 hafta sürem var. 1 hafta içinde bir araç almam lazım.

• 064 kullanıcısına yanıt
    bu arabalar için enjeksiyonlu 1.4, karbüratörlü 1.6dan daha iyidir. tempra tipo olsaydı aksi olurdu. megane motorlu 1.6yı 1.4 fiyatına vermezler zaten.
  • Uzak yerlere sıcak bakmıyorum. Afyon ve çevre illerine bakıyorum inşallah düzgün bir tane alize denk gelir. Klima olsun istiyorum bir de sıralı sistem LPG. Bulurum inşallah. Bütçe artırmak istemiyorum doğrusu.

• Facebook sayfasına üye olup sorabilirsiniz

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Face de yok ki hocam. Accent 1.3 araçlar nasıldır ki? 1.3 gls falan var. Onlar da sorunsuz galiba.

• İlk kasa clio sedan bakın derim.

• İlk kasa clio sedan bakın derim.

• Bazı motorlarında üst kapat çatlama problemi var ama hangi motorda var bilmiyorum.
  • sürattrage S kullanıcısına yanıt
    Renault 19 larda mi? Hadi ya. Ben masraf etmemek için kastikca bişeyler çıkıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.