Şimdi Ara

Renault 19 motorları hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lpg ile kullanılan 1.4i tek nokta enjeksiyonlu, 1.6e çok noktadan enjeksiyonlu (megan 1 motorlu) r19 larda silindir kapagı çatlama durumu sıkça yaşaniyor. Benim tavsiyem 1.6e rne Alize modelidir.
    Standart klimalıdır.
    Bulamiyorsanız Clio 2 Symbol sedan tavsiye ederim. o paralara 2000,2001 modeli bulunur.
  • Renault 19 iyiydi benim için.Ama üst kapak muhabbeti insanı geriyor.Zaten ekonomik olsun derken bir de temelli masraf yapmayayım.Aşağıdaki araca niyetlendim baya ama sıkıntı olur diye bir de galerici diye cesaret edemedim.
    www.arabam.com
    Galeriden Renault R 19 1.6 Europa RTE 1998 Model Denizli 220.000 km Kırmızı - 9593777 | arabam.com
    https://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-renault-r-19-1-6-europa-rte/orjinal-1998-reno-19-europa-16-lpg-li-klimali-taki-auto-denizli/9593777

Ben de getz 1.4 düşündüm.Yarın sabah bir bakacağım.Satıcı arkadaşın 4 adet araç ilanı var.Bir de ilanlara bakıyorum mahalle kısmı hep farklı.Neden böyle ki?Satıcı araçtan memnun ve emin olarak konuşuyor.Renginin kırmızı olmasını istemezdim ama fiyatı bana mantıklı geldi.Bir de temiz gözüküyor.Dediğine göre triger ve baskı balata yakın zamanda değişmiş.Denizli'de tavsiye edeceğiniz bir oto exper firması var mıdır?

Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli.Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

• 5 ay 3000km 1.4i r19 tecrübem oldu kullanımı oldukça güzel ve keyifli clio ve symbolden çok daha iyidir.facebook gruplarına bakarsan daha uygun fiyatlı araçlar bulursun.yağmurlu havalarda su alması meşhurdur almadan kontrol etmekte fayda var özellikle arka stop farlarının kenarları lpg uyumu konusuna gelirsek benim kullandığım en tutulmayan motor olmasına rağmen lpg konusunda bir sorunum olmadı.
  • Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim.Getzin km sinin oynanmış olma ihtimali yüksek olduğu için ondan vazgeçtim.
    Peki aşağıdaki ilan hakkında ne düşünüyorsunuz?Pahalı mı yoksa temizliğine göre değer mi?

Arkadaşlar yorum yapıp yardımcı olursanız sevinirim.Nasip olursa yarın almayı düşünüyoru ama yine de acaba pahalı mı diye endişe ediyorum.

• araç gerçekten güzel ama 23bin lirayı r19 a versem geceleri uyuyamam herhalde kendi aracım 12 13 bin liralık bişeydi 23 25 bin liralara makyajlı megane 1 çok rahat bulunur bence
  • Megane 1 pek yok sanki bu fiyata .22ye verecek de yine de çok ya.Face gruplarına bakıyorum inşallah çıkar düzgün bişey ama fiyatlar da az değil.
  • alternatif olarak milenyum kasa accentte olabilir şampanya renginin boya solması dışında bildiğim bir sorunu yok
  • 1 yıldır kullanıyorum resimde ki model k7m kodlu 1.6 8v 90 beygir gücünde olan enjeksiyonlu motordur tek bobinli olan 98 yılından sonra ki modellerde kullanılmıştır beygir gücü aynıdır sadece bir kaç teknik güncelleme yapılmıştır epey performanslı ve dayanıklı bir motordur ancak devirdaim pompası tasarımsal olarak zayıf kaldığından aşırı sıkıştırmalarda hararet sorunu yaşayabilirsiniz bu araçların rne ve rte alize modelleri tercih edilir en dolusu 1.6 hacimde rte alizedir.

Alırken kurcalanmamış temizini alırsanız kolay kolay sorun yaşamazsınız 1998 modellerinde ağırlıklı olarak airbag bulunur sonraki versiyonları megane 1 piyasaya çıktığı için özellik kırpımına uğramıştır airbag görmek nadirleşir.
  • Evet milenyum kasa accentlere de bakıyorum.Onlar da çok sorunsuz ve sağlammmış.Peki sayın zimmerit ilandaki aracın fiyatı nasıl?Tür de yok.22 ye çok gibi geldi bize de.Kime sorsam çok diyor:)
  • ikisi de 4 nokta enjeksiyonlu motor o parca ise atesleme bobini birbirlerinden sekil.haric farkliliklari oldugunu sanmiyorum. megane motorlu europa alacaginiza meganin kendisini de alirsiniz o fiyatlara, 25.000 r19 icin yuksek bir rakam.
  • Arkadaşlar Selam,

Elimde r19.net alan adı mevcut ilgilenenlere uygun fiyata verebilirim. Almak isteyen özelden iletişime geçebilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.