Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: themanyax
    Telefonun gelmiş, (0212) 565 1400 telefonu arayıp nerede olduğunu öğrenip gidip elden alabilirsin. Beklemene gerek yok, eğer istanbulda isen.

Hocam emin misiniz? Bende aynı durumdayım. Yukarıdaki aşamalarda gümrüğe sevk edildi yazıyor. Gümrükten çıkmış mı oluyor şimdi bu posta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 11 Ocak 2013; 13:13:10 >
  • Sivastayım arkadaşlar.
  • Daha önce de defalarca yazdım ama malesef telefonunu almış olan bir arkadaş takip sürecini buraya yazmadı herkes farklı bir şey yazıyor kimisi gelmiş git al kimisi geçmiş olsun takılmış diyor. Telefonunu almış olan bir arkadaş lütfen buraya takip kodundan gördüğü süreci kopyalasın. LÜTFEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Daha önce de defalarca yazdım ama malesef telefonunu almış olan bir arkadaş takip sürecini buraya yazmadı herkes farklı bir şey yazıyor kimisi gelmiş git al kimisi geçmiş olsun takılmış diyor. Telefonunu almış olan bir arkadaş lütfen buraya takip kodundan gördüğü süreci kopyalasın. LÜTFEN.

gumrukte kalan ve gumrukten geçen telefonlarımın kargo geçmişini paylaşayım ben eve geçince

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzemeleri çok pahalı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax
    Telefonun gelmiş, (0212) 565 1400 telefonu arayıp nerede olduğunu öğrenip gidip elden alabilirsin. Beklemene gerek yok, eğer istanbulda isen.

Hocam emin misiniz? Bende aynı durumdayım. Yukarıdaki aşamalarda gümrüğe sevk edildi yazıyor. Gümrükten çıkmış mı oluyor şimdi bu posta?

Pardon, gümrüğe gitmiş, ben onu görmemiştim, muhtemelen tebligat gelecek sana gümrüğe gidip yanında açacaklar ve geri gönderecekler. :'( Üzüldüm.
  • Antelife ' dan telefon alan arkadaşlar içinden kulaklık falanda çıkıyor mu acaba birde hediye paketi gibi mi geliyor ?
  • benim 2 paketimde 2 gündür pimde bekliyor ikiside telefon değil ama bukadar uzun sure kalması hayra alamet değil

lütfen kargo bilgilerini paylasalım takılan ve takılmayan paketleri telefon işi sakata gelmeye basladı cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 11 Ocak 2013; 17:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Jiayu G3 promosyon paketi bulabilen var mı bir tane buldum 34..... küsüratlı bir şey , daha ucuza bulabilen varsa lütfen yardımcı olsun

http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-jy-g3/original-accessories-promotion-package-for-jiayu-g3.html

22 DOLAR
  • Son 50-60 gun icinde telefon disinda sayisiz siparisim geldi Cin'den. Hic birinde gereksiz bir bekleme bile olmadi. Sadece biri kargoda kayboldu o da PTT ile alakali degil. Onun disinda hic bir yurtdisi kargomda bi anormallik olmadi. Sadece G3 siparisim gumruge sevk edildi, sonucunu bekliyoruz merakla:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

Jiayu G3 promosyon paketi bulabilen var mı bir tane buldum 34..... küsüratlı bir şey , daha ucuza bulabilen varsa lütfen yardımcı olsun

http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-jy-g3/original-accessories-promotion-package-for-jiayu-g3.html

22 DOLAR

antelıfe ile aynı yer olabılır?
    Tr ye gonderm yapmıyorlar sanrm

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

22 DOLAR

değil hocam jiayunun resmi sitesi gönderim yaptıkları ülkeler içinde türkiye var görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

22 DOLAR

değil hocam jiayunun resmi sitesi gönderim yaptıkları ülkeler içinde türkiye var görünüyor.

bı almaya çalışırmısın?
    Ben almaya çalıştım bıkaç gun once tr seçince kargo vs bıle seçtrmıyor.

• quote:

evet kredi kartı ile öyle uyarı veriyorben paypal ile 20 gün önce felan almıştım 5-6 saat sonra telefon gümrükten geçmeyebilir diye iptal ettirdim.şu anda paypal ile durum ne bakmak lazım.
  • quote:

quote:

evet kredi kartı ile öyle uyarı veriyorben paypal ile 20 gün önce felan almıştım 5-6 saat sonra telefon gümrükten geçmeyebilir diye iptal ettirdim.şu anda paypal ile durum ne bakmak lazım.

paypal ile denedm.
    antelofe ve buradada sorun oluyor
  • Semih msj attım Türkiye'ye gönderim yapmıyolarmış
  • Gümrükten Geçen Bir Kargonun Süreci !!!

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    02/01/13 14:10 2013-01-02 14:10:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    02/01/13 14:10 2013-01-02 14:10:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    03/01/13 19:55 2013-01-03 19:55:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    06/01/13 11:55 2013-01-06 11:55:44 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    07/01/2013 11:18:34
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ISPARTA ISPARTA BM
    09/01/2013 10:21:47

27/12/2012 de sipariş vermiştim. yaklaşık 13 günde elime geçti. tmallbox.com'dan aldım.

@surga adlı arkadaşımızın kargosudur kendisi bana verdi göndermem için.

• quote:

Semih msj attım Türkiye'ye gönderim yapmıyolarmış

evet hocam nereden alacaksak aksesuar paketi?
  • Aliexpressden aralığın 21inde sipariş verdim.27sinde kargoya düştü.ayın 4ünde yurt dışına sevkedildi ve hala bu şekilde başka bir güncelleme yok acaba geçmi güncelliyorlar yoksa paket kayıp felan mı oldu arkadaşlar sizce ? yoksa bu süreç normal mi ? HK ile geliyor
  • Benim merak ettiğim üst kısımda "Gümrüğe sevk edildi" yazıpta gümrükten sorunsuz geçen içeriği cep telefonu olan bir kargo var mı acaba? :) Çok şey istiyorum evet :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.