Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ptt merkezi ile telefonla görüştüm paket izmire gelmiş yarın alabilirsiniz diyor cinli eleman acık adresi yazmamış gidip ilce ptt alıcakmışım telefonda görüştügüm memur ama sorgulamada gümrüge sevkedildi yazıyor anlamış deyilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

ptt merkezi ile telefonla görüştüm paket izmire gelmiş yarın alabilirsiniz diyor cinli eleman acık adresi yazmamış gidip ilce ptt alıcakmışım telefonda görüştügüm memur ama sorgulamada gümrüge sevkedildi yazıyor anlamış deyilim

gümrüğe de sevk edilse senin gitmen gerekiyor sen olmadan paketi açmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: daol

quote:

ptt merkezi ile telefonla görüştüm paket izmire gelmiş yarın alabilirsiniz diyor cinli eleman acık adresi yazmamış gidip ilce ptt alıcakmışım telefonda görüştügüm memur ama sorgulamada gümrüge sevkedildi yazıyor anlamış deyilim

yok bilader paket falan açmıyorlar gidiyorsun içinde telefon var teslim edemeyiz diyorlar, istanbulda zaten açıyorlar
    hiç inatlaşmaya gerek yok zaten biliyorlar telefon olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

Orijinalden alıntı: daol

quote:

yok bilader paket falan açmıyorlar gidiyorsun içinde telefon var teslim edemeyiz diyorlar, istanbulda zaten açıyorlar
    hiç inatlaşmaya gerek yok zaten biliyorlar telefon olduğunu

telefon olduğunu söylerlerse zaten dediğin gibi inat etmeye gerek yok. ama daha önce ki bir kargomu benim önümde açtılar (mp3 ) radyo özelliği olmayınca 3,5tl verip almıştım.

• Gümrük kanunu Cumhurbaşkanınına gitmiş imzaladıktan sonra 15 gün içinde resmi gaztede yayınlanır. Bundan sonra telefon getirtemeyeceğiz sanırım. Şunu koli koli veya 1 den fazla telefon getirenler için yapsalardı olmazmıydı.
  • 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    28/03/2013 11:48:01
    2.
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    28/03/2013 12:01:03
    3.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    28/03/2013 12:01:03
    4.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    28/03/2013 19:30:23
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - DİYARBAKIR(DİYARBAKIR P.İ.M./DİYARBAKIR P.İ.M.)
    02/04/2013 16:06:58
    6.
    Gümrükten Çıktı - DİYARBAKIR(DİYARBAKIR P.İ.M./DİYARBAKIR P.İ.M.)
    03/04/2013 14:01:59

Ümitsizce takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Gümrük kanunu Cumhurbaşkanınına gitmiş imzaladıktan sonra 15 gün içinde resmi gaztede yayınlanır. Bundan sonra telefon getirtemeyeceğiz sanırım. Şunu koli koli veya 1 den fazla telefon getirenler için yapsalardı olmazmıydı.

Bu gün sipariş vericektim ama ne yapsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuZaK1667

quote:

Gümrük kanunu Cumhurbaşkanınına gitmiş imzaladıktan sonra 15 gün içinde resmi gaztede yayınlanır. Bundan sonra telefon getirtemeyeceğiz sanırım. Şunu koli koli veya 1 den fazla telefon getirenler için yapsalardı olmazmıydı.

tavsiye etmem aliexpress.com daki birçok güvenilir satıcı Türkiye ye gönderi yapmamaya başladılar.

• http://gundem.milliyet.com.tr/kacakcilarla-guvenlik-gorevlileri-arasinda-gerginlik/gundem/gundemdetay/03.04.2013/1688913/default.htm

ondan sonra vatandaşın 1 tane getirdigi telefona göz dik adaletmi bu ya lanet olsun böyle devlete
  • quote:

quote:

Sakın kardeş %100 takılıyor artık geçen olmadı daha arka arkaya takılıyor herkesin..

• quote:

quote:

aman sakın telefon alma bu saaten sonra gümrükte adamı olanlar getirebilir vede yandaşları

• Allah belasını versin böyle devletin ... Milletine kazık atmak içinmi var bu devlet ya ? Daha çok yazacaklarım varda
  • Neyse artık arkadaşlar sağolun

• hayırlı olsun benim paket kaybolmuş ptt merkezleri bende deyil diyor lanet olsun ya
  • quote:

hayırlı olsun benim paket kaybolmuş ptt merkezleri bende deyil diyor lanet olsun ya

En son islem yeri neresi hocam?

• Merak ettiğim şey şu ki;
    Daha önceden de telefon getirtmek yasaktı. Şimdi ne oldu da denetimler bir anda en üst seviyeye geçti??? Bu adamlar aynı şekilde tabletleri de geri mi çeviriyor acaba? Veya neye göre karar veriyorlar gelenin telefon olduğuna? Sonuçta xray dan geçen şey belki de GPS cihazı veya navigasyon falan... Kafam karıştı valla.
  • bundan önceki çinden getirtdiğim bütün siparişlerde kargo takipte ilk sırada böyle yazıyordu 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) ama bu sefer jiayu g3 aldım 2 gün önce türkiyeye giriş yaptı ve kargo takipte ilk adreste böyle yazıyor 1.
    Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) sizce nedendir istanbul gözükmeden direk ankara yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

bundan önceki çinden getirtdiğim bütün siparişlerde kargo takipte ilk sırada böyle yazıyordu 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) ama bu sefer jiayu g3 aldım 2 gün önce türkiyeye giriş yaptı ve kargo takipte ilk adreste böyle yazıyor 1.
    Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) sizce nedendir istanbul gözükmeden direk ankara yazmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tendertendere -- 4 Nisan 2013; 14:46:41 >
  • ihbar gönderildi diyor. karar veremiyorum gitmek gerekiyor yoksa gitmeyip beklesem geri gönderirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

bundan önceki çinden getirtdiğim bütün siparişlerde kargo takipte ilk sırada böyle yazıyordu 1.

Gümrüğe Sevk yazmıyorsa geçmiştir kardeş inşallah geçer bize de yöntemini söyleyiver nasıl geçtiğini kutuya ne yazmışlar içerisine takılmaması için özel birşeyler yapmışlarmı gibi ? :)
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.