Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazdıklarım çok iyi anlaşılmış neyse kusura bakmayın kimseyi korkutma niyetinde değilim üçer beşer tane sipariş verin elbet biri yakalanmadan geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrms

yazdıklarım çok iyi anlaşılmış neyse kusura bakmayın kimseyi korkutma niyetinde değilim üçer beşer tane sipariş verin elbet biri yakalanmadan geçer

hocam ben bu topiclere yeni katılıyorum ama yazını gorunce direk ben de profil bilgilerine baktım,
    telefon sattığını tahmin etmemek mümkün degildi

bu arada ben direk bi arkadasımın çinden gelen müşterilerine aldırıcam ama hangi modeli aldırayım, magaza olmalı rahat alınabilmeli ki adamları ugrastırmayayım.

• Profilimi kimseden saklamadın bir heves satın aldığım telefonu 1.5 ayda sattım bu da benim ticari başarımdı ama söylediklerimin gerçek olduğunu bu durum değiştiriyor mu? kaçakçılık ile uğraşsanız siz ve ailenizin huzuru kaçmayacak mı veya 4 katı ceza ödenecek durumunu ben mi uydurdum. Açıkçası tekrar sipariş verebilecek bende cesaret yok olanı takdir ederim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrms

Profilimi kimseden saklamadın bir heves satın aldığım telefonu 1.5 ayda sattım bu da benim ticari başarımdı ama söylediklerimin gerçek olduğunu bu durum değiştiriyor mu? kaçakçılık ile uğraşsanız siz ve ailenizin huzuru kaçmayacak mı veya 4 katı ceza ödenecek durumunu ben mi uydurdum. Açıkçası tekrar sipariş verebilecek bende cesaret yok olanı takdir ederim sadece

Arkadaşın dedikleri doğru sonra gelip buraya konu açmayın feci trollerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

An itibariyla g3um gelmis bulunmakta paketin uzerine mp4 degerinede 15$ yazmislar

hayirli olsun

Aldığın linki verirmisin kardeş

http://lightake.com/detail.do/sku.JiaYu_G3_4.5__MTK6577_Dual_core_1GHz_Dual_SIM_Android4.0_1GB_4GB_IPS_1280_720__Screen_3G___Black-56925

• Kendi Web sitesi Jiayu G3 cep telefonu aldım ve Jiayu 'G4 satın almak istiyorum, onlar gittikleri ve benzeri söyledi.
    http://www.jiayuofficial.com/jiayu-g3-mtk6577-android-4-0-dual-core-4-5-inch-retina-gorilla-glass-screen-1g-ram-2750-mah-battery-smart-mobile-phone-black.html
  • SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    04/04/2013 13:17:50

PTT de is yavaslatma eylemi varmis, halen bekliyorum, bizim posyaciyla konustum, simdiye kadar 4 adet telefon getirttim arkadaslara kendime, hic biri takilmadi pakete hep mp4 15 veya 25 usd araligi yazdirdim, aldim yer ****, yasayi yeni duyuyorum, bilgisi olan paylasa bilirmi acaba Gumruk ne yapacak her gelen paketi xray den gecirip kontrol mu edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

An itibariyla g3um gelmis bulunmakta paketin uzerine mp4 degerinede 15$ yazmislar

akşama birer ikişer sipariş atılır artık
    "bak oğlum adamın telefonu gelmiş verelim siparişi"

Valla ağzımda aldın bende vericem ne olucaksa olsun kaderden öteye geçilmez.200tl'ye türkiyeden telefon bulamayız.Bir telefona 500 -600 tl de veremem.Burdaki uyanıkları zengin edemem.

Yeni yasa hiçbirşeyi değiştirmez.Neden diyeckesiniz çünkü zaten öncedende telefon getirtmek yasaktı şimdide yasak ne değiştiki.Adam anladığında zaten gümrükte bırakıyordu.Şimdide geçmesinin nedeni anlamamaları bence.

Bu tür icraatlarında hesabı sandıkta sorulur elbet! Ne zararı var insanların telefon getirmesinin? Uyuşturucu değil birşey değil? Versin vergisini getirsin ama adamlar direkt yasaklıyorlar artık vergide versen telefona el koyuluyorlar.
    Ama şahsi postaları açacaklarını snmıyorum.
    Bu konudada şanssızımdır mutlaka gümrükte kalır.Ve bende paramı alamam.

ŞAHIS POSTALARINI ACIYORLAR BENİM POSTAMI ACMIŞLAR İÇİNDEKİ TELEFONUN MARKASINI SÖYLÜYOR ADAM TUTANAKTA TELEFONUN MARKASI VARDI

• İşte arkadaşlar bu da benim ilk telefon deneyimim

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    04/04/2013 19:43:35
    2.
    Torbaya Eklendi - YOZGAT(YOZGAT)
    05/04/2013 17:17:38
    3.
    Torbaya Eklendi - YOZGAT(YOZGAT)
    05/04/2013 17:17:38

pazartesi elime ulaşır.
  • telefon mu yiğido kardeş geçmiş gümrükten
  • quote:

quote:

quote:

hayirli olsun

kardeşim dispute ne durumda senin sende dispute yükseltmiştin bi haber var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: balbaks

telefon mu yiğido kardeş geçmiş gümrükten

Evet kardeş telefon aldım. İlk kez telefon aldım. Aslında bana haftada en az 2 defa çinden ürün gelir. Daha hiç bir ürünümde gümrük de kalmadı. Burdaki yazılanlara hiç itimat etmeden telefon siparişinide ayın 24 ünde verdim. 10 gün sonra yani ayın 4 ünde istanbula giriş yaptı. Bugünde yozgata gelmiş. Pazartesi de dağıtıma çıkar elime ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

quote:

telefon mu yiğido kardeş geçmiş gümrükten

Evet kardeş telefon aldım. İlk kez telefon aldım. Aslında bana haftada en az 2 defa çinden ürün gelir. Daha hiç bir ürünümde gümrük de kalmadı. Burdaki yazılanlara hiç itimat etmeden telefon siparişinide ayın 24 ünde verdim. 10 gün sonra yani ayın 4 ünde istanbula giriş yaptı. Bugünde yozgata gelmiş. Pazartesi de dağıtıma çıkar elime ulaşır.

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan darısı bizlerin başına inşallah.Bİzede yardımcı olmanı istiyoruz.Ne gibi işlemler yaptın tecrübelisin bu konuda pm rica etsek özel birşey yaptıysan eğer.

aynen pm beklıyorum bende hayırlı olsun...

• ARKADAŞIN BİRİSİ YENİ GÜMRÜK YASASINI CUMHURBAŞKANININ ONAYLADIĞINI SÖYLÜYORDU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM
    ŞU ÜLKEDE HERŞEY YAVAŞ ÇALIŞIR ŞU GÜMRÜK YASASINDA NE BU HIZ YAW
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayirli olsun

kardeşim dispute ne durumda senin sende dispute yükseltmiştin bi haber var mı

Yok kardeşim hiçbir gelişme yok nereye ne şekilde mesaj yazacağımda bilmiyorum. Yönetime mesaj atacağım da atacak yer bulamıyorum çok karışık aliexpress

• Paket elime geçsin. Aşamaları burda paylaşırım.
    Herkese iyi geceler.
    Pm ile cevap verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hansoylu

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.

PTT de is yavaslatma eylemi varmis, halen bekliyorum, bizim posyaciyla konustum, simdiye kadar 4 adet telefon getirttim arkadaslara kendime, hic biri takilmadi pakete hep mp4 15 veya 25 usd araligi yazdirdim, aldim yer ****, yasayi yeni duyuyorum, bilgisi olan paylasa bilirmi acaba Gumruk ne yapacak her gelen paketi xray den gecirip kontrol mu edecek

Simdi Posta isleme merkezini aradim, asoyledigini aynen yaziyirum (1000 e yakn gonderi var tek tek bakiliyor vergili olanlar ayriliyor artik vergisi olanda kapiya teslim edilip odemesi elden alinacak Ancak Cep telefonlari haric ) tek tek bakiyoruz dediginde kutu fiyatina bakiyorlarsa iyi, eger kutuyu acip bakiyorlarsa veya xray den geciriyorlarsa yandik bundan sonra

• yiğido kardeş bende birçok kez getirtrim ama son 2 telefonda gümrüğe girdi isimden takip ediyolar heralde sen bu ara şanslı arkadaşlardansın :) atakan ayenen bende de 2 gün içinde döneceğiz diyor ama dönmedi diğer satıcı dispute hemen kabul etti sağolsun para geçti dispute yükseltmeden keşke öbürünüde yükseltme yapmasaydım yapınca gün geri sayımıda kalktı anlamadım bu işi vall
  • quote:

yiğido kardeş bende birçok kez getirtrim ama son 2 telefonda gümrüğe girdi isimden takip ediyolar heralde sen bu ara şanslı arkadaşlardansın :) atakan ayenen bende de 2 gün içinde döneceğiz diyor ama dönmedi diğer satıcı dispute hemen kabul etti sağolsun para geçti dispute yükseltmeden keşke öbürünüde yükseltme yapmasaydım yapınca gün geri sayımıda kalktı anlamadım bu işi vall

bende bir adet Amoi N821 aldim. işyerinde arkadaşalar çok beğendi 2 tane daha sipariş ettim 3'ü de gümrüğe takılmadan geldi. hepsi 20-25 gün dürdü. 3'ü de ayrı ayrı paketler halinde aynı adrese geldi. Bir tanesininde farklı ad ikisinde benim benim adım vardı.
  • quote:

quote:

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.

Simdi Posta isleme merkezini aradim, asoyledigini aynen yaziyirum (1000 e yakn gonderi var tek tek bakiliyor vergili olanlar ayriliyor artik vergisi olanda kapiya teslim edilip odemesi elden alinacak Ancak Cep telefonlari haric ) tek tek bakiyoruz dediginde kutu fiyatina bakiyorlarsa iyi, eger kutuyu acip bakiyorlarsa veya xray den geciriyorlarsa yandik bundan sonra

Evet telefon gumrukten gecmis ve dagitima cikmis pazartesi akirim insallah,

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AND) KADIKÖY DAĞITIM
    06/04/2013 14:45:14

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.