Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karaktersiz PTT hem gümrükte yakala paketi hemde kaybet milletin catır catır geciyor bizimki gecmeyi bırak kayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

karaktersiz PTT hem gümrükte yakala paketi hemde kaybet milletin catır catır geciyor bizimki gecmeyi bırak kayıp

Senin durumunda olan arkadasim var 5 ay oldu paketten haber yok, onun da cep tel vardi, kanimca kimsenin gunahini almayalim ancak, sanki arada bir bu tur paketleri hic ediyorlar (kendilerine alip kayip susu veriyorlar) gibime geliyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hansoylu

quote:

karaktersiz PTT hem gümrükte yakala paketi hemde kaybet milletin catır catır geciyor bizimki gecmeyi bırak kayıp

Senin durumunda olan arkadasim var 5 ay oldu paketten haber yok, onun da cep tel vardi, kanimca kimsenin gunahini almayalim ancak, sanki arada bir bu tur paketleri hic ediyorlar (kendilerine alip kayip susu veriyorlar) gibime geliyor,

ist. gönderdigi torba numarasını bile söylüyor ne olduysa bulundugum ilin PTT k.i.m. oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

quote:

quote:

büyük ihtimalle öyle birşey oluyor gümrüklerde neler döndüğünü bilmiyo değiliz.

Arkadasim inat edip dava acacakti ancak urun telefon olunca zaten girisi yasak olan urun, avukat ile gorustu soyledigi su hic bir sinuc alamayiz hatta uzerine kacak mal sokmaktan devlet buze dava acar dedi, biz de vaz gectik haliyle, Eger soyledigimiz gibi Hic ediyorlarsa mallarimizi, her kurusu haram olsun misli misli ciksin onlardan

• Arkadaşlar size bir akıl vereyim.
    Siparişlerinizi bulunduğunuz ilin veya ilçenin ptt merkezinin adresini kullanarak verin.
    Belki gümrükde ki posta memurları bakar adres vayy gardaşım sipariş vermiş demek der ve gönderebilir.
    Özellikle telefon isteyen arkadaşlar bu taktiği denesin.
    Çünkü bizim ürünler kargo ile gelmiyor posta ile geliyor.
    Kargo ile posta tamamen farklı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

Arkadaşlar size bir akıl vereyim.
    Siparişlerinizi bulunduğunuz ilin veya ilçenin ptt merkezinin adresini kullanarak verin.
    Belki gümrükde ki posta memurları bakar adres vayy gardaşım sipariş vermiş demek der ve gönderebilir.

benim paket ilce ptt gelicekti adres yoktu üzerinde sadece telefon numarası vardı bence sizin şansınıza
  • Çin`den bu gidişle, toplu iğne bile yollamaz adamlar.. Kayıp olayları bu gidişle daha da çoğalır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

büyük ihtimalle öyle birşey oluyor gümrüklerde neler döndüğünü bilmiyo değiliz.

Arkadasim inat edip dava acacakti ancak urun telefon olunca zaten girisi yasak olan urun, avukat ile gorustu soyledigi su hic bir sinuc alamayiz hatta uzerine kacak mal sokmaktan devlet buze dava acar dedi, biz de vaz gectik haliyle, Eger soyledigimiz gibi Hic ediyorlarsa mallarimizi, her kurusu haram olsun misli misli ciksin onlardan

Arkadaşım senin ürünün gelmedi mi? Zaten bence ptt adresi vermek mantıklı olmaz adamlar zaten doğru düzgün getirmiyorlar birde ptt adresini verirsek üstüne bir bardak soğuk su içmemiz gerekir.
    Aksine gümrüklerdeki adamlar değişiyorlar ve işler sıkılaşıyor bunda birazda bu işi ticarete dökmüş sağda soldada filanca tane birden getirttim birşey olmadı diyerek övünenler yüzünden var.Maalesef herşeyin suyunu çıkarıyoruz.
    Ne olursa olsun bende sipariş verdim inşallah elime ulaşır ne diyeyim.Bu konularda şansım hiç yoktur ama burda gelen arkadaşları görünce hevesleni verdim birden.Eline ulaşan arkadaşlar güle güle kullansınlar ürünlerini.

adresi yazmamış gerizekalı cinli ondan ilce ptt gelicek di sadece il ilce yazıyormuş ist. gümrükteki bayan öyle söyledi

• yiğido ve atakan sizin aldığınız telefonların modeli ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

Arkadaşlar size bir akıl vereyim.

Ben ilçede oturuyorum hiç de senin dediğin gibi olmuyor İstanbul da işaretleniyor bence burdakiler açıyor.
  • quote:

quote:

quote:

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    04/04/2013 13:17:50

PTT de is yavaslatma eylemi varmis, halen bekliyorum, bizim posyaciyla konustum, simdiye kadar 4 adet telefon getirttim arkadaslara kendime, hic biri takilmadi pakete hep mp4 15 veya 25 usd araligi yazdirdim, aldim yer ****, yasayi yeni duyuyorum, bilgisi olan paylasa bilirmi acaba Gumruk ne yapacak her gelen paketi xray den gecirip kontrol mu edecek

Simdi Posta isleme merkezini aradim, asoyledigini aynen yaziyirum (1000 e yakn gonderi var tek tek bakiliyor vergili olanlar ayriliyor artik vergisi olanda kapiya teslim edilip odemesi elden alinacak Ancak Cep telefonlari haric ) tek tek bakiyoruz dediginde kutu fiyatina bakiyorlarsa iyi, eger kutuyu acip bakiyorlarsa veya xray den geciriyorlarsa yandik bundan sonra

Evet telefon gumrukten gecmis ve dagitima cikmis pazartesi akirim insallah,

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AND) KADIKÖY DAĞITIM
    06/04/2013 14:45:14

Yuh arkadaş o kadar yazmama rağmen mp4 yazmamışlar Cell Phone yazmışlar gümrükten nasıl geçti anlamadım,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.

PTT de is yavaslatma eylemi varmis, halen bekliyorum, bizim posyaciyla konustum, simdiye kadar 4 adet telefon getirttim arkadaslara kendime, hic biri takilmadi pakete hep mp4 15 veya 25 usd araligi yazdirdim, aldim yer ****, yasayi yeni duyuyorum, bilgisi olan paylasa bilirmi acaba Gumruk ne yapacak her gelen paketi xray den gecirip kontrol mu edecek

Simdi Posta isleme merkezini aradim, asoyledigini aynen yaziyirum (1000 e yakn gonderi var tek tek bakiliyor vergili olanlar ayriliyor artik vergisi olanda kapiya teslim edilip odemesi elden alinacak Ancak Cep telefonlari haric ) tek tek bakiyoruz dediginde kutu fiyatina bakiyorlarsa iyi, eger kutuyu acip bakiyorlarsa veya xray den geciriyorlarsa yandik bundan sonra

Evet telefon gumrukten gecmis ve dagitima cikmis pazartesi akirim insallah,

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AND) KADIKÖY DAĞITIM
    06/04/2013 14:45:14

Yuh arkadaş o kadar yazmama rağmen mp4 yazmamışlar Cell Phone yazmışlar gümrükten nasıl geçti anlamadım,

Hadi canım cell phone mu bırakmışlar? Süper ya çok şanslı birisin sen. Demekki bazı postalar bakmıyorlar bile yoksa var ya adamlar neler yazdırıyor yinede kalıyor.İyi ama sen kurtulmuş oldun darısı bizim başımıza.Bu arada bu çinliler lafta dinlemiyorlar

Abartisiz soyluyorum 20 den fazla mesaj attim MP4 yazin diye onlarda tamam endise etmeyin istediginiz gibi yazdik dediler, sen git Cell Phone yaz allahtan 50 usd yazmislar :))

Buda gosteriyorki her gelen partiden ellerini cuvala daldirip aradan seciyorlar,

• Bangood singapore ile mi gönderiyor acaba, air mail 7-15 gün yazıyor ama aklım bilemedi.
  • Hacı aliexpress ' ten alıcaksan sağlam birinden alcan yoksa taklaya gelirsin valla Allah Korusun.
  • ebayın pabucu dama mı atıldı millet hiç ebaydan bahsetmiyor hep aliexpress den bahsediliyor
  • Aliexpress den telefon getirttim. dün bulunduğum şehire kadar geldi kargo ve içinde telefon bulunuyor diye geri gönderildi. şu günlerde aynı durum başına gelen varmı?

• Selamlar arkadaşlar. Resimde görüldüğü gibi son işlem 1 Nisan'da yapılmış görünüyor ve bugün 9 Nisan. Bu işlerden hiç anlamam, zaten sırf denemek için 2 parça ucuz kol saati siparişi verdim. Şu an paket ne aşamada, 8 gündür neden hiçbir işlem yapılmamış acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Selamlar arkadaşlar. Resimde görüldüğü gibi son işlem 1 Nisan'da yapılmış görünüyor ve bugün 9 Nisan. Bu işlerden hiç anlamam, zaten sırf denemek için 2 parça ucuz kol saati siparişi verdim. Şu an paket ne aşamada, 8 gündür neden hiçbir işlem yapılmamış acaba?

http://track-chinapost.com/startairmail.php

bu adresten bak. çindeki posta haraketlerini ptt sitesinden göremezsin. postan su anda pekinde uçak bekliyor
    turkiyeye girdikten sonra ptt sitesinden takip edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Bangood singapore ile mi gönderiyor acaba, air mail 7-15 gün yazıyor ama aklım bilemedi.

SE ile gönderiyor yani sweden post.en az 25 günde geliyor bilgin olsun.çok yavaş

singapur post ile getirt ne alacaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacituremen

quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Selamlar arkadaşlar. Resimde görüldüğü gibi son işlem 1 Nisan'da yapılmış görünüyor ve bugün 9 Nisan. Bu işlerden hiç anlamam, zaten sırf denemek için 2 parça ucuz kol saati siparişi verdim. Şu an paket ne aşamada, 8 gündür neden hiçbir işlem yapılmamış acaba?

http://track-chinapost.com/startairmail.php

bu adresten bak. çindeki posta haraketlerini ptt sitesinden göremezsin. postan su anda pekinde uçak bekliyor
    turkiyeye girdikten sonra ptt sitesinden takip edebilirsin

Teşekkürler ilgilenipte yanıt verdiğiniz için. Ben konuyu daha da dağıtmayayım. İyi forumlar herkese...

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.