Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: toros48

AMA GÜMRÜĞE GİTTİ İBARESİ YOK.

bunu kullan bence
    benim başıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuis

merhabalar kargom geldi sonunda 32 gün sürdü gümrük çilesi de bitti çok şükür.
    deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak kargom SP ile geldi normalde swedenpost ile göndereceklerdi sonradan değiştirdiler. Acaba swedenpost ile gönderselerdi daha erken mi gelirdi en azından sonraki alışverişlerde tercihimiz belli olur.

Cevap verecek kimse yok mu arkadaşlar yeni sipariş geçeceğim.
  • Sg post iyidir hocam. sure olarak pek bir fark yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuis kullanıcısına yanıt
    Aslında asıl sıkıntı cinde bataryalı ürünlerin cin post ve hongkong post engelinden dolayı satıcıların singapur postla veya isveç,almanya dan o ülkenin postasıyla göndermeyi tercih etmelerinden dolayıdır.Swish post veya singapur arasında fazla bir fark yok.Bana hem singapurla hem de isveç postasıyla(sweden post) ürün geldi yaklaşık 7-15 gün arasında sürüyor.Laf aramızda :) iyiki cin post veya hongkong kullanmıyorlar yoksa 45 güne kadar bekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Aslında asıl sıkıntı cinde bataryalı ürünlerin cin post ve hongkong post engelinden dolayı satıcıların singapur postla veya isveç,almanya dan o ülkenin postasıyla göndermeyi tercih etmelerinden dolayıdır.Swish post veya singapur arasında fazla bir fark yok.Bana hem singapurla hem de isveç postasıyla(sweden post) ürün geldi yaklaşık 7-15 gün arasında sürüyor.Laf aramızda :) iyiki cin post veya hongkong kullanmıyorlar yoksa 45 güne kadar bekleyebilirsiniz.

cevap için teşekkürler.
    benim SP ile 25 gün sürdü inşallah sweden ile de bu kadar hızlı gelir.

• ben singpost ile lenovo p780 aldım hala despatched to oversea yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest3423543563456 -- 8 Aralık 2013; 0:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sorun yok aksilik olmazsa onumuzdeki hafta sonuna kadar gelmis olur.takip numaranizi silin.

• arkadaslar ben alamadım gümrüğe esvk edildi de yazmıyo10 gündür torbada diyor :s
     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ
  • toros48 kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm ama urun gumruge takilmis.gelis kaydi yapildi diyorsa gumruge takilmis demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Bi sorun yok aksilik olmazsa onumuzdeki hafta sonuna kadar gelmis olur.takip numaranizi silin.

hocam hala bir gelişme yok bi bakar mısın benim için RF185755634SG

• NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
     02/12/13 16:26   2013-12-02 16:26:00   The item was forwarded to the destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   SINGAPORE (Yurt Disi) 
     03/12/13 23:50   2013-12-03 23:50:00   Send item abroad (EDI-received) 

Hocam az kalmis diyelim bu haftaya yetisir muhtemelen.singapur post bu aralar yavaş biraz.

• quote:

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
     02/12/13 16:26   2013-12-02 16:26:00   The item was forwarded to the destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   SINGAPORE (Yurt Disi) 
     03/12/13 23:50   2013-12-03 23:50:00   Send item abroad (EDI-received) 

Hocam az kalmis diyelim bu haftaya yetisir muhtemelen.singapur post bu aralar yavaş biraz.

dakika başı kontrol ediyorum ama bir gelişme yok sıkıldım artık. Özel mesaj atıcaktım alıntı yaptım gene yanlışlıkla

• Benim siparisimde ayin 29 undaydi su an ankarada yarin gelecek sizinkide bi sonraki ucakta olsa gerek hafta sonuna dogru gelir muhtemelen.

• quote:

Benim siparisimde ayin 29 undaydi su an ankarada yarin gelecek sizinkide bi sonraki ucakta olsa gerek hafta sonuna dogru gelir muhtemelen.

Teşekkür ederim hocam Ankara'daysanız telefon takılmadan gelirse yanınıza uğramak isterim

• Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)
    (İST.ULUSLARARASI PİM) 11/12/2013 11:47:30 2.Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA
    P.İ.M.)

gümrüğe mi takıldı arkadaşlar p.i.m diyor ? Yoksa kontrol etmediler mi direk bakmadan Ankara'ya mı yolladılar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostlar hangi sitede uygun fiyatlı şuanda. İndirim çeki falan kullanılan olsun. en ucuz hangisinde var.
    Birde yanında alınması gerekenler olmazsa olmazlar nelerdir.?

Bu gün vermek istiyorum artık siparişi canım sıkıldı. 1.5 ay sonrada g4 çıkarsa ondan veririz hayırlısıyla.

Aliexpresste nispeten fiyatlar daha uygun 180 dolardan 210 dolara kadar gidiyor.Güvenilir ve büyük satıcılardan tercih edilebilir.

Paypalla ödemeleri mevcut mu? Gümrükte takıldığı taktirde paramızı alabilir miyiz acaba? 180 dolara var birtane ve şuanda ki en ucuz satıcı diyebilirm. Daha önce oradan hiç alışveriş yapamadımda merak ettim.

Beyler minideal.netten almaya karar kıldım. Yalnız paypal dolar kurunu yüksek tutuyor. Anlam veremedim ben bu işe. dolar 1.79 ise bunlar 1.89 tutuyorlar. Az gibi görünsede çok fark yapıyor. Anlayamadım ben bu işi yardım edin lütfen.

Satış oranı yüksek satıcılardan alırsanız üzerine yatacaklarını sanmıyorum en kötü ihtimal tekrar gönderiyorlar.20 dolar fark var arada diğer sitelerle buda bence ciddi bir para.

8gb hafıza kartı silikon kılıf ekran koruyucu vs. toplam 395 liraya minideal den aldık bakalım hayırlısıyla gelir inşallah.

hocam ben 520 verdim ya aliexpresstekı adama. Geri mi göndersem 120tl fark çok fazla

• 2.
    Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.)

Gecmis yarin gelir.gozunuz aydin :)

• quote:

2.
    Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.)

Gecmis yarin gelir.gozunuz aydin :)

çok sağol hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostlar hangi sitede uygun fiyatlı şuanda. İndirim çeki falan kullanılan olsun. en ucuz hangisinde var.
    Birde yanında alınması gerekenler olmazsa olmazlar nelerdir.?

Bu gün vermek istiyorum artık siparişi canım sıkıldı. 1.5 ay sonrada g4 çıkarsa ondan veririz hayırlısıyla.

Aliexpresste nispeten fiyatlar daha uygun 180 dolardan 210 dolara kadar gidiyor.Güvenilir ve büyük satıcılardan tercih edilebilir.

Paypalla ödemeleri mevcut mu? Gümrükte takıldığı taktirde paramızı alabilir miyiz acaba? 180 dolara var birtane ve şuanda ki en ucuz satıcı diyebilirm. Daha önce oradan hiç alışveriş yapamadımda merak ettim.

Beyler minideal.netten almaya karar kıldım. Yalnız paypal dolar kurunu yüksek tutuyor. Anlam veremedim ben bu işe. dolar 1.79 ise bunlar 1.89 tutuyorlar. Az gibi görünsede çok fark yapıyor. Anlayamadım ben bu işi yardım edin lütfen.

Satış oranı yüksek satıcılardan alırsanız üzerine yatacaklarını sanmıyorum en kötü ihtimal tekrar gönderiyorlar.20 dolar fark var arada diğer sitelerle buda bence ciddi bir para.

8gb hafıza kartı silikon kılıf ekran koruyucu vs. toplam 395 liraya minideal den aldık bakalım hayırlısıyla gelir inşallah.

hocam ben 520 verdim ya aliexpresstekı adama. Geri mi göndersem 120tl fark çok fazla

Dostum ben alalı 1 yıl olacak nerdeyse. Dolar kuru çok değişti. Aldığın fiyat normal olabilir. Ama yinede 520 fazla gibi.

http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html
    3gs MD de şuan bu fiyat.
    Düşünürseniz;
    http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html
    g4 advanced da gayet güzel fiyat. Belki indirim kuponu ile biraz daha uyguna gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.