Arkadaşlar resimler FamilyMall'dan, fiyatlar ise piyasadandır. Resimler net değil ve çok az farkındayım ama müsaade etmiyorlardı (nedense!) ve Cuma tatil olduğundan dükkanlar kapalıydı, çoğu telefonun fiyatını alamadım. Bu arada Z1 yok satıyor :) Bir arkadaş Note 3 modelini sormuştu; hem 9000 hem de 9005 var burada ve ilginçtir ki fiyatları aynı. Hatta farkı bilmiyorlar diyebilirim. Bu arada Lumia'lar mazlum mazlum duruyordu, kimse sormuyordu bile neredeyse. Mcbook soran arkadaş; resimlerde fiyatlar var, dükkanlara soramadım, fiyatlar alışveriş merkezinden. 10.1 alışveriş merkezinde 640$'dı, bana uygun gelmedi açıkçası.
Arkadaşlar herkese selamlar.
İş nedeniyle bir süredir Erbil'e bağlı bir kasabadayım. Buradaki telefon fiyatlarını sizlerle paylaşmak istedim. Sadece 1-2 dükkan gezebildim ama en azından "maksimum şu fiyat" diye düşünebileceğinizi, bir fikir sahibi olabileceğinizi düşünüyorum:)
Samsung Galaxy Note 3 - 580$ (Gear yok, buralarda bulmak neredeyse imkansız)
Samsung Galaxy S4 - 485$
Samsung Galaxy S3 Mini - 190$
Samsung Galaxy S4 Mini - 340$
IPhone 5S 16GB - 680$
IPhone 5S 32GB - yeni fiyatı öğrenemedim (eskisi 900$)
IPhone 5C 16GB - yeni fiyatı öğrenemedim (eskisi 550$)
HTC One 16GB - 520$
HTC One 32GB - yeni fiyatı öğrenemedim (eskisi 650$)
SONY Xperia Z - yeni fiyatı öğrenemedim (eskisi 470$)
SONY Xperia Z1 - 520$
Bazı özelliklerin eksik olduğunu biliyorum (kapasite, renk vs) ancak burada satıcı soru sorulmasını pek sevmiyor:) çoğu da zaten telefon özelliklerini bilmiyor. Ancak şunu eklemeliyim; bazı renkler daha çok tutuyor ve fiyatları daha pahalı, bilginiz olsun (özellikle sarı).
Vaktim olursa başka modellerin fiyatını da öğrenip burada paylaşmaya çalışacağım. Aklımda olan ancak bulamadığım bazı modeller de buna dahil.
NOT: Telefon alıp satmayı düşünmüyorum. Bunlar sadece bilgi amaçlıdır
inanki adlı arkadaşımız Süleymaniye'deki dükkanlardan çektiği resimleri paylaşmış, ana konuya ekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: inanki
İki ay önce Irak- Süleymaniye de bulundum.. (Kısmet olursa 1 ay içerisinde gibi tekrar gideceğim gibi) Hazır konuyu görünce telefon ile çektiğim resimleri fiyat bilgisi açısından paylaşayım dedim.
Telefoncu dükkanından resimler..
edit: S4 mini fiyat etiketi görünmüyor ama fiyatı 350 dolardı.
S.aleyküm öncelikle uzun zamandır konuyu takip ediyorum batmanda ikamet ediyorum ve ıraktan telefon alacam lütfen LG G3, XPERİA Z2 VE Z1,GALAXY NOTE 3, HTC ONE M8, M7 E8, ASUS ZENFONE 2,HTC DESİRE EYE cihazların bulabildikl ordaki fiyatı lazım lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.