Şimdi Ara

Cevap: Lenovo y580 oyun sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo y580 kullanıcısıyım yaz başına kadar bütün oyunları sorunsuz sıkıntısız oynayabiliyordum ancak yazdan beri ne yeni oyunları ne de eski oyunları oynayabiliyorum. oyunu açtıktan 5 10 dakika sonra ekran kararıyor sesler devam ediyor ama ekran kararıyor ancak alt + ctrl + delete ile kapatabiliyorum. hiç bir oyunu oynayamaz oldum, kasa doğru düzgün ısınmıyor bile. hatta geçen yıl daha çok ısınırdı. neden olabilir bir fikri olan var mı ? ekran kartım güncel Nvidia GeForce GTX 660M

• Isınmaları ölçtünüz mü ısınmıyor demeyin oyunda bir ölçüm yapın sonucu yazın.Sonuçta sistem donuyor tekrar başlatmak zorunda kalıyorsun bazı leptoplar ısınma sınırına dayanmasa bile yüksek ısılarda çeşitli sıkıntılar verebilir.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    normal değerlerin ne olması gerekiyor bir program indirdim çalışıyor şu anda ama deniyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaMeBo

normal değerlerin ne olması gerekiyor bir program indirdim çalışıyor şu anda ama deniyorum bakalım

donduktan sonra aldığım değerler bunlar oluyor sanırım. anormal bir durum var mı ortada ?
     Cevap:  Lenovo y580 oyun sorunu

• bir fikri olan yok mu ?
  • FaMeBo kullanıcısına yanıt
    Size dediğim giib sıkıntı ısınma donmaların sebebi bu bu gün yine bir arkadaşın bilgisayarını formatladım ısılarını ölçtüm strese soktum 94 derece gördü ve donmalar başladı fan deliklerine üflediğimde toz suratıma yapıştı tamamiyle tozlanmayla alakalıydı gerekli işlemleri yaptım temizlik güzelliktir.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkür ederim temizlemeyi bir deneyeceğim sonucu buraya bildiririm temizlediğimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    14 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.