lenovo y580 kullanıcısıyım yaz başına kadar bütün oyunları sorunsuz sıkıntısız oynayabiliyordum ancak yazdan beri ne yeni oyunları ne de eski oyunları oynayabiliyorum. oyunu açtıktan 5 10 dakika sonra ekran kararıyor sesler devam ediyor ama ekran kararıyor ancak alt + ctrl + delete ile kapatabiliyorum. hiç bir oyunu oynayamaz oldum, kasa doğru düzgün ısınmıyor bile. hatta geçen yıl daha çok ısınırdı. neden olabilir bir fikri olan var mı ? ekran kartım güncel Nvidia GeForce GTX 660M
Isınmaları ölçtünüz mü ısınmıyor demeyin oyunda bir ölçüm yapın sonucu yazın.Sonuçta sistem donuyor tekrar başlatmak zorunda kalıyorsun bazı leptoplar ısınma sınırına dayanmasa bile yüksek ısılarda çeşitli sıkıntılar verebilir.
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
normal değerlerin ne olması gerekiyor bir program indirdim çalışıyor şu anda ama deniyorum bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: FaMeBo
normal değerlerin ne olması gerekiyor bir program indirdim çalışıyor şu anda ama deniyorum bakalım
donduktan sonra aldığım değerler bunlar oluyor sanırım. anormal bir durum var mı ortada ?
bir fikri olan yok mu ?
FaMeBo
kullanıcısına yanıt
Size dediğim giib sıkıntı ısınma donmaların sebebi bu bu gün yine bir arkadaşın bilgisayarını formatladım ısılarını ölçtüm strese soktum 94 derece gördü ve donmalar başladı fan deliklerine üflediğimde toz suratıma yapıştı tamamiyle tozlanmayla alakalıydı gerekli işlemleri yaptım temizlik güzelliktir.
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
anladım çok teşekkür ederim temizlemeyi bir deneyeceğim sonucu buraya bildiririm temizlediğimde