Şimdi Ara

Cevap: lg g2 almayi dusunuyorum tavsiyeleriniz ( fanboyluk yamadan lütfen :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir Sony hayranı olarak (Sony/SonyEricsson'ın çıkarttığı bir çok telefonu kullanmış biri olarak) Sony'den LG G2 'ye geçtim yaklaşık 1,5 sene önce. Telefonumda bahsettiğiniz hiç bir sorunu yaşamadım. Fiyat-performans açısından çok mükemmel bir cihaz. Gayet stabil çalışıyor. Bir çok oyunu deneme imkanım oldu ama Ipad Mini 2 olduğu için telefonda pek oyun bulundurmadım. Denediğim bütün oyunları hiç kasılmadan çalıştırdı. Zaten 2 GB Ram çok yeterli geliyor. 32 Gb depolama alanı da tatmin edici. Gerek kamerası olsun, gerek işlemcisi olsun, gerek internet hızı olsun, gerek şarj süresi olsun ve gerekse de sağlamlığı olsun kesinlikle tavsiye edebileceğim bir cihaz. Ortalama kullanımda (Wifi sürekli açık, bluetooth sürekli açık-çünkü SmartWAtch 2 bağlı) 3 günü neredeysKaç defa elimden düşürdüm, kaç defa komidinin üzerinden düştü herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür. Kasa çok sağlam. Hele ekrana çift tıkla açma/kilitleme özelliği çok kullanışlı. Benim gözlemlediğim sadece iki sıkıntı var birincisi telefon çok ısınıyor (Gerçi Xperia SP de çok ısınıyordu), ikincisi de arka tuşa hemen alışamıyorsunuz (Çift tıklama özelliğinden dolayı tuşa çok gerek duymuyorum hatta bazen tablete de çift tık yapıyorum tableti uyandırmak için :) alışkanlık işte) Özetle bu fiyata alabileceğiniz en iyi (Markalı) telefon diyebilirim. Merak ettiğiniz başka bir şey olursa lütfen çekinmeden sorunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.