Şimdi Ara

Cevap: M8 Alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Cevap:  M8 Alayım mı?

buyrun resimler bunlar. ilk olarak cihazı çok beğendim.bütün fonksiyonları çalışıyor. ürünün yorumlarında üst hoperlörü patlak, duo kamerası çalışmıyor gibi yorumlar gelse de benim cihazımda çalışıyor. herhangi bir sıkıntısı yok cihazın. ürün kargosunun üzeri game player olarak girilmiş ve 40$ olarak girilmiş. ürün havalı poşetin içinde strafora havalı poşet ile sarılmış ve bantlanmış paketlemesi iyiydi beğendim.
    ürün ne kadar yenilenmiş olsa da önemli değil hiç fark edilmiyor, en azından ben fark etmedim. bu arada cihaza benim satıcıya yazdığım imei girilmiş. cihaz 4.5g ye bağlanıyor. satıcı ürünün yanına da jelatin koymuş sağolsun. telefon geldiğinde türkçe ve android 6.0 yüklüydü.Aksesuarları da acayip dandik bir tek kablo kaliteli eğer telefonu alıp sizin elinize ulaşırsa bir tane kaliteli şarj aleti almak şart olur. demek istediğim şu ki eğer bu cihazı almak istiyorsanız bence alın 500-600 tl ye daha iyi bir cihaz bulamazsınız.tabi bir de gümrük meselesi var. bu ürün benim elime şans eseri geçti, geçmeyebilirdi. bildiğiniz gibi Atatürk Havalimanı'nda patlama oldu bu yüzden daha sıkı kontrol ediliyorlar gümrükten geçen cihazlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.