Şimdi Ara

Cevap: MacBook Pro Nasıl Sarj Edilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: war3021

quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Orijinalden alıntı: war3021

quote:

Orijinalden alıntı: mozartagabey

Ben genelde sarjda kullanıyorum çıkarmadan yeşil lamba yana yana Fakat arada sırada çıkarıp batarya döngüsünü yapmasını sağlıyorum bataryamın hem döngüsü böylece az oluyor hemde ömrü uzun kalıyor , bu şekilde öneririm. Sarjı hala ilk güne yakın gidiyor :)

Merhabalar
    Birşey sormak istiyorum. İlk şarjda dikkatimi çekmedi ancak 2. şarj edişimde bilgisayar kasasında şarj esnasında yüzey sanki pürüzlüymüş gibi bir his oluşuyor. Çarpma donma vs. yok. Sanki kasada gerilim varmış gibi. Şimdi başka bir evde başka bir prizde deneyeceğim, belki topraklamadan kaynaklı sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum. Yoksa sandığımın aksine tamamen normal bir durum mu?
    Teşekkür ederim.

Aynı durum bende de var

Alüminyum kasa bütün laptoplarda olur o his.

Topraklı priz ile sorun olmuyor. (Uzatma kablosu ile deneyin)

Topraklama hatti olmayan evlerde ise yaramaz.

Ben denedim ve oldu. Topraklama hattı olmayan ev sayısı bu devirde çok olmasa gerek.
    Bugün dikkatimi çekti. Güç durumuna sistemden bakınca, şarj ederken veya prizde tam dolmuş vaziyette kullanırken, şarjda olmuyor ifadesi var. Bu sebeple genelde tam dolu şekilde şarjda kullanmak bana da mantıklı geldi. Ayda 1 veya 2 kez pil dögüsünü sağlamak da faydalı olac

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.