Bildirim
Cevap: MANGALCILAR TOPLANDI-08.06.2013 (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nutellalı Pilav
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Tam agiz burun dagitmalik
Dağıtsana gel de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 8 Haziran 2013; 19:40:30 > -
kies air'den aktarayım atarım fotoğrafları -
Atsana çabuk -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 8 Haziran 2013; 20:03:18 >
-
simage yapsana ne kotalıları uğraştırıyorsun yazık millete -
Böbrekleri nereye koydun? -
@gibson
aramızda ttnet çalışanı var, koyar mı bize
@'Boyz N Da Hood
dediğin gibi gelir gelmez termostan boşaltım ben direk; hep iyi hep marka, ormandan halka -
forum ıcı toplanmaları sevıyorum arkadaş, asosyallıgı kendı ıcımızde kırabılırız gençler... -
Abi ne ara gittiniz ya bende gelicektim -
quote:
Orijinalden alıntı: Citizem
Abi ne ara gittiniz ya bende gelicektim
bekledik o kadar insnaları. Az kişi olduk şimdi ama prova oldu diğer günlere -
quote:
Orijinalden alıntı: pelerinli
quote:
bekledik o kadar insnaları. Az kişi olduk şimdi ama prova oldu diğer günlere
Abi her sene katılırım böyle etkinliklere şu 2 hafta sonra bi piknik daha düzenleyelim İstanbul için her türlü gelirim. Hemde 3 kişi hepsi bu forumdan
Neyse abi yine bi organizasyon yapın İstanbul içi ama büyük olsun gelelim benden 3 kişi
-
hangi üye hangisi bilemedim? -
quote:
quote:
quote:
Abi her sene katılırım böyle etkinliklere şu 2 hafta sonra bi piknik daha düzenleyelim İstanbul için her türlü gelirim. Hemde 3 kişi hepsi bu forumdan
Neyse abi yine bi organizasyon yapın İstanbul içi ama büyük olsun gelelim benden 3 kişi
2 hafta sonrada yapariz sorun degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
kısmetse işe başlayacağım o zamanlar, bakalım katılacabilecek miyim.
@Tardis*
Çenesi sakallı ben, uzun saçlı gibson, göbekli abimiz alisırakaya, diğer abimiz potur
-
Abiler yas siniri yoksa 1-2 hafta sonra istanbula dondugumde bende katilmak istiyorum bi daha yaparsaniz yas 17
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BeogalogeoL
Abiler yas siniri yoksa 1-2 hafta sonra istanbula dondugumde bende katilmak istiyorum bi daha yaparsaniz yas 17
Olur tabiki yeterki bugunki arkadaslar gibi akli basinda efendi arkadaslar olsun herkeze kapimiz acik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhabbetiniz bol olsun.Güzel bir etkinlik tebrik ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: alicosgun
Muhabbetiniz bol olsun.Güzel bir etkinlik tebrik ederim.
Saolasın gerçekten güzel oldu ama abur cuburu fazla kaçırdık galiba mangalın üstüne çay ve finalde dondurma olmadı sanki(mide alarmı var baya bi)
-
Ben 16'yım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X