Şimdi Ara

Cevap: Msi GT72 2QE Dominator Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bahsettigin sitelerdeki ekranı hakkındaki yorumlar cok kotu asagida birkaci;

The colour settings unfortunately weren't quite as good... We measured Delta E—the difference between true-to-life colours and those displayed by the screen—at 10.8; colours are considered accurate below 3. Colour temperature was sky high at 26,029 K, while the ideal is 6,500 K

eeing such poor results, we decided to run our colour calibration profiler to see if we could improve things. The results weren't as impressive as for the GE70 Apache Pro, but they were a little better. We've now got a colour temperature of 8,081 K, Delta E down at 4.9 and even an improved contrast of 1188:1.

renk profili atadıkları halde yinede avarajın altında ...ve aekrana 5 yıldız uzerinden 2 verilmis..

• evet biraz gec yazıyorum ama olsun yaklasık bir ay once msi gt72 dp 2qe modelini satın aldım..

ve ekrana 5 yıldız uzerinden 2 veren kafaların ya gözlerinde bir problem olmalı yada akılsız kafaları gozlerinin gordugunu sırf bi garazdan veya baska sebeplerden inkar ediyor olmalı diyor bu laptopu almayı dusunen arkadaslara kesinlikle ekranı kotu yorumlarına inanmamalarını siddetle ihtar ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.