Şimdi Ara

Cevap: Notebook Tavsiye-Günlük Kullanım hp vs asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Üniversite öğrencisiyim 2 yıldır ve masaüstü kullanmak artık işkence gibi bilenler bilir.Bir leptop almaya karar verdim bütçem kısıtlı ancak 700-800 civarı.Genel olarak kullanım amaçım internet olacak arada birde AutoCad programını kullanmak istiyorum mağlum muhendislik dersleri.Fakat kafama takılan şu;
    -Ben bu bilgisayarla internete girerim tamam sorun yok.Ama AutoCad de kasma yaparmı[Masaüstü bilgisayarım dual core 2.5ghz ve sıkıntı yaşamıyorum]
    -Arada bir arkadaşlarla toplanıp Counter-Strike,League Of Legends ve Silkroad oynuyoruz.[CS de sorun çıkartmaz eminim çünkü daha düşük leptoplu arkadaş var ve iyi oynatıyor sıkıntı yok.Silkroad ve League of Legends hakkında ne düşünürsünüz?
    Silkroad yine kafama yattı fakat League Of Legends beni düşündürüyor.

Şimdiden teşekkürler..İyi forumlar arkadaşlar.

http://www.pcdepo.com/asus-x55c-sx102d-notebook-urun9163.html

http://www.pcdepo.com/hp-650-c1n24ea-notebook-urun9080.html

• hocam bütçe 750 falan sıkıştıramam okadar :(
  • Bir dönem Lol ve Sro oynamış biri olarak cevaplayabilirim , bu iki modeldede HD3000 var sanırım harici ekran kartları yok Sro hertürlü oynanır ama Lol sıkıntı olur . HD3000 de oyun performansı neredeyse hiç düşünülmemiş neyi denesek problem çıkartıyordu . Bütçe olarak eğer bu tarz cihazlar olur diyorsan en azından HD4000 kullanan cihazlardan bulmanı öneririm , şuan benim bilgisayarımda harici ekran kartını devredışı bırakıp HD4000 le Pes2013 high oynayabiliyorum , GTA4 ü low ve bikaç ince ayarla kasmadan oynayabiliyorum . Yani dediğim gibi harici ekran kartlı modellerde uygun fiyatlı bulamazsan en azından bir HD4000 barındıran makina bulursan iyi olur .

Not : Bahsettiğim ayarlarda HD4000 oynatabiliyor ancak cihazım Asus , bios üzerinden HD4000 e 512mb Vram atanabiliyor , bazı markalarda bu ekran kartı 64mb , bazılarında 128mb olarak çalışıyormuş duyduğuma göre yani bu performans sadece Asusta böyle olabilir.Bir şekilde biraz bütçe artırıp arkadaşın gönderdiği linkteki gibi bir harici ekran kartlı model alırsan ileriye dönük kafan rahat olur dahili ekran kartlarıyla oyun işi zor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristyna -- 4 Mart 2013; 10:22:35 >

• İlk önce zaman ayırıp deneyimlerinizi paylaştıgınız için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi oyunda işim zor fakat öyle aman aman oyunlarda değil.Youtube dan baktım oynatabildiklerini gayet iyi sonuç vermiş.Fakat kesintisiz ve konforlu oyun için dediğiniz gibi harici ekran kartı şart.
  • Fiyat çok iyi bence kaçmaz !!!

HP PAVILION G6-2266ST C9C31EA BEYAZ NOTEBOOK

Cevap: Notebook Tavsiye-Günlük Kullanım hp vs asus

İŞLEMCİ : AMD A10-4600M APU ( 4 Çekirdek İşlemci)
    İŞLEMCİ HIZI : 2,3 (Turbo Core ile 3,2 GHz)
    BELLEK : 8 GB
    SABİT DİSK : 750 GB
    EKRAN KARTI : 1,5 GB Çift Ekran Kartı

2.015 TL yerine 1.349 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.