Şimdi Ara

Cevap: Parfümania ithalatçı firmalı Trendyoldan aldığım parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sana hakaret etmeyeceğim ne kadar tahrik etsen de...

Kalıcılık konusunu istersen bir araştır öyle yaz.

Anlayamadığın konu şu ki Dubaide de olsa,Amerikada'da olsa bir dükkana giriyorsan o dükkanın kira,çalışan gideri gibi konuların her yerde geçerli olduğu.Dubai sitelerine bir bak istersen neden o kadar farklı fiyatlar?

Sadece parfüm değil mesela telefon neden %30-40 farklı fiyatlardan satılıyor bizde?Bize yoksa sahte telefon falan mı satıyorlar?Parfümden ne farkı var elektroniğin?

Bak canım kardeşim bir daha söylüyorum demogoji yapmadan

Internetten satılan ürünlerde mağza ve çalışan giderleri olmadığı için uygun fiyattan verebiliryorlar tabi bu %80 indirim değil.%30-40 az maliyetle olabiliyor

Bellamola diye bir site vardı biliyor musun bilmem.İngilterenin de en büyük kozmetik ürünü satan firmalarından cheapsmells'in türkiye şubesiydi.

Ürünleri kendileri ithal edip sattılar bu ülkede ve ben de çok zaman ürün satın aldım.Bir problem olduğunda da anında ürün değişimi yada para iadesi yaptılar.Onlar da mı sahtekardı?

Bunu da bilmiyorsan araştır istersen.Bu adamlar bu site sahtekar mı?İngilizler aptal mı?

http://www.allbeauty.com/

Dünyayı gezen güzel kardeşim reformülasyondan dolayı parfümler eskisi gibi kokmuyor bunun 2 ana nedeni var.1 tasarımcıya telif hakkı ödememek 2 değişen kimyasallar ve yağ kullanımları.

Örnek olarak mesela Dior'un DH ve DHİ'de -açık- reformülasyona gitme sebebi lisans sahibine para ödemek istememesidir. parfüm markalarının genelinin reformülasyonu kabul etmediği de bilinen bir gerçektir. tabi istisnaların kaideyi bozmayacağı kuralını gözardı etmeyelim. hem dior diğer parfümlerinde yaptığı reformülasyonun kaç tanesini resmi olarak beyan etmiş ki. üstelik DH ve DHİ için ara reformülasyon bilgisine de sahibiz. son olarak 2013'lü batchlerin, vintage DHi'ye daha bir benzediği bu işten anlayan arkadaşlarımız tarafından beyan ediliyor, bilmiyorsanız yararlanınız :)

Bak burada zamanında tartıştığımız konu var ki buradaki arkadaşlara da yardımcı olur.O zaman bir arkadaşımız 2.kalite üretim diye bişey çıkarmıştı.İstersen konuyu bir oku derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_87964520/mpage_2/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.