Şimdi Ara

Cevap: (PC) - PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) ANA KONU - (PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

quote:

Orijinalden alıntı: serseri_kursun55

quote:

quote:

arkadaslar dun sorunsuz oynarken bugun çaışmayı durdurdu hatası alıyoum bi bilgisi olan var mıdır sorun hakkında

pes2015_2117156_crash_2014_11_18T17_6_52C0.mdmp boyle bi hata kodu veriyo arkadaslar ozellıkle onlıne baglantıya gectıgımde çaısmayaı durdurdu dıyo

bi insanoğlu bu sıkıntıya düşerse diye kendi yazdığım soruya kendim cevap veriyorum insanoğulları için;

pes win8.1 64 te sorun veriyo bi süre sonra. durduruldu hatası aynı şekilde win7 64 bitte denedim hiç bi sıkıntı yok.

Hocam benim sistemde Win 8.1 64 bit.

Ben hiç sorun yaşamadım. (Maşallah)
    Orjinal miydi sizin işletim sistemi ?

sorunu buldum dostum oyunu formattan sonra kurdum sıkıntısız şekilde çalıştı.

daha sonra formattan sonra kurulacak hepımız bıldıgı yazılımları yukledım.

daha sonra oyunu actım ve aynı hatayı verdi.

bu işlemleri win7 v win8de denedim vede aynı hataları aldım.

yani sorun daha sonra kurulan yazılımlar. erinmedim ve teker teker your uninst. ile silmeye başladım yazılımları hangisinin hata verdiğini bulmak amacıyla.

ve de nod 7 antivirusu sildigim gibi olay düzeldi. zaten sonr appcrass olarak bize rapor ediliyor yani yazılım çakışmaşı. bizim bu durumda yapacağımız ilk şey çakışmayı yapan yazılımı tespit edip silmek.

bu arada ben nod a pes için gerekli izinleri vermiştim. hatta olmadı guvenlik duvarını tamamen deaktif ettim ama yınede olmadı tamamiyle kaldırmak gerekiyormus umarım bu yazım bu durumdan muzdarip olan arkadaşların işine yarar saygılarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2014 (PS3 ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.