Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Pes 2013'ün çikmasina az bir süre kaldi yillardir forumda Pes oynayanlar olarak PES ONLINE MASTER LIG konusu açiyoruz ve burada online moddaki bilgilerimizi paylasiyoruz ,turnuvalar düzenliyoruz birlikte maçlar yapiyor ve sohbetler ediyoruz ve çok zevkli oluyo bu seneki PES ONLINE MASTER LIG konusunuda forumda açayim simdiden dedim ..PES oyununa gönül vermis olan herkesi bu konu altinda toplayarak yine her seneki gibi çok güzel sohbetler ve bilgi paylasimlari yapariz INSALLAH herkesi bekliyoruz..

Oyun çiktiginda MASTER LIG ONLINE oynayan arkadaslar burada oyundaki ID'lerini belirtirlerse buraya yazicam belli olur ilk sayfada kimlerin ONLINE olarak PES 2013 oynadigi ben simdiden kendi adimi yaziyorum her seneki gibi yine ayni olucak nasilsa

BU ADRESTEN OYUN IÇIN ÇIKAN SON GÜNCELLEMEYI INDIREBILIRSINIZ;

http://pes13web.winning-eleven.net/pes13w_pc/patch/

PES 2013 Online Kullanici Adi ---------- Forumdaki Kullanici Adi
    ( ID)

1-YURDUYOK -------------------------- Renovatio90

2-MEyRaMi_TR -------------------------- far_cry

3-guran66 --------------------------- guran66

4-Ayyas Pilot -------------------------- GeNeRaL

5-silent17 --------------------------- djibril

6-ZorVoLKaN --------------------------- ZorVoLKaN

7-qezqin --------------------------- lnstigator

8-absolid.vodka --------------------------- Ugurlu

9-fructoser --------------------------- fructoser

10-chegs1905 --------------------------- Savas

11-muzzy00 --------------------------- mustafa

12-CRaFTY_35 --------------------------- OTTOMANS

13-mblood --------------------------- 1654951907

14-leon420 --------------------------- MusTi

15-expulse --------------------------- Satchafunkilus

16-Kaçan Asik ---------------------------- aliemre07

17-lazokaikan ---------------------------- LaToZaR

18-f_irtem ---------------------------- PESPLAYER

19-psychomax13 ---------------------------- veysel

20-ottoman1453istanbul ------------------- FCSENTURK

21-TOLGA ---------------------------- tolga_uzun_

22-Léo ---------------------------- keremyazici53

23-buzdolabi ---------------------------- BUZDOLABI

24-Oblomòv ---------------------------- Roland

25-niyazigs1905 ---------------------------- niyazigs1905

26-levent61 ---------------------------- ipekci61

27-bcanata ---------------------------- thedewil

28-sadoby ---------------------------- sadoby

29-iskorpit ---------------------------- pausanias

30-ulki ---------------------------- ulki

31-sercan_1907 ---------------------------- Depp1907

32-mustafa ----------------------------- muzzy00

33-EDIZ ----------------------------- deep_child

34-zoltafatih ----------------------------- Emre:

35-wiz ---------------------------- wizkhalifa1903

36-yasinyazici --------------------------- ysnyzc

37-pausanias --------------------------- iskorpit

38-onur-istanbul --------------------------- onur

39-salzgitter --------------------------- salzgiter

40-CarseliAlthafai --------------------------- CarseliAlthafai

41-uzayli ---------------------------- akepa

42-SeNSuS ---------------------------- kkuirrsaalti

43-DerekVinyarD ---------------------------- kovboylar145

44-muzzi ---------------------------- uamuzzi

45-hamestah --------------------------- hamestah

46-huctas --------------------------- huctas3

47-mcnecati --------------------------- Tureckij_Tigr

48-gada 06 ---------------------------- GOLF IV

49-BeYKozLu_1908----------------------------- Hasnicktir

50-Musty_33 ---------------------------------- MUSTY

51-Rack1976 ---------------------------------- Rack 1976

52-delirium61 ---------------------------------- delirium61

53-esesgfb ---------------------------------- esesli

54-Alanyali-07 ----------------------------------- Gameraing

55-ViperStrikes23 -------------------------------- ViperStrikes23

56-esguce ---------------------------------------- Egc

57-Erkan01 --------------------------------------- 01erkan01

58- colombus54----------------------------------------colombus54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 27 Şubat 2014; 12:29:58 >
  • Online almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum 30tl boşuna gitti hele omL adamı sinir hastası yapar.

Bende ordaz varken adamda messi var ne saçmalık bu eşit değiliz ki!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş konu yeni açılmış adam içine etmiş..yakarma yeri burası değil..

http://forum.donanimhaber.com/m_53187270/mpage_130/key_/tm.html

buraya bağırabilirsin..
  • Hakikaten öyle olmuş PES oyununa gönül veren herkesi bekliyoruz arkadaşlar..
  • herkese merhaba yeni sayfamız hayırlı olsun
  • Merhaba kardeş sağolasın herkese hayırlı uğurlu olsun inşAllah hilesiz hurdasız çok güzel bir PES sezonu olur bu yıl..
  • Herkese hayırlı olsun.Umarım pes 12 de ki yaşadığımız can sıkıcı sinir bozucu gergin durumları yaşamayız ve kefiyli güzel maçlar ve saygılı sevgili sohbetler arasında güzel yaratıcı paylaşımlarla doldururuz burayı arkadaşlar...
  • Arkadaşlar sizden ricam ilk birkaç gün Ronaldinho,Adriano, Deco, Junınho, Ze Roberto benzeri adamları almayın parası artmasın :)

Kankamla ben alayım sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

Arkadaşlar sizden ricam ilk birkaç gün Ronaldinho,Adriano, Deco, Junınho, Ze Roberto benzeri adamları almayın parası artmasın :)

ahahaha doğru diyon kankaa pahalanmadan alırsak süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Arkadaşlar Pes 2013'ün çıkmasına az bir süre kaldı yıllardır forumda Pes oynayanlar olarak PES ONLINE MASTER LIG konusu açıyoruz ve burada online moddaki bilgilerimizi paylaşıyoruz ,turnuvalar düzenliyoruz birlikte maçlar yapıyor ve sohbetler ediyoruz ve çok zevkli oluyo bu seneki PES ONLINE MASTER LIG konusunuda forumda açayım şimdiden dedim ..PES oyununa gönül vermiş olan herkesi bu konu altında toplayarak yine her seneki gibi çok güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları yaparız İNŞALLAH herkesi bekliyoruz..

Oyun çıktığında MASTER LIG ONLINE oynayan arkadaşlar burada oyundaki ID'lerini belirtirlerse buraya yazıcam belli olur ilk sayfada kimlerin ONLINE olarak PES 2013 oynadığı ben şimdiden kendi adımı yazıyorum her seneki gibi yine aynı olucak nasılsa

PES 2013 Online Kullanıcı Adı ----- Forumdaki Kullanıcı Adı

1-YURDUYOK -------------------------- Renovatio26

Haydı renoo hayırlı uğurlu olsun memlekete...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Online almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum 30tl boşuna gitti hele omL adamı sinir hastası yapar.

Pro Evolution Soccer 2013′ün oyun modları ve yenilikler açıklandı. 4:30 dakikalık bir video yayınlayan Konami, Performance Training – Performans Antremanı, online mod için açık iletişim kanalı, the widget, rival ranking, myPES ve Football Life isimli dijital ürün mağazası tanıtıldı. Kısaca bu özelliklerden biraz bahsedelim.

Performance Training (Performans Antremanı): Bu mod sayesinde oyunun tüm kontrollerini deneyip, oyunun hakimiyetini kavrayabilirsiniz.Özellikle oyunu ilk defa deneyecek kullanıcılar için birebir bir mod.

Açık İletişim Kanalı: Geliştirilen bu kanal sayesinde her oyuncu bölgesinin rakibi olduğu şehirdeki oyuncularla rekabet halinde olması için açık iletişim halinde olacak.Örneğin; Galatasaray & Fenerbahçe gibi…Bu mod sayesinde oyuncular diğer PES oyuncuları ile iletişim halinde olacak ve birbirleri hakkında yorum yapabilecekler.

The Widget: Oyuncular bu mod sayesinde arkadaşları ile sürekli olarak irtibat halinde olacak.Üstelik bu modu kullanabilmek için online modda olmak da gerekmiyor, offline modlarda oyun oynayan oyuncularda bu özellikten yararlanabilecek ve birbirleri ile iletişim halinde olabilecekler.

Rival Ranking: Bu yenilik ile beraber bir istatistik sistemi oyuna dahil edilmiş durumda.Yetenek ve seviye açısından size benzer oyuncuların listelendiği bu araç ile oyuncular kendi seviyelerindeki diğer oyuncuları görebilecek ve yarışabilecekler.

myPES: Bu özellik oyun içinde bir hesap yaratılarak aktif hale getirilebilecek.Takımınıza ve diğer takımlara ait tüm verilerin bulunduğu bu sistem sayesinde rakiplerinizi daha kolay analiz edebileceksiniz.

Football Life: Tanıtılan son yenilik ise Football Life isimli dijital bir ürün mağazası.Kendi yarattığınız futbolcular için gerekli malzemeleri buradan temin edebileceksiniz

Kaynak:işimizoyun.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Online almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum 30tl boşuna gitti hele omL adamı sinir hastası yapar.

Pro Evolution Soccer 2013′ün oyun modları ve yenilikler açıklandı. 4:30 dakikalık bir video yayınlayan Konami, Performance Training – Performans Antremanı, online mod için açık iletişim kanalı, the widget, rival ranking, myPES ve Football Life isimli dijital ürün mağazası tanıtıldı. Kısaca bu özelliklerden biraz bahsedelim.

Performance Training (Performans Antremanı): Bu mod sayesinde oyunun tüm kontrollerini deneyip, oyunun hakimiyetini kavrayabilirsiniz.Özellikle oyunu ilk defa deneyecek kullanıcılar için birebir bir mod.

Açık İletişim Kanalı: Geliştirilen bu kanal sayesinde her oyuncu bölgesinin rakibi olduğu şehirdeki oyuncularla rekabet halinde olması için açık iletişim halinde olacak.Örneğin; Galatasaray & Fenerbahçe gibi…Bu mod sayesinde oyuncular diğer PES oyuncuları ile iletişim halinde olacak ve birbirleri hakkında yorum yapabilecekler.

The Widget: Oyuncular bu mod sayesinde arkadaşları ile sürekli olarak irtibat halinde olacak.Üstelik bu modu kullanabilmek için online modda olmak da gerekmiyor, offline modlarda oyun oynayan oyuncularda bu özellikten yararlanabilecek ve birbirleri ile iletişim halinde olabilecekler.

Rival Ranking: Bu yenilik ile beraber bir istatistik sistemi oyuna dahil edilmiş durumda.Yetenek ve seviye açısından size benzer oyuncuların listelendiği bu araç ile oyuncular kendi seviyelerindeki diğer oyuncuları görebilecek ve yarışabilecekler.

myPES: Bu özellik oyun içinde bir hesap yaratılarak aktif hale getirilebilecek.Takımınıza ve diğer takımlara ait tüm verilerin bulunduğu bu sistem sayesinde rakiplerinizi daha kolay analiz edebileceksiniz.

Football Life: Tanıtılan son yenilik ise Football Life isimli dijital bir ürün mağazası.Kendi yarattığınız futbolcular için gerekli malzemeleri buradan temin edebileceksiniz

dostum bilgiler için tşkler.Bu Açık İletişim Kanalı modu hakkında biraz bilgi verebilirmisin yani anladığın kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

quote:

dostum bilgiler için tşkler.Bu Açık İletişim Kanalı modu hakkında biraz bilgi verebilirmisin yani anladığın kadarıyla...

Bölgesel olarak bölecekler diyor ama analigde olurmu bilmiyorum yani anladığım kadarı ile quick maça girip ne düşerse demeye gerek yok bir nevi lobi gibi olur mesela istanbul bölgesindeki hertürülü oyuncuyu görebilirsin böylelikle galatsaray fener maçlarını bir nevi topluluk niyetinde oynayabilirsin ..Alanı daralttıkça seçiminide haliyle sana bırakıyor ..böylelikle bölgesel topluluk da diyebiliriz bu işe ... gibi anladım ama bilmiyorum yazdığı kadarı ile bu kadar varsayım yapabiliyorum

Edit:ayrıca bölgesel rekabetten bahsediyor sanırım kendi bölgen neresiyse sen fenerbahçelilerin olduğu yere girip galatsaraylı rakiplerle rekabet yapacaksın bu modda quick match olursa mesela senin tutuutğun takımın dışında galasaray beşiktaş tarbzonu tutan rakipler gelebiliri mesela ve toplu bir sıralama yapılabilir atıyorum ogün feneri tutan 100kişi 200 maç yapmıştır 150 galibiyet 25 beraberlik 25 mağlubiyet elde etmiştir gibi haftalık bir toplu sırlamada olabilir.Biraz uçtum galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 10 Ağustos 2012; 21:54:09 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bölgesel olarak bölecekler diyor ama analigde olurmu bilmiyorum yani anladığım kadarı ile quick maça girip ne düşerse demeye gerek yok bir nevi lobi gibi olur mesela istanbul bölgesindeki hertürülü oyuncuyu görebilirsin böylelikle galatsaray fener maçlarını bir nevi topluluk niyetinde oynayabilirsin ..Alanı daralttıkça seçiminide haliyle sana bırakıyor ..böylelikle bölgesel topluluk da diyebiliriz bu işe ... gibi anladım ama bilmiyorum yazdığı kadarı ile bu kadar varsayım yapabiliyorum

Edit:ayrıca bölgesel rekabetten bahsediyor sanırım kendi bölgen neresiyse sen fenerbahçelilerin olduğu yere girip galatsaraylı rakiplerle rekabet yapacaksın bu modda quick match olursa mesela senin tutuutğun takımın dışında galasaray beşiktaş tarbzonu tutan rakipler gelebiliri mesela ve toplu bir sıralama yapılabilir atıyorum ogün feneri tutan 100kişi 200 maç yapmıştır 150 galibiyet 25 beraberlik 25 mağlubiyet elde etmiştir gibi haftalık bir toplu sırlamada olabilir.Biraz uçtum galiba

bu dediklerin gibi olursa çok iyi olur gerçekten. tekrar tşkler
  • Rica ederim kardeşim ne demek tabi benim dediklerim varsayım umarum böylede olur bölgesel rekabet gerçekten güzel olur 90a takar yılmaz arkadaşımla aynı bölgelerde oturuyoruz hemde galatsaraylı hem adam gibi adam hemde rakip gibi rakip pes13de yapılan mantıklı iyileştirmeler online moddaki çeşitlilikle bizi umarım daha çok oyuna bağlar oyun çıktıktan sonra...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Arkadaşlar Pes 2013'ün çıkmasına az bir süre kaldı yıllardır forumda Pes oynayanlar olarak PES ONLINE MASTER LIG konusu açıyoruz ve burada online moddaki bilgilerimizi paylaşıyoruz ,turnuvalar düzenliyoruz birlikte maçlar yapıyor ve sohbetler ediyoruz ve çok zevkli oluyo bu seneki PES ONLINE MASTER LIG konusunuda forumda açayım şimdiden dedim ..PES oyununa gönül vermiş olan herkesi bu konu altında toplayarak yine her seneki gibi çok güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları yaparız İNŞALLAH herkesi bekliyoruz..

Oyun çıktığında MASTER LIG ONLINE oynayan arkadaşlar burada oyundaki ID'lerini belirtirlerse buraya yazıcam belli olur ilk sayfada kimlerin ONLINE olarak PES 2013 oynadığı ben şimdiden kendi adımı yazıyorum her seneki gibi yine aynı olucak nasılsa

PES 2013 Online Kullanıcı Adı ----- Forumdaki Kullanıcı Adı

1-YURDUYOK -------------------------- Renovatio26

Haydı renoo hayırlı uğurlu olsun memlekete...

İnşAllah kardeşim cümlemize..İnşAllah çok zevkli zamanlar ,sohbetler ve maçlar geçiricez hep birlikte..
  • hile lag olayı çözülmezse almam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silent17

Arkadaşlar sizden ricam ilk birkaç gün Ronaldinho,Adriano, Deco, Junınho, Ze Roberto benzeri adamları almayın parası artmasın :)

ahahaha doğru diyon kankaa pahalanmadan alırsak süper olur

Ben zaten şimdiden forvet hattımı oluşturdum oyuna başladığım gibi ilk 1 ve 2. gün Ronaldinho-Vagner Love ve Adrianao'yu alıcam onlar için uğraşıcam
  • pes13 demoyu indirdim, 1 maç yaptım.daha da elimi sürmedim.eskiye oranla daha seyrek olsa da, son güne kadar pes12 oynamaya devam ederim.ama 13 cıktıgı gün de alırım.demoyla maç yapmak tat vermiyor.
    13 cıktıgı gün burada buluşmak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

pes13 demoyu indirdim, 1 maç yaptım.daha da elimi sürmedim.eskiye oranla daha seyrek olsa da, son güne kadar pes12 oynamaya devam ederim.ama 13 cıktıgı gün de alırım.demoyla maç yapmak tat vermiyor.
    13 cıktıgı gün burada buluşmak üzere.

peki nasıl buldun izlenimlerin nelerdir...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.