Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (622. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
Giriş

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_uzun_ -- 26 Ekim 2014; 15:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizsilin

az önce fifa 14 e de girebildim oyuna. yalnız fifanın klavye ve gamepad ayarları bayaa karışık. bunun bi yaması faan var mıdır klavye ve gamepad ayarları pes teki gibi olacak şekilde ?

Benim Pc'de 14 yüklü olması lazım bende ayarlıydı tuşlar bakayım varsa sana atarım ..
  • 2 adet alınık pes 13 pc key
  • http://forum.donanimhaber.com/m_98832691/f_//tm.htm#98832691

PC İçin CD-Key var elimde 1 adet ben artık bıraktım oyunu isteyen olursa verebilirim.
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Fifa 14te görüntü çok güzel yalnız rakibe pres yaparken rakibin üstüne gidiyo ama topa ayağını sokup almıyo bekliyo öyle. Yatarak müdahale yapacaksın başka türlü topu takipten alamıyo yada rakibin pas hatasını falan bekleyeceksin. Fifanın bu yönünü hiç sevmedim. Pes'te pres yapıp rakibin ayağından topu alabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım burası Pes konusu olduğu için daha fazla Fifa'dan bahsetmeye gerek yok .. Bu arada o defans şekli ayarlardan değiştiriliyor Tactical Defense olan yeri Legacy Defense yapıcaksın Pes'de ki gibi olur pres şekli..
  • Şuan online 2 vs 2 olan arkadaşlar varmı Pes 15 öncesi son maçlarımızı atıyoruzda
  • 27 Ocak tarihi itibari ile Pes 13 sunucuları kapandı arkadaşlar bir efsane oyuna daha veda ettik OML'de 1000 puana ulaştığım nice başarılar elde ettiğim neredeyse 2 buçuk yıl oynadığım müthiş bir oyundu benim için son bir kez daha girecektim giremedim buna üzüldüm inşAllah bundan sonra ki Pes serileri çok daha sorunsuz ve güzel olur. Hoşçakal PES 13 bana yaşattığın onca güzel anı ve zaman için teşekkürler
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey soracağım sunucular kapandı derken komple mi kapandı? master lig mi kapandı?
    Birde takım ve ülkelerle online maç vardı orasıda kapandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Hocam birşey soracağım sunucular kapandı derken komple mi kapandı? master lig mi kapandı?
    Birde takım ve ülkelerle online maç vardı orasıda kapandı mı?

Online modlar ve maçlarla ilgili herşey kapandı artık online oynayamıyoruz malesef arkadaşım ..
  • Teşekkürler hocam

• Yanlış konuya gelmiş olabilirim ama acil yardım istiyorum sorum için,
    PES 2013 CDSİ aldım.Sonra hemen yüklemeye çalıştım Unarc.dll ve ISDone.dll sorunu verdi.İkisini de yükledim C:\Windows\System32 klasörüne attım sonra DirectX9'U yükledim sonra kuruluma girdim %18 civarında şu hatayı verdi;
    An error occurred while unpacking: Does not match checksum! Unarc.dll returned an error code -12 ERROR:file C:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2013\img\dt11.img failed CRC check
    Sizce sorun nerede olabilir,CD mi? Bilgisayar mı?Acil yardım lütfen

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.