Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (620. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Oyun dünden beri kapalı. Sorun mu var acaba online giriş yapılmıyor :(

Şuan sunucu açık arkadaşım..
  • 2 vs 2 oynayan arkadaşlar varsa pm atın maç yapalım ..
  • 2 vs 2 maç yapacak arkadaşlar lobiye gelsin yada burdan pm atsın şuan 2 kişi biz oyundayız..
  • online oynamak için illa oyunun orjinal mı olması gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

online oynamak için illa oyunun orjinal mı olması gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim

Evet arkadaşım online olması gerekiyor yada Key alıcaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

online oynamak için illa oyunun orjinal mı olması gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim

key alınca drek online girebiliyor muyum yoksa patch felan yuklemem gerekiyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

key alınca drek online girebiliyor muyum yoksa patch felan yuklemem gerekiyor mu ?

Key aldıktan sonra verdiğim linkteki güncellemeyi indirip yükleyeceksin sonra oyuna girip oyunun içinden veri paketini indiriceksin ve oynayacaksın bu kadar

En son güncelleme:http://pes13web.winning-eleven.net/pes13w_pc/patch/
  • Arkadaşlar Ben Orjinal Pes 2013 alıcaktım ama çoğu mazada yok hatta hiç birinde yok online oynamak için. Orjinal CD KEY de satın alabilirim ama nerden nasış yapılır fikrim yok hangi siteden . Bu arada PC için orjinal key alabileğim hangi siteler var acaba ? Şimdiden Teşekkürler .
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    kardeşim Allah razı olsun
  • quote:

kardeşim Allah razı olsun

Amin arkadaşım ne demek lafı olmaz
  • Kanatlara ucuz maliyetli işe yarayan futbolcu söylermisiniz bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Kanatlara ucuz maliyetli işe yarayan futbolcu söylermisiniz bana

İlk etapda PETORBENOV ve MIYAICHI bu iki oyuncuya bak bunlar uçaktır ve ucuzdur Oml'de her takımda olmalıdır bu oyuncular
  • S. CAMARA ve OBASI de benim 1000 puana ulaştığım takımın en iyi yedeklerindendi F\P adamları Hatta Obasi'yi ben çoğu zaman Pato,Hulk gibi oyuncuların yerine as kadroda oynatıyordum çok iyi şutları var uzaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 12 Ağustos 2014; 12:46:46 >
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Teşekkürler hocam

Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu Pes 13 şuan Pes 14'den daha çok oynanıyor online olarak bende 13'ü daha çok oynuyorum ve konuda canlanmış oluyor böyle senin gibi oynayan arkadaşlar sayesinde iyi oluyor herhangi bir sorun olursa sorabilirsin daha 13'ün server larının kapanmasına 3 ayı geçik zaman var
    Hocam server kapanacak mı kesin mi
  • quote:

Hocam server kapanacak mı kesin mi

Evet arkadaşım kapacanak her Pes oyununun serverları 2 yıl süre ile açık olur bazen 2 buçuk yıl olduğuda oluyor 3 ay kadar sonra kapanıcaktır serverlar gönül isterki Pes 13 gibi efsane bir oyunun online kısmı hiç kapanmasa ama yapacak birşey yok
    kardeşim kesin emin misin? online bi oyun sonucta ve pes serisinin en cok oynanı.
  • Evet arkadaşlar bu her zaman böyledir her Pes oyununda serverlar 2 sene açık olur bazen nadirde olsa 2,5 yıl olduğuda oluyor ..Pes 13'ün serverları en geç sömestr tatilinin o zamanlar kapanır gönül isterki Pes 13 gibi bir oyunun serverları hiç kapanmasa ama diğer oyunların satması için kapatılıyor malesef..
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum fakat KONAMI dosyasını upload edip atar mısınız ? Yama yüklerken yedeklemeyi unutup sildim şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.