Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (621. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 13 online oynayan kaç kişi var arkadaşlar şuan son bir turnuva düzenleyelim diyorum serverlar kapanmadan..
  • 2 vs 2 maç yapıcak online arkadaşlar aranıyor partneri olan varsa haberleşelim kapışalım arkadaşlar..
  • Pes 2013'de rakip aranıyor.. Askere gideceğim için şu sıralar oldukça müsaitim. Malum Pes 2015'in çıkmasına daha çok var :)
  • pes 13t bozulan laptobumda efsane ol oynuyordum. şimdiki yeni laptopta önceki kaldığım yerden devam etmenin bi yolu var mı en baştan başlamadan. önceki bilgisayarda en son nerde kaldıysam şimdiki bilgisayardan kaldığım yerden devam edebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizsilin

pes 13t bozulan laptobumda efsane ol oynuyordum. şimdiki yeni laptopta önceki kaldığım yerden devam etmenin bi yolu var mı en baştan başlamadan. önceki bilgisayarda en son nerde kaldıysam şimdiki bilgisayardan kaldığım yerden devam edebilir miyim

Devam edebilirsin ancak önceki laptopunun içindeki save dosyalarını alıp şuan kullandığın laptopa atman gerek..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkür ederim.. Önceki Bilgisayarda xp vardı. Şimdikinde Windows 8 var. Windows 8te maça girerken durduruldu hatası alıyorum oyundan atıyo. Ama şampiyonlar Ligi'nde maç yapabiliyorum yalnız oyuncu değişikliğine girersem yine oyun durduruldu deyip oyundan atıyo. Efsane ol da da aynen böyle oluyo. Patch doysası kurdum pes 13 5 ver. 1.04 oldu
    İlkinde. 1.00 dı. Her ikisinde de oyundan atıyo. Google'dan araştırdım yazılanları yaptım yine aynı. Bunu sorunsuz şekilde Windows 8 yada 8.1 de nasıl oynayabilirim. Lütfen yardımcı olun. Sadece pes oynuyorum onda da bu sorun çıktı.. Pes 12de de böyleydi. Burda bu sorunun çözümü yazıyo mu bilmiyorum. Sayfa çok uzun hepsini okuyamadım. Tek keyif aldığım oyunu oynayamıyorum ya lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yardımın için teşekkür ederim.. Önceki Bilgisayarda xp vardı. Şimdikinde Windows 8 var. Windows 8te maça girerken durduruldu hatası alıyorum oyundan atıyo. Ama şampiyonlar Ligi'nde maç yapabiliyorum yalnız oyuncu değişikliğine girersem yine oyun durduruldu deyip oyundan atıyo. Efsane ol da da aynen böyle oluyo. Patch doysası kurdum pes 13 5 ver. 1.04 oldu
    İlkinde. 1.00 dı. Her ikisinde de oyundan atıyo. Google'dan araştırdım yazılanları yaptım yine aynı. Bunu sorunsuz şekilde Windows 8 yada 8.1 de nasıl oynayabilirim. Lütfen yardımcı olun. Sadece pes oynuyorum onda da bu sorun çıktı.. Pes 12de de böyleydi. Burda bu sorunun çözümü yazıyo mu bilmiyorum. Sayfa çok uzun hepsini okuyamadım. Tek keyif aldığım oyunu oynayamıyorum ya lütfen yardım edin

Uyumluluğu değiştirip öyle dene Xp SP 3 yap dene Win 7 yap dene düzelecektir düzelmezse oyunu komple sil Crack'i değiştir başka crack dene arkadaşım..Ve yeniden yüklediğinde oyuna patch kurmadan dene ilk önce bakalım atıcakmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Ekim 2014; 15:44:23 >
    tamam önce uyumluluğu denerim. olmazsa komple silip crack değitiririm. olur yada olmazsa yeniden yazarım burda. ilk kurduğımda patch atmadanda denemiştim sonuç aynıydı.. cevaplar için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 13 Ekim 2014; 15:47:58 >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    uyumluluk ayarlarını değiştirerek dedim sonuç yine aynı. gössteri maçına tıklıyorum. durduruldu deyip atıyo. oyunu silip baştan kurup yeni crack dosyalarıyla deneyeyim bakalım olacak mı
    olmadı ya 4-5 tane crack denedim regeditli olandanda denedim yine aynı sonuç. gösteri maçına girerken durduruldu hatası veriyo. şampiyonlar liginde oynayabiliyorum ama oyuncu değişikliği yapınca oyundan atıyo yine. windows 8 kullanıpta sorunsuz oynayan var mı bu oyunu
  • dlc 5 ver 1.04 yüklemiştim yine aynı sorun.
    dlc 6 ver 1.00 yüklü şimdi yine aynı sorun
    windows 8 de sorunsuz oynayanlar yardım edin yaw
  • İnternette bir çok kişi çözüm yazmış onlara baktın mı arkadaşım youtube'da felan videolu anlatımlarda var onları bir dene..

Sistemin ne senin onuda yazarmısın ..

Ve Xp'de oynadığın oyunla şuan Win 8'e yüklediğin oyun aynımı olmazsa Win 8'i kaldır mis gibi win 7 kur sorun yaşamazsın
    İnternette ve youtube'daki çözümler şunlar. Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere gir ordan gelişmiş ayarlara, Ordanda performanstan ayarlara girip pes 13. Exe yi seç diyolar olmadı. Oyuna sağ tıklayıp özelliklerden kullandığın işletim sistemini seç diyolar ordada Windows 8 yok 7 var. Bi de güvenlik duvarından bi ayar var onu da denedim olmadı. Başka Crackler denedim olmadı yine. Fifa 14 kurdum. Launch game tıklıyorum oyun açılmıyo. Başka Crack falan denedim olmadı. Windows 8 orjinal. olmazsa Windows 7 kaçak kuracam artık.
    Pes 13 de şampiyonlar Ligi'nde iki kişi maç yapabiliyorum ama oyuncu değişikliği yapınca oyundan atıyo. Patch, crack denedim olmadı. Versiyon 1.04 sürüm 5 ve 6 yı kurdum olmadı yine. Windows 8 kullanipta bu oyunlarda bu sorunları yaşamayan var mı burda acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnternette ve youtube'daki çözümler şunlar. Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere gir ordan gelişmiş ayarlara, Ordanda performanstan ayarlara girip pes 13. Exe yi seç diyolar olmadı. Oyuna sağ tıklayıp özelliklerden kullandığın işletim sistemini seç diyolar ordada Windows 8 yok 7 var. Bi de güvenlik duvarından bi ayar var onu da denedim olmadı. Başka Crackler denedim olmadı yine. Fifa 14 kurdum. Launch game tıklıyorum oyun açılmıyo. Başka Crack falan denedim olmadı. Windows 8 orjinal. olmazsa Windows 7 kaçak kuracam artık.
    Pes 13 de şampiyonlar Ligi'nde iki kişi maç yapabiliyorum ama oyuncu değişikliği yapınca oyundan atıyo. Patch, crack denedim olmadı. Versiyon 1.04 sürüm 5 ve 6 yı kurdum olmadı yine. Windows 8 kullanipta bu oyunlarda bu sorunları yaşamayan var mı burda acaba

Bende Win 8.1 kullanıyorum bende sorun yok hatta Pes 14 , Fifa 14 ve 15 demoda kurulu bir sorun yok ..
    yalnız benim bilgisayarın özellikleri düşük biraz. hızı 1.8 ghz, ram 4gb, intel pentium 2117u, 64 bit, ekran kartı intel hd. ekran kartı kam mb bilmiyorum. ama önceki eski bilgisayarımda xp kullanıyodum ve onun özellikleri bundan daha düşük olmasına rağmen pes 13 ü kurduğumda hiç hata vermemişti oyunu dururup atma falan olmadı hiç. sen hangi linkten indirdin oyunu. linki bana gönderebilir misin
  • Yok benim PES 13 orjinal arkadaşım indirme felan yok bende .. Eğer ne yaptıysan düzelmediyse ki bence çözümü vardır o zaman üşenmiceksen Win 7 kurup öyle deniceksin öyle oynayacaksın..
    youtube da yabanci dilde anlatımı var ispanyolca. pes13 windows 8 intel hd graphic yazdım youtube a buldum bi kaç video. ordaki anlatım türk sitelerinde yok. onu deneyeceğim şimdi. indirme yapıyorum 10 dakkaya deneyeceğim bakalım olacak mı
  • sonunda oldu ya oyundan atmadan kurdum o yoyubedaki videoya göre kurulum yaptım. şimdi oyun veri pakeri 1.0 sür 1.0
    bunun veri paketi 5 olup sürümü 1.04 olanlar var. oyunu oynanış olaak belirgin bi fark var mı yeni özellikler falan hata giderilmeleri gibi ?
  • quote:

sonunda oldu ya oyundan atmadan kurdum o yoyubedaki videoya göre kurulum yaptım. şimdi oyun veri pakeri 1.0 sür 1.0
    bunun veri paketi 5 olup sürümü 1.04 olanlar var. oyunu oynanış olaak belirgin bi fark var mı yeni özellikler falan hata giderilmeleri gibi ?

Sevindim sorunun hallolmasına sürüm ve güncellemeler ile ilgilimiymiş..O güncellemelerde sürümlerde oyundaki bazı hataları giderici ve güncelleyici özellikler var ama çok takmana gerek yok o şekilde de oynayabilirsin..
    az önce fifa 14 e de girebildim oyuna. yalnız fifanın klavye ve gamepad ayarları bayaa karışık. bunun bi yaması faan var mıdır klavye ve gamepad ayarları pes teki gibi olacak şekilde ?
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.