Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (618. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun oynarken bağlantın kablolumu kablosuzmu ..
  • Kablolu ama 9- 10metre var modemden xbox un oraya uzunlugu ama onu etkileyecegini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2013 AHALİSİ NASİSİN ::)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Oyun oynarken bağlantın kablolumu kablosuzmu ..

ŞU BENİM ALANYALI-07 Yİ GAMERAİNG E ÇEVİRRİMİSİN PES 2013 - 2014 DE SAOL WAROL
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerain

quote:

Pes 14'te diyosun dimi.. Çevirdim ..
  • quote:

quote:

quote:

2013 de de varım :)
  • Beyler herkesiwww.pesfootball.com adresine bekleriz hilecilerden falan sıkılıp lig heyecanı yaşamak isteyenler buyursun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2013 de de varım :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: gamerain

quote:

Orijinalden alinti: Renovatio90

quote:

Orijinalden alinti: gamerain

quote:

Orijinalden alinti: Renovatio90

Oyun oynarken baglantin kablolumu kablosuzmu ..

SU BENIM ALANYALI-07 YI GAMERAING E ÇEVIRRIMISIN PES 2013 - 2014 DE SAOL WAROL

2013 de de varim :)

Tamam onuda düzelttim :)
  • beyler 6 7 milyon civarı iyi bir kaleci var mı Akınfeev var ama o da kısa diye alasım gelmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

beyler 6 7 milyon civarı iyi bir kaleci var mı Akınfeev var ama o da kısa diye alasım gelmiyor :)

Ucuz kaleci arıyorsan CHAIGNEAU'ya bak bir arkadaşım..
  • quote:

quote:

beyler 6 7 milyon civarı iyi bir kaleci var mı Akınfeev var ama o da kısa diye alasım gelmiyor :)

onu denedim pek memnun kalmadım Sergio Reni ydi galiba adı onu transfer ettim şuana kadar pek tatmin etmedi :)

asıl bomba turnuva ortasında kalecimin sözleşmesi bitti yenilemedim elemelerin tamamında kalecisiz oynadım kupayı aldım :)

• quote:

quote:

quote:

onu denedim pek memnun kalmadım Sergio Reni ydi galiba adı onu transfer ettim şuana kadar pek tatmin etmedi :)

asıl bomba turnuva ortasında kalecimin sözleşmesi bitti yenilemedim elemelerin tamamında kalecisiz oynadım kupayı aldım :)

Kalecisizlikte zordur bende çok oynamıştım öyle kaleye uzun boylu oyunculardan geçirirdim hepte işe yarardı çok kalecisiz maç almıştım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Mart 2014; 16:00:24 >
  • Selamlar bende yıllardır PES oynarım bu forumu da takip ediyorum üye olayım dedim. Bende dün akşam ilk defa ML OPEN da yarı final oynadım ama maalesef kaybettim. Tebrikler kupa için

PES ID: cgtyrsln

takım : Galatasaray A.S.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kalecisizlikte zordur bende çok oynamıştım öyle kaleye uzun boylu oyunculardan geçirirdim hepte işe yarardı çok kalecisiz maç almıştım bende

David de Gea yı aldım çok memnunum :) kalecisiz fena motive oldum hatta bi maçı penaltılarda aldım :)

quote:

Orijinalden alıntı: cgtyrsln

Selamlar bende yıllardır PES oynarım bu forumu da takip ediyorum üye olayım dedim. Bende dün akşam ilk defa ML OPEN da yarı final oynadım ama maalesef kaybettim. Tebrikler kupa için

PES ID: cgtyrsln

takım : Galatasaray A.S.

teşekkür ederim. kupayı almak için oyunu bilemek, sakin oynamak ve şansta lazım :)
  • KUPALAR GELSİN SİZ HALA PES 2014 MÜ OYNUYOR SUNUZ:)))
  • Şuan online olan varmı oyunda arkadaşlar
  • Akşama 20:30'da Yükselen Yıldızlar Kupası'ndayım. Geç başlayınca yükselmek kolay değil. Galibiyet oranı %13'lerde. Gittikçe yükseliyor. Hızlı maç yapmak isteyince çok güçlü kadrolarla oynamak durumunda kaldığım için artık daha çok turnuvalarla yükselmeye çalışıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 2 vs 2 için online olan varmı arkadaşlar..
  • Artık millet pes 2013 konuşmayı bırakmış. Gerçi konuşmayıp da oynayanlar hala arapası oynamaya devam ediyorlar: )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playback27

Artık millet pes 2013 konuşmayı bırakmış. Gerçi konuşmayıp da oynayanlar hala arapası oynamaya devam ediyorlar: )

Biz arkadaşlar 2vs2 online daha çok Pes 13 oynuyoruz sebebi Pes 14'e göre rakip daha çabuk geliyor hatta hemen geliyor Pes 14'te 2vs2 oynayan yok denecek kadar az kaç dakika bekliyoruz anca geliyor
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.