Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (616. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni konumuz açılmıştır arkadaşlar bu sene oradan devam edelim buyrun;

http://forum.donanimhaber.com/m_81502025/f_//tm.htm#81502025
  • Arkadaşlar çok uğraştım oyunu kazanabilmek için çok şans tanıdım:) ama bırakın oyunu orjinal almayı cracklisini bile bilgisayarımdan kaldırdım.Konamii bu oyunu hazır olmadan sırf oyunu çıkartmak olsun diye çıkartmış.Böyle oyun çıkaracagına pes 2013 ü güncelleyip yamalayıp 1 sene daha idare edip direk pes 2015 diye çıkar daha iyi.Bişeyi yapıyorsan adam gibi yap yapamıyosan hiç yapma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

Arkadaşlar çok uğraştım oyunu kazanabilmek için çok şans tanıdım:) ama bırakın oyunu orjinal almayı cracklisini bile bilgisayarımdan kaldırdım.Konamii bu oyunu hazır olmadan sırf oyunu çıkartmak olsun diye çıkartmış.Böyle oyun çıkaracagına pes 2013 ü güncelleyip yamalayıp 1 sene daha idare edip direk pes 2015 diye çıkar daha iyi.Bişeyi yapıyorsan adam gibi yap yapamıyosan hiç yapma...

İlk başlarda oyun farklı geliyor kardeşim ama alışırsın bence çok güzel olmuş oyun bırakma biraz daha alışmaya çalış..
  • beyler pes 2013 satın aldım ama online hiçbir şekilde oynayamıyorum sürekli no opponent found diyor ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

beyler pes 2013 satın aldım ama online hiçbir şekilde oynayamıyorum sürekli no opponent found diyor ne yapmak lazım?

Rakip bulamıyor ama genelde millet PES 2014'e geçti diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

beyler pes 2013 satın aldım ama online hiçbir şekilde oynayamıyorum sürekli no opponent found diyor ne yapmak lazım?

sorun benim firewall'daymış. 2014 çok kötü olduğu için geçen pek yok diye biliyorum ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

sorun benim firewall'daymış. 2014 çok kötü olduğu için geçen pek yok diye biliyorum ben

Ben geçen oyunu silmeden bi mlo ya göz atmıştımda millet oynuo ya yine 13 ü. Mesajlar geçiodu değişik değişik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış başlığı yazdım ondan sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evindare25 -- 20 Ekim 2013; 23:22:20 >
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler..Ben PES 2014 hayal kırıklığı olunca PES 2013 Orjinalini alıp ONLINE oynamaya karar verdim de foruma da yeni üye oldum hala PES 2013 ONLINE oynayan ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?? Çok teşekkür ederim iliginize şimdiden..
  • beyler orjinal 2014 aldığım rezalet bir oyun, bu sebeple pes 2013'e dönmek istedim ama pes 2014te kullandığım konami id aynı olunca 2013'teki silinmiş. yeni oluşturduğum halde pes 2013'e giremiyorum. çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_pes13

Arkadaşlar herkese iyi geceler..Ben PES 2014 hayal kırıklığı olunca PES 2013 Orjinalini alıp ONLINE oynamaya karar verdim de foruma da yeni üye oldum hala PES 2013 ONLINE oynayan ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?? Çok teşekkür ederim iliginize şimdiden..

Artık pek 13 oynayan kalmadı kardeş sen ne konuda yardım istiyorsun..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    maalesef katılmıyorum ben de 14 aldım bişeye benzemeyince 13 e giriyorum ve hala bir sürü oynayan var ;)
    ama ne kadar sürer bilmem
  • merhaba arkadaşlar..
    malum pes14 çok kötü..ben şıunu ögrenmek istiyorum..
    pes13 ü hala online oynayabilirmiyim? orjinal cd key im mevcut ama hangi güncellemeden sonra kapatıldı bilmiyorum..
  • obimikel O kullanıcısına yanıt
    Tabi oynarsın hocam. Sıkıntı yok.
    Dünya kadar insan var oynayan hala.
  • arkdaşlar ben pes13 için dlc 6 ı indirip yüklüyorum oyuna girişte versiyon 6 sürüm1 diyor..sanırım sürüm 1.04 olması laızm..ama n tane dosya indirdim hiçbirinde 1.04 ü yakalayamadım..yardımcı olursanız sevinirim
  • buralardan oynayan pek kalmadı sanırım.ama hala bir çok türkle karşılaşıyorum oynayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeeswaX87

buralardan oynayan pek kalmadı sanırım.ama hala bir çok türkle karşılaşıyorum oynayan.

Geçen bende Pes 13 oynadım özlemişim valla Pes 14'ten daha fazla zevk aldım baya maç yaptım..
  • Geçen aylar sonra bir oynayayım dedim.
    üçgenciler yüzünden 2 maçta kapattım.
    PES 2014e devam

• beyler Pes 2013 te yeterince online oynayan var mı orjinal cd yi enişteme verdim olmadı alıcam yine bi cd özledim ya
  • bu turnuva olayını cok sonradan keşfettim ben yav.sıralama maçı dışında bir şey oynamazdım eskiden.şimdi turnuva dışında oynamıyorum nerdeyse :D
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.