Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (614. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tigrisim

arkadaşlar benım bir sorum olacaktı. ben bir orjinal cd key aldım ve online kısmında id şifre ve orjinal cd keyle giriş yaptım hatta topluluklarada katıldım ancak bir türli maç oynayamıyorum. sağ anologa tıklıyorum orda üye olduğum toplulugun listesi çıkıyor sanırım alt kısımda ise 1e 1 maça katıl,topluluk arası maç oturuma katıl, birçok oyunculu serbest maça katıl diye 3 seçenek bulunuyor ben bunların hangisini seçersem seçiyim beni oturum yöneticisi yapıyor ve uzun zaman beklememe karşın yanıma kimse gelmiyor. bu neden olabilir yardım ederseniz çok sevinirim.

kardeş şu göstwri maçlarının olduğu menüde dostluk maçı var oraya gir oedan tr1,2,3 diye ayrılan kısımlar var oraya girip yapabilirsin yada yine o menüde sıralama maçı var onuda oynayabilirsin futbol yaşamında 3. Sırada online master league var bide müsabaka menüsüne girip ordanda online müsabakaya girebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmmm gecen seneki pes 2012 konusu 389 sayfa bu seneki pes 2013 konusu 614 sayfa pes 13 daha ilgi görmüş yada fazla paylasim yapilmis
    NOT.MOBIL SAYFA

• çok teşkkürler dediğin gibi yaparak maç oynama seviyesine geldim. kadroloru kuruyorum maça giriyorum 5 sn geçmeden şöyle bir uyarı geliyor ve maç sonlanıyor; "öngörülemeyen bir sorunla karşılaşıldığından maç sonlanacak" gibi bunu nasıl halledebilirim
  • quote:

çok teşkkürler dediğin gibi yaparak maç oynama seviyesine geldim. kadroloru kuruyorum maça giriyorum 5 sn geçmeden şöyle bir uyarı geliyor ve maç sonlanıyor; "öngörülemeyen bir sorunla karşılaşıldığından maç sonlanacak" gibi bunu nasıl halledebilirim

bunu halledemezsin bunlar çoğumuza oyunu bıraktıran hileci kardeşlerimiz ne yazkıkki ona çözüm yok

• quote:

çok teşkkürler dediğin gibi yaparak maç oynama seviyesine geldim. kadroloru kuruyorum maça giriyorum 5 sn geçmeden şöyle bir uyarı geliyor ve maç sonlanıyor; "öngörülemeyen bir sorunla karşılaşıldığından maç sonlanacak" gibi bunu nasıl halledebilirim

Sıralama maçında "benzer düzey" olarak rakip ararsan sorunun çözülür. Herhalde puanın düşük ve karşıdaki kişi PES'İn puan politikası yüzünden boşuna seninle maç yapmak istemiyor olabilir.
  • Merhabalar, iyi forumlar. 2 gün önce oyunu orjinal olarak satın aldım, online kısmına girdim KONAMİ İD, ŞİFRE ve CD-KEY'i yazdım onaylandı '' Başarı ile kaydedildi '' dedi ve sonraki menüde '' pes 2013 sunucusuna bağlanırken beklenmeyen bir hata oluştu '' hatası aldım. Aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım 2 bilgisayarımda da denedim, 1.4 güncelledim crack değiştirdim güvenlik duvarı kapalı antivirüs programı kapalı fakat hala '' pes 2013 sunucusuna bağlanırken beklenmeyen bir hata oluştu '' hatasını alıyorum. İnternette de araştırdım ama çözümünü bulamadım. Daha önce aynı sıkıntıyı yaşamış olupta çözebilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? Sağolun iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet19o7

Merhabalar, iyi forumlar. 2 gün önce oyunu orjinal olarak satın aldım, online kısmına girdim KONAMİ İD, ŞİFRE ve CD-KEY'i yazdım onaylandı '' Başarı ile kaydedildi '' dedi ve sonraki menüde '' pes 2013 sunucusuna bağlanırken beklenmeyen bir hata oluştu '' hatası aldım. Aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım 2 bilgisayarımda da denedim, 1.4 güncelledim crack değiştirdim güvenlik duvarı kapalı antivirüs programı kapalı fakat hala '' pes 2013 sunucusuna bağlanırken beklenmeyen bir hata oluştu '' hatasını alıyorum. İnternette de araştırdım ama çözümünü bulamadım. Daha önce aynı sıkıntıyı yaşamış olupta çözebilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? Sağolun iyi forumlar.

Ben 2 gün önce yaşadım aynı sorunu. format çektim bilgisayara düzeldi.

• eveet arkadaşlar :))) size kısa bir hikaye anlatayımmı? umarım hatırlarsınız beni 2012 irtem61 2013 lanet olsun ona pesplayer (anlamadan yaptım) özellikle son 3-4 aydır aşırı derecede kopmalar oldu bende hele bi ara öyle bi oldumki artık futbolcuları astıp almaya başladım tekrar bu arada ortalamamı söyleyeyim kadro değerim 1.1m takım gücü 945 puan aralığımda 650-750 arasında dolaşıyordu kopmalara bağlı olarak neyse baktımki olmuyor bi adam sattım daha ucuzunu alayım dedim ve vidal ı aldım yahu adam maç oynamadan 2 kaldı sözleşmesi :D üst üste tam 8 maç koptum koptumda gel görki bunu kimseye kabul ettiremiyorum telekomu arıyorum sorun yok diyor e üst komşumda kopma yok e bilgisayarım harika bağlantı kablosuz ama mükemmel neyse sonunda banlandık daha erken bekliyordum ama nihayet 2-3 gün oldu en azından ben farkedeli banlandım 2014 ne zaman çıkacak haberi olan varmı ? netimi kapatıp komşudan alacam bende interneti lanet olsun telekoma zaten oyun ilk çıktı server sorunu sonra bizim muhterem Telekom problemi bir zevkimiz vardı içine ettiler bu arada kaçak falan deyilim herkes bilir beni özellikle eskiler adamın biri çok pis yendi beni unuttum adını baktımki uğraşamıyorum kolu kenara koyup maçın bitmesini beklemişliğimde olmuştur yapacak bişe yok hak eden yenecek bu arada arkadaşlar NEWOTTOMAN 90ATAKAR BU İKİ BİLADER GELİYORMU FORUMA ?Tekrardan selam ve saygılarımla iyi oyunlar herkese.
  • Yabancı sitelerde başladı PES 2014 ön siparişleri...
    Daha ülkemize gelmedi ama aklınızda bulunsun.

Aral game'nin internet sitesinden alışverişlerde PEPSİ kampanyası var. Bu yılın sonuna kadar 75 TL üstü alışverişlerde 15 TL indirim yapıyorlar. Oyunun en az 75 - 80 TL olacağı göz önüne alınınca aklınızda bulunsun.
    Ayrıca vatan bilgisayar iki yıldır çok uygun fiyatlara (oyunun piyasaya çıktığı ilk haftalarda) satış yapıyordu. Ona da bakabilirsiniz.
    Son olarak gitti gidiyorda key satışları yine devam edecektir.

PES 2014'de görüşürüz inşallah 3 yıl aradan sonra ben de oyunu orijinal almayı düşünüyorum.
  • SONUNDA!!!!!!!!!

GEÇ OLDU AMA ÇOK GÜÇ OLDU................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gada06 -- 21 Ağustos 2013; 1:31:34 >
  • hgjghg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gada06 -- 24 Ağustos 2013; 4:39:53 >
  • dasfsffdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gada06 -- 24 Ağustos 2013; 4:38:43 >
  • arkadaşlar, online olarak yeniyim. Laptop da oynuyorum. Modemim zyxel p-660hn-t1a. Ciddi anlamda yönlendirme, pas vb. geç algılama sıkıntısı var. Neden böyle yapıyor olabilir, yardımınızı bekliyorum...

Bu arada speedtest i kullanarak test yaptım. Ping değeri 18, download hızım da 7 çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigrisim -- 22 Ağustos 2013; 9:33:52 >
  • quote:

arkadaşlar, online olarak yeniyim. Laptop da oynuyorum. Modemim zyxel p-660hn-t1a. Ciddi anlamda yönlendirme, pas vb. geç algılama sıkıntısı var. Neden böyle yapıyor olabilir, yardımınızı bekliyorum...

Bu arada speedtest i kullanarak test yaptım. Ping değeri 18, download hızım da 7 çıktı.

wirelles ile oynarsan her zaman sorun yaşarsın Ethernet kablosu takarak dene
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bir de öyle deneyeyim.
  • Top çevirmek isteyen TR lobisine gelsin.
  • takip
  • PES 2013 bitmiş beyler.
  • Sakin olun küfür etmeyin küfür edenler hakkında gereken yapılacaktır..

PES 13 artık hileciden geçilmiyor hilecileri rapor ede ede bir hal olduk hayır oynamayı bilmiyorsan yenilgiyi hazmedemiyorsanız oynamayın ezikliğinizi göstermeyin ..

Umarım PES 14'de hile sorunu çözülür çünkü müthiş bir oyun geliyor eğer hile sorunu yine çözülmezse çok yazık olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Sakin olun küfür etmeyin küfür edenler hakkında gereken yapılacaktır..

PES 13 artık hileciden geçilmiyor hilecileri rapor ede ede bir hal olduk hayır oynamayı bilmiyorsan yenilgiyi hazmedemiyorsanız oynamayın ezikliğinizi göstermeyin ..

Umarım PES 14'de hile sorunu çözülür çünkü müthiş bir oyun geliyor eğer hile sorunu yine çözülmezse çok yazık olur..

dostum hic takip etmedin heralde pes 14 gumbur gümbür geliyordu malesef gecmis zaman eki ile soyledim geliyordu oyunda ispanya ligi bile kalkti ve yine hile devam edecek raporlama devam edecek dendi arti oyunda bir ton hata var güncelleme şart

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.