Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (613. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Top çevirmek isteyen gelsin lobiye bekliyorum.
  • CEMKIVRAK soyadının hakkını veriyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipman2014 -- 4 Ağustos 2013; 2:36:07 >
  • Arkadaslar pes13 oynamayi biraktigim icin 20 tl ye key i satiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna 1-2 ay ara verdik.. dün basladım onlineden ama maç tamamlayana aşk olsun sürekli kasılma sunucu düşmesi nedir bu sadece bendemi.. neti test ettim gayet iyi akıyor.. ne yapcaz cözümü varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiner_67

oyuna 1-2 ay ara verdik.. dün basladım onlineden ama maç tamamlayana aşk olsun sürekli kasılma sunucu düşmesi nedir bu sadece bendemi.. neti test ettim gayet iyi akıyor.. ne yapcaz cözümü varmı...

yok kardeş sorun sende değil konaminin serverlarda oynama boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiner_67

oyuna 1-2 ay ara verdik.. dün basladım onlineden ama maç tamamlayana aşk olsun sürekli kasılma sunucu düşmesi nedir bu sadece bendemi.. neti test ettim gayet iyi akıyor.. ne yapcaz cözümü varmı...

Hilecilerin kastırmaları onlar.
    Sen pasa basana kadar adam topu alıyor senden
    Bir bakmışın top onda iken herşey seri

Hilecilerin kulaklarını çınlatıyorum :)

• Oyunculara neden şu yıldızlı katalog özelliklerinden ekleyemiyoruz? Ya da ben mi bilmiyorum yolunu? Nesneler kısmında sadece yıldızsız katalog özellikleri satın alınabiliyor.
  • fethiyeli48 birincisi KONAMI'ya rapor edildin. İkincisi çaprazdan yediğin frikik golünü hayatında unutmazsın umarım.
  • Tüm müslüman aleminin ve pescilerin ramazan bayramı kutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

Tüm müslüman aleminin ve pescilerin ramazan bayramı kutlu olsun

teşekkürler. Seninde abi

• Arkadaşlar;benim nezaket derecem AA idi. Hilecilerinki B olduğu için PES onlarla eşleştirmiyordu. Neyse geçen hafta kablomun girişinde bir problem oldu. Aynı gün 4-5 sefer bazılarında daha maça başlamadan takım ayarlarını yaparken internet kesildi. Bu yüzden Nezaket derecem B artık. Şimdi hilecilerle karşılaşmaya başladım. Zaten 10 günde bir turnuvaya katılıyorum. Dün gece 02:00 turnuvasında iki maçımı kazandım attığım gol 4, yediğim gol 1 di. Üçüncü maçı da 2-0 yeniyordum ve elemelere katılmam kesindi. Karşıdaki beyefendi 80.dk. hile yaparak bağlantıyı kötüleştirdi. Haliyle tekrar üçüncü maçı yapacak vakit olmadığından elemelere katılamadım. Burada Konamiye rapor edildiğini okudum. Nasıl olur bu iş, nerden rapor edeceğim?

https://konamiuk.parature.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=207

tamam arkadaşlar şu adresten yapılıyormuş, öğrendim.

e-mail: cr_uk@konami-europe.net

konu: CHEATER

*Platform - (PC)
    *Date of incident - 07.08.2013
    *PlayerName - (burkua)
    *PlayerName (miguelsintra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkua -- 8 Ağustos 2013; 23:22:50 >
  • BİZİM BUNDAN 7 AY ÖNCE TARTIŞTIĞIMIZ FORUMDAKİ KONULAR YENİDEN AÇILMIŞ BIRAKIN BOŞVERİN ARADA OYNAYIN GEÇİN 2014 DE GÖRÜŞÜRÜZ HİLE YAPANA HİLE YAP YADA KONAMININ İLLAKİ MAÇ OYANDIKTAN SONRA ENGELLEME OLAYI ILE ÇOZUM BULUN 2014 ÇIKINCA BAKALIM NE OLUCAK NE BİTİCEK HİLE OLAYINA Bİ ÇÖZÜM VARMI BEN BİLE BULDUM KONAMI NASIL PROGRAMINI YAZAMIYOR ANLAMIORUM FİFA 2013 DE PES 2013 ÜDE OYNUYORUM FİFADA BAĞLANTIMI KOPTU KOPTUKTAN SONRA ANALİZ EDİLİYOR DİYOR EĞER KARŞI TARAF KOPARDIYSA SEN YENMİŞ SAYILIYOSUN SEN KOPARTTIYSAN KARŞI TARAF YENMİŞ OLUYOR EA GAMES YAPIYORDA BU JAPON KAFALI YÜZLÜLER NEDEN YAPAMIYOR BİLMİYORUM HERŞEYİN HAYIRLISI BU ARADA 7/24 İŞTEN GELİNCE ONLİNE PES OYNAYAN BİRİSİYİM

TAKIMIM:DEPORTİVO

İD:ANNABALETTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluehero_wolf

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

karşı taraf öne geçmiş 1-0. kendi yarı sahasında top çeviriyor. tüm adamlarımı oraya dizsem de bir şey değişmiyor. bu gibi durumlarda start sürekli basıyorum anlasın diye. ama dingil olunca ne anlar. bende oyunu düşürüyorum. bu kadar basit.

yenilmeyi sorun etmiyorum oyunda, ama maçın sonuna kadar dalga geçer gibi iş yaparsa öyle göze böyle tarak derim.

ikincisi, adam 2-0 öne geçiyor. maçın 55. dakikası sanırım ben kontra atağa çıkıyorum, gole giderken adamı düşürüyor o golden oluyorum ve düşüren adama kart göstemiyor hakem. maçın 90. dakikası 2-0 hala yeniliyorum. yine aynı atağa çıkıyorum yine arkadan düşürüyor bu sefer sarı kart veriyor karşı tarafa. 2 golden de oluyorum.

yine starta basıp oyunu dondurup, internetin içine edip oyunu düşürüyorum.

yapmayın etmeyin. adam gibi oyununuzu oynayın. futbolun içinde olan şeyler demeyin delirtmeyin insanı. ona bakarsanız, konaminin salaklığı. hala çözüm bulamadı. anca şikayet et.

bu arada 9-1 biten maçım da oldu son zamanlarda. karşı taraf düzgün oynuyorsa sorun çıkartmanın anlamı zaten yok.

sürüsü olduğu sürece şeytanın çalışmasına pek gerek yok !!!

Haline ağlasammı gülsemmi bilemedim birader. Adam kayar faul yapar veya kurallar dahilinde kayar faul yapmaz. Senin anlattıklarından hiç birinde karşı taraf illegal bi şey yapmamış. İlla sana topu vermek zorundamı. Sende ilk golü at çevir topu. Gole giderken kay. İnterneti düşürmek ne saçma sapan konuşuyosun? Kaç yaşındasın merak ettim. Yazık ediyosunuz oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knascy

quote:

Orijinalden alıntı: bluehero_wolf

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

karşı taraf öne geçmiş 1-0. kendi yarı sahasında top çeviriyor. tüm adamlarımı oraya dizsem de bir şey değişmiyor. bu gibi durumlarda start sürekli basıyorum anlasın diye. ama dingil olunca ne anlar. bende oyunu düşürüyorum. bu kadar basit.

yenilmeyi sorun etmiyorum oyunda, ama maçın sonuna kadar dalga geçer gibi iş yaparsa öyle göze böyle tarak derim.

ikincisi, adam 2-0 öne geçiyor. maçın 55. dakikası sanırım ben kontra atağa çıkıyorum, gole giderken adamı düşürüyor o golden oluyorum ve düşüren adama kart göstemiyor hakem. maçın 90. dakikası 2-0 hala yeniliyorum. yine aynı atağa çıkıyorum yine arkadan düşürüyor bu sefer sarı kart veriyor karşı tarafa. 2 golden de oluyorum.

yine starta basıp oyunu dondurup, internetin içine edip oyunu düşürüyorum.

yapmayın etmeyin. adam gibi oyununuzu oynayın. futbolun içinde olan şeyler demeyin delirtmeyin insanı. ona bakarsanız, konaminin salaklığı. hala çözüm bulamadı. anca şikayet et.

bu arada 9-1 biten maçım da oldu son zamanlarda. karşı taraf düzgün oynuyorsa sorun çıkartmanın anlamı zaten yok.

sürüsü olduğu sürece şeytanın çalışmasına pek gerek yok !!!

Haline ağlasammı gülsemmi bilemedim birader. Adam kayar faul yapar veya kurallar dahilinde kayar faul yapmaz. Senin anlattıklarından hiç birinde karşı taraf illegal bi şey yapmamış. İlla sana topu vermek zorundamı. Sende ilk golü at çevir topu. Gole giderken kay. İnterneti düşürmek ne saçma sapan konuşuyosun? Kaç yaşındasın merak ettim. Yazık ediyosunuz oyuna.

şu hileye çözüm bulsalardı adam akıllı oynayabilirdik oyunu. Hile yapanlarada artık kızmıorum suç konamide

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: mutugus

Arkadaşlar,her gün online ım,nick mutugu,kurulu online liglimiz varmı?

13 de son noktalar olduğu için şu anda bir lig yok.Sadece aramızda dostluk maçları yapıyoruz.Ama 14 çıktığı zaman ligimiz devam edecek...

Bu arada arkadaşlar lig konusu var mı yoksa açılınca burdan haberdar edebilir misiniz :)
  • Volkan, nasip olursa PES 2014'le yeşil sahalara dönmeyi planlıyorum.
    lig yine pesfootball'da olacak di mi?

Özledim seninle maç yapmayı, sadece sana garip garip goller atıyordum malum
  • Merhabalar; online oyun acemisi ve aslında genel olarak oyun acemesi biri olarak sormak istediğim şeyler var.

http://urun.gittigidiyo...y-hemen-teslim-90619152

Yukarıda verdiğim linkten key almam durumunda online oyun oynayabilir miyim yoksa yapmam gereken başka şeylerde var mı?
    Ben de "PESEdit 2013 Patch 5.0" yüklü ya reloaded ya da skidrow üzerine. Aldığım zaman yapmam gereken işlemleri birisi kısaca yazarsa (isterse uzun uzadıya da olur) çok makbule geçer Mesela;

-Oyunları silip tekrar yüklemeye gerek kalmadan direk online toluluğa bağlanabilir miyiz?
    -Her ikimizde de aynı oyunun farklı sürümleri ve patchleri varsa ne ederiz, sıkıntı olur mu?
    -Evlerde 8mbit sınırsız var, yeterli mi yoksa pişman mı oluruz?
    -Cd key ile online kayıt kodu aynı şey midir? Yani yukarıdakini satın alınca direk online oyun oynayabilecek miyim?

Amacımız 2 arkadaş karşılıklı evden pes atmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

Merhabalar; online oyun acemisi ve aslında genel olarak oyun acemesi biri olarak sormak istediğim şeyler var.

Yukarıda verdiğim linkten key almam durumunda online oyun oynayabilir miyim yoksa yapmam gereken başka şeylerde var mı?
    Ben de "PESEdit 2013 Patch 5.0" yüklü ya reloaded ya da skidrow üzerine. Aldığım zaman yapmam gereken işlemleri birisi kısaca yazarsa (isterse uzun uzadıya da olur) çok makbule geçer Mesela;

-Oyunları silip tekrar yüklemeye gerek kalmadan direk online toluluğa bağlanabilir miyiz?
    -Her ikimizde de aynı oyunun farklı sürümleri ve patchleri varsa ne ederiz, sıkıntı olur mu?
    -Evlerde 8mbit sınırsız var, yeterli mi yoksa pişman mı oluruz?
    -Cd key ile online kayıt kodu aynı şey midir? Yani yukarıdakini satın alınca direk online oyun oynayabilecek miyim?

Amacımız 2 arkadaş karşılıklı evden pes atmak...

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pes-13-2013-orjinal-cd-key-hemen-teslim-90619152 güvenilir bir adres, senin link açılmıyor.

-Oyunu online oynayabilmek için konaminin sitesindenhttps://www.konami-pes2013.com/en/ son sürümü 1.04 yüklemelisin. Veri paketini de oyunun içinden yüklersen kadrolar güncellenir.

-Bende de 8 mb var, razer game booster programı kurdum. Oyunu ondan doğru açıyorum ve çok yardımı oluyor.

-Yukarıdakini satın alırsan oynarsın. Satıcı konuya hakim zaten, sana yardımcı olur.

-Online da farklı kişilerle maç yapmanın keyfi bi ayrı. O yüzden arkadaşınla zaten sürekli oynamazsın.

- 40 gün sonra PES 14 çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkua -- 16 Ağustos 2013; 21:01:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Volkan, nasip olursa PES 2014'le yeşil sahalara dönmeyi planlıyorum.
    lig yine pesfootball'da olacak di mi?

Özledim seninle maç yapmayı, sadece sana garip garip goller atıyordum malum

Elbette dostum lig olacak.Sana her zaman kapımız açık... siteyi takip et biz oralardayız.Boş görürsen şaşırma biz muhakkak uğruyoruz ve takip ediyorum.. Evet bende özledim beraber maç yapmayı
  • arkadaşlar benım bir sorum olacaktı. ben bir orjinal cd key aldım ve online kısmında id şifre ve orjinal cd keyle giriş yaptım hatta topluluklarada katıldım ancak bir türli maç oynayamıyorum. sağ anologa tıklıyorum orda üye olduğum toplulugun listesi çıkıyor sanırım alt kısımda ise 1e 1 maça katıl,topluluk arası maç oturuma katıl, birçok oyunculu serbest maça katıl diye 3 seçenek bulunuyor ben bunların hangisini seçersem seçiyim beni oturum yöneticisi yapıyor ve uzun zaman beklememe karşın yanıma kimse gelmiyor. bu neden olabilir yardım ederseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.