Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turnuvada da hileciden geçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal A

dikkatli konuşalım biraz.mesajda sanki benden bahsediyormuşsun gibi geldi.ondan tepki verdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeeswaX87 -- 26 Ocak 2014; 22:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeeswaX87

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal A

beni kastediyorsan hileci diye,nickini merak ettim.sürekli maçlarda 5-6 attıgım birisin sanırım.

Seni kastetmedim ben. En son 1 buçuk ay önce girdim turnuvalara hileciden geçilmiyordu. Hala öyledir kesin. Biraz da dikkatli konuşalım.
  • beyler Pes 2013 nereden satın alabilirim hiç bir yerde bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

beyler Pes 2013 nereden satın alabilirim hiç bir yerde bulamıyorum

Sıfır olarak bulman çok zor zaten sıfır bulsanda alman saçma olur sen ikinci el key bulucaksın arkadaşım forumda ararsan bulursun hangi şehirde oturuyosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Sıfır olarak bulman çok zor zaten sıfır bulsanda alman saçma olur sen ikinci el key bulucaksın arkadaşım forumda ararsan bulursun hangi şehirde oturuyosun..

bimeksten 35 tl ye buldum teşekkür ederim ilgilendiğin için.

OML ye başladım. ucuz ve yararlı topçuların peşindeyim. hatırladıklarımı transfer ediyorum mphela, emre çolak, piatti, paterbenov falan :) aklına gelen olursa yazarsan sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

bimeksten 35 tl ye buldum teşekkür ederim ilgilendiğin için.

OML ye başladım. ucuz ve yararlı topçuların peşindeyim. hatırladıklarımı transfer ediyorum mphela, emre çolak, piatti, paterbenov falan :) aklına gelen olursa yazarsan sevinirim.

Alou Diarra-Vagner Love-Obasi-S.Camara-Koo Hak Chun-L.Kone-Wanyama-Abdoulaye-Yannick Djalo-Juninho-Petorbenov-Chaıgneau- bu adamlara bak bunların hepsi fiyat performans oyuncularıdır arkadaşım..

Ben bu oyuncularla efsane olmuştum geçen sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 7 Şubat 2014; 23:39:48 >
  • Millet deli gibi Pes 13 oynuyor ya Konami bunun farkındadır umarım Pes 14'ten çok 13 oynayan var şuan
  • Arkadaşlar biraz önce online oynarken birden sunucuyla bağlantı kesildi yazıp maç esnasında oyundan attı. Girmeye çalışıyorum girmiyor sizde de aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Arkadaşlar biraz önce online oynarken birden sunucuyla bağlantı kesildi yazıp maç esnasında oyundan attı. Girmeye çalışıyorum girmiyor sizde de aynı mı ?

Şuan sunucu kapalı arkadaşım ondan giremiyorsun bakımdadır şuan, sunucu açılınca girersin merak etme.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar biraz önce online oynarken birden sunucuyla bağlantı kesildi yazıp maç esnasında oyundan attı. Girmeye çalışıyorum girmiyor sizde de aynı mı ?

Şuan sunucu kapalı arkadaşım ondan giremiyorsun bakımdadır şuan, sunucu açılınca girersin merak etme.

Bakım zamanlarını bilgi veriyorlar ya normalde ((:

Pat diye kapanınca durduk yere falan yedim sandım

Bakım bilgi sitesine de baktım bilgi yok bu gün için.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Pardon sayfa gelmeyince yeniledim 2 tane alıntı olmuş silemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 17 Şubat 2014; 20:39:23 >
  • Pazartesiyi salıya bağlayan geceler bakım yapılır genelde..Sunucu durumuna baktım kapalı hala açılınca girersin arkadaşım endişe etme
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: obimikel

arkdaşlar ben pes13 için dlc 6 ı indirip yüklüyorum oyuna girişte versiyon 6 sürüm1 diyor..sanırım sürüm 1.04 olması laızm..ama n tane dosya indirdim hiçbirinde 1.04 ü yakalayamadım..yardımcı olursanız sevinirim

Patch 1.04 bulabildin mi üstadım ?
  • Arkadaş biraz araştırsa bulacak ana sayfaya ayrıntılı olarak adres vermiştim çıkan son güncellemeyi oradan indirecek 1.4 yamasıda orada mevcut biraz daha dikkat ve emek lütfen arkadaşlar..
  • quote:

Teşekkürler

Ne demek önemli değil arkadaşım
  • Sunucuya anca bakabildim açılmış sunucu..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Geç kaldı maalesef oyun yok diye bakmadım bile ((:
  • Ben kablo net kullaniyorum baglanti hizim 20mbts.pc degilde xbox da oynuyorum maca girerken sag ustte baglanti tek kademe gosteriyor.hizim dusuk bazen mac esnasinda kopma oluyor ve adamlar beni sikayet ediyolar galipseler tabi ama ben galipkende ayni sey cik geldi basima.genelde pc basinda biri oldugu zaman cok oluyor bir seylere bakarken.fakat pc kapali moden acikkende yapiyor bunu acaba modemde bu ayar filan mi gerekioyor hata nerdedir sizce pc de baglanti kopmuyor.ve sadece mactan cikiyor ama online pes menusune geliyor tamamen baglanti gitmis degilde cok zayiflamis gibi sadece maci bitiriyor.cozum varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.