Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Online modda ne gibi yenilikler olacak acaba , mesela bu sıralama tarzının değişmesi lazım.Lig usulü olsa daha iyi olacak , galibiyet 3 puan mağlubiyet -1 , beraberlik 1 puan gibi.Ayrıca şu online modda messi , villa gibi adamlar ile çaprazlardan plase vuranlardan gına geldi.Yine aynı şekilde frikiklerde bir adamı kalecinin yanına getirip gol atanlardan da .

Valla bu sene o saçma uzak mesafe füzesi bir nebze olsun mantık çerçevesine oturtulmuş gözüküyor artık her oyuncu o bölgelerden çok güzel plaseler çıkartabilir zaten oyunun plase vuruşları çok estetik ve gerçekçi olmuş pes12de doğru düzgün ceza sahası içi ve civarından plase atamazken bu oyunda tam kıvamında olmuş...
    ayrıca rival ranking ile birbirine yakın oyuncular eşleştirilerek rüya kadrolarla default kadroların online oyun içinde eşleştirlme saçmalığıda ortadan kalkacak inşallah,zaten oyunda rüya kadro kurmak hayal oluyor maç kısıtlaması ile birlikte buda pes sahlarında daha kıran kırana kora kor maçlar yapmak demek analigonlineda zaten önüne gelenden 5yemek yada önüne gelene 5atmak çok can sıkıcı bir durum böylece bu sistemle oyun içi heyecan doruk noktaya ulaşır umarım .Şu bugli frikik olayıda düzeltilirse demodada gördüğüm bir kaç hatada giderilirse tabiki online modda hile olayı en asgariyede inerse görevini fazlasıyla yapmış olacak.Artık ondan sonrada yeni nesil pes14 bizleri bekliyor olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 28 Ağustos 2012; 9:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Demo 2'de 11 lisanslı takım olucakmış ve antrenman moduda açık olucakmış..Süre olarakta 5 değil 10'ar dakikalık maçlar yapabilcekmişiz..

Süre önemli değil yama ile 45 dakika bile yapıyorum şuan fakat 11 takım ve antrenman modu oyun çıkana kadar çok güzel olur PC'ye eylülün ilk haftası çıkıcak PES 2013 DEMO 2.

aslında şu fifanın boşluğundan yararlanıp türkiye liginin lisansınıda alsalardı ne güzel olurdu .Pes zaten türkiyede çok satan bir oyun son 2senedir tamaman türkçe olmasıda bunu gösteriyor .Alınan her lisans pesin marka değerini yükseltecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Demo 2'de 11 lisanslı takım olucakmış ve antrenman moduda açık olucakmış..Süre olarakta 5 değil 10'ar dakikalık maçlar yapabilcekmişiz..

Süre önemli değil yama ile 45 dakika bile yapıyorum şuan fakat 11 takım ve antrenman modu oyun çıkana kadar çok güzel olur PC'ye eylülün ilk haftası çıkıcak PES 2013 DEMO 2.

aslında şu fifanın boşluğundan yararlanıp türkiye liginin lisansınıda alsalardı ne güzel olurdu .Pes zaten türkiyede çok satan bir oyun son 2senedir tamaman türkçe olmasıda bunu gösteriyor .Alınan her lisans pesin marka değerini yükseltecektir...

Çokda zor birşey değil aslında geçen sene portekiz liginin lisansı alındı ve Pes 2012'ye portekiz ligide eklendi oyunun TÜRKÇE olması açıkçası beni gururlandırıyor ve bende şöyle bişey var hangi oyun TÜRKÇE dil desteği ile orjinal olarak çıkarsa o firmaya destek olmak için o oyunları almaya çalışıyorum..PES'e zaten hayranım tek oynadığım bağımlısı olduğum oyun TÜRKÇE dil desteğinin yanında TÜRKİYE ligi'de olsa tadındann yenmez valla ya zaten eskiden 2 tane TÜRK takımı koyarlardı artık 4'e çıkardılar gelişme var ama keşke ligde olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 28 Ağustos 2012; 13:47:31 >
  • sonuçta sivassporu ,bursayı, gaziantepi gibi 1lig takımlarını tutan türkiyede yaşayan bir sürü pessever kendi takımlarını alıp kariyer modu oynamak yada analig'de mücadele etmek istemez mi, geçen sene fifanin türkiye liginin lisansını almamasının sebebi ali aydınlar yönetiminin lisans işini tff bünyesinden çıkartması bunu kulüplerin eline bırakmasıydı, yani lisansı alacak olan oyun firması tek tek 1.ligde oynayan futbol takımlarının kapısını çalması gerekiyor diye biliyorum , sanırım oyun firmaları bunun üzerinde durmuyor ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sonuçta sivassporu ,bursayı, gaziantepi gibi 1lig takımlarını tutan türkiyede yaşayan bir sürü pessever kendi takımlarını alıp kariyer modu oynamak yada analig'de mücadele etmek istemez mi, geçen sene fifanin türkiye liginin lisansını almamasının sebebi ali aydınlar yönetiminin lisans işini tff bünyesinden çıkartması bunu kulüplerin eline bırakmasıydı, yani lisansı alacak olan oyun firması tek tek 1.ligde oynayan futbol takımlarının kapısını çalması gerekiyor diye biliyorum , sanırım oyun firmaları bunun üzerinde durmuyor ,

M.Ali Aydınlar öküzü yüzünden zaten futbolumuzun başına gelmeyen kalmadı oyunların bile içine etti yavşak adam
    Y.demirören bir güzellik yapsada lisans işlerini düzeltse fifa'da da PES'de de Türkiye Ligimiz olsa ne güzel olur ama bu sene PES'te olmayacağı kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 29 Ağustos 2012; 14:20:33 >
  • arkadaşlar bu online master lig modu nasıl oluyor biraz anlatır mısınız ?
  • Oyunda yeni birşey buldum, oyunda DİDA'ya rastladım (efsanevi brezilyalı kaleci yıllarca Milan'da oynadı)..2010'da Dida futbolu bırakmıştı oyunda görünce inanmadım hemen bir araştırma yaptım internetten ,2010'da Dida futbolu bırakmıştı 2 yıllık aranın ardından futbola 38 yaşında geri dönmüş brezilya ligine bu sene çıkan Portuguesa Dida'ya teklif yapmış Dida'da kabul edip futbola geri dönmüş oyundaki özelliklerinide çok iyi yapmışlar Online master ligde hemen alıcam kaleme çok sevindim bu duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 30 Ağustos 2012; 4:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangar18a

arkadaşlar bu online master lig modu nasıl oluyor biraz anlatır mısınız ?

OML Pes futbol oyununa çeşitleme ve heyecan getirmiş olan bir online moddur.Bu modda default kadro ile oyuna başlar,takımının formasını ve amblem tasarımını yapabilir,yada hazır lisanslı takımlardan birini seçebilir,oyuncu alıp satabilir,quick match,klasman turnuvaları,Alaçık ve uefa kupası turnuvalarına katılabilirsin bunların antrenör modundada tamamen yapay zekaya bırakarak teknik direktörlük heyecanınıda yaşayabilirsin,ne kadar çok galibiyet alabilirsen o kadar çok para kazanır daha iyi birkadro kurmak içi mücadele verebilirsin. pes12 OML'ye eklenen rakibe fairplay verebilme,maç tamamlama oranı gibi yenilikler hile yapanlara karşı verilmiş bir mücadele olsada yetersiz kalmıştır.ve tabiki oyuncu kondisyonları ve bir oyuncuya sahip olanların sayısına göre fiyatına belirleyen bir pazarda mevcuttur.Pes13 OML heyecanını biz pesseverler heyecanla bekliyoruz.Bu sene OML modda rival ranking ve oyuncu maaş sınırlandırması ile hilenin önüne geçilmeye çalışılacak bakalım nekadar başarılı olunacak...
  • quote:

quote:

OML Pes futbol oyununa çeşitleme ve heyecan getirmiş olan bir online moddur.Bu modda default kadro ile oyuna başlar,takımının formasını ve amblem tasarımını yapabilir,yada hazır lisanslı takımlardan birini seçebilir,oyuncu alıp satabilir,quick match,klasman turnuvaları,Alaçık ve uefa kupası turnuvalarına katılabilirsin bunların antrenör modundada tamamen yapay zekaya bırakarak teknik direktörlük heyecanınıda yaşayabilirsin,ne kadar çok galibiyet alabilirsen o kadar çok para kazanır daha iyi birkadro kurmak içi mücadele verebilirsin. pes12 OML'ye eklenen rakibe fairplay verebilme,maç tamamlama oranı gibi yenilikler hile yapanlara karşı verilmiş bir mücadele olsada yetersiz kalmıştır.ve tabiki oyuncu kondisyonları ve bir oyuncuya sahip olanların sayısına göre fiyatına belirleyen bir pazarda mevcuttur.Pes13 OML heyecanını biz pesseverler heyecanla bekliyoruz.Bu sene OML modda rival ranking ve oyuncu maaş sınırlandırması ile hilenin önüne geçilmeye çalışılacak bakalım nekadar başarılı olunacak...

şimdi birkaç sorum olacak izninle :)

istediğin takımı alıyorsun demişsin ama default oyuncularla başlıyoruz peki herkes iyi takımları seçer o zaman onu nasıl önlüyorlar default'ta olsa herkes barça,real vs. almaz mı ?

ayrıca lig gibi puanlı sistem mi var atıyorum 38 maçlık ?

peki herkes default başlıyorsa oyuncuyu nereden kadromuza katıyoruz?

kendi futbolcumuzu bir başla oml oynayan birine satabilir miyiz aynı şekilde başkasından alabilir miyiz ?

teşekkürler :)
  • quote:

quote:

quote:

şimdi birkaç sorum olacak izninle :)

istediğin takımı alıyorsun demişsin ama default oyuncularla başlıyoruz peki herkes iyi takımları seçer o zaman onu nasıl önlüyorlar default'ta olsa herkes barça,real vs. almaz mı ?

ayrıca lig gibi puanlı sistem mi var atıyorum 38 maçlık ?

peki herkes default başlıyorsa oyuncuyu nereden kadromuza katıyoruz?

kendi futbolcumuzu bir başla oml oynayan birine satabilir miyiz aynı şekilde başkasından alabilir miyiz ?

teşekkürler :)

Yok default kadro derken stok takım yani ettorili ordazlı, guitarezli takımdan bahsediyorum default ingilizcesi:yükümlülüğünü yerine getiremeyen,karşılaşmaya katılmayan anlamaları uygun olacaktır sanırım aslında tam türkçe karşılığı olmadığı için böyle düşünceler olabiliyor,hal böyle olunca sorduğun bütün sorular etkisiz kalıyoryalnız takım seçmenin şöyle bir avantajı olur mesela barçayı seçersin barça sana oynadığı taktikle gelir onun ince ayarları var onlarla uğraşmassın...

Edit:kendi futbolcumuzu bir başla oml oynayan birine satabilir miyiz aynı şekilde başkasından alabilir miyiz ? diye bir sorudaha sormuşsun onada cevap vereyim.Hayır onlineda oyuncular arası alış satış sistemi yok sadece aldığınız oyuncunun bir pazar değeri var ,oyuncu ne kadar popüler ve online oyuncular onu satın almış ise arz talep dengesi mantığı içerisinde onunda değeri yükseliyor ve genelde kendi fiyatını bulup o fiyat üzerinden devam ediyor....38 maçlık lig sistemi yok malesef ama pes13de bu dediklerin olurmu öyle bir bilgimde yok açıkçası.turnuva sistemi var 1 saat boyunca 5er dakkalık maçlar yapıyorsun rastgele turnuvaya giren oyuncularl ard arda aldığın en iyi 3sonuç senin puanını belirliyor 1saatin sonunda,alabaliceğin maksimum puan 9 sonrada ilk 16ya kalıyorsun ondan sonrada eleme usülü 5er dakallık tek maç eşletşirmesi ile fina 10dakka olmak üzere böyle gidiyor..bu arada uzatmalar yok berabere kalırsa direk penaltılara gidiyor maç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 31 Ağustos 2012; 8:05:05 >
  • PES 2013 14 ekim'de çıkıcakmış arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

PES 2013 14 ekim'de çıkıcakmış arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun

İyi hadi bakalım hayırlı olsun bu ayın sonunda çıksaydı keşke....
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J-rEfATmrU0

Pes 13 Gamescom incelemesi...

oyunun final demosunu inidirip oynuyorum başarılı..bu salak adamın yorumuna bakmayın oyunda kayda değer değişiklikler varr..Tam sürümünü düşünemiyorum bile adam oyunu doğru düzgün oynuyamıyor bile yaptığı yorumlar çok klişe.. Kesinlikle açıklık bırakmıyorlar diyoo ulan oynayamıyorum desene şuna R.madrid'i almış çok gol atayım diye karşına saçma bi takım alıyor gol atamıyor :D Barcelona'yı almamış iikii..Adam gibi oyundan anlayan adam göndermezler zaten şuraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

quote:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J-rEfATmrU0

Pes 13 Gamescom incelemesi...

oyunun final demosunu inidirip oynuyorum başarılı..bu salak adamın yorumuna bakmayın oyunda kayda değer değişiklikler varr..Tam sürümünü düşünemiyorum bile adam oyunu doğru düzgün oynuyamıyor bile yaptığı yorumlar çok klişe.. Kesinlikle açıklık bırakmıyorlar diyoo ulan oynayamıyorum desene şuna R.madrid'i almış çok gol atayım diye karşına saçma bi takım alıyor gol atamıyor :D Barcelona'yı almamış iikii..Adam gibi oyundan anlayan adam göndermezler zaten şuraya..

Bunlar fifayı oynamakatan gözleri başka birşey görmez olmuş hala fifa ile karşılaştırmaya çalışıyor.Zaten adam ne kadar saçma yorum yapsa bile genede iyi olmuş diyor pes 13 için .Ama özellikle beni fifadan iyi yada kötü olması değil pes kendi içinde aşama kaydetmiş mi ben ona bakıyorum ...
  • quote:

PES 2013 14 ekim'de çıkıcakmış arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun

14 ekim mi neden bu kadar geç yaa hayal kırıklıgı resmen eylül sonu deniyordu.Kaynak neresi ?
  • http://video.tamindir.com/pes-2013-demo-inceleme/

2.demonun videolu incelemesi burda gayet olumlu düşünceler var oyun hakkında özellikle 1.demodan daha iyi olduğu kanısı var 2.demoyu oynayan kişiler arasında ama hala pc için çıkmadı... beklemedeyiz
  • http://video.tamindir.com/pes-2013-demo-inceleme/

2.demonun videolu incelemesi burda gayet olumlu düşünceler var oyun hakkında özellikle 1.demodan daha iyi olduğu kanısı var 2.demoyu oynayan kişiler arasında ama hala pc için çıkmadı... beklemedeyiz
  • Meireles'i PES 2013'te 86 yapmışlar yaşadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 5 Eylül 2012; 6:19:54 >
  • PES 2013 14 ekim değil 21 eylül' de çıkacakmış arakadaşlar resmi olarak açıklandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 6 Eylül 2012; 16:31:36 >
  • quote:

PES 2013 14 ekim değil 21 eylül' de çıkacakmış arakadaşlar resmi olarak açıklandı..

Evet ama avrupa çıkış tarihi 21 eylülde... asya 4ekimde gözküyor.. umarım biz asya grubuna girmiyoruzdur...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.