Bildirim
(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni hareketleri kaptım alıştıktan sonra yapması çok kolay özellikle sağından atıp solundan geçme ve bacak arası atıp geçme hareketlerine bayılıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Renovatio26
Yeni hareketleri kaptım alıştıktan sonra yapması çok kolay özellikle sağından atıp solundan geçme ve bacak arası atıp geçme hareketlerine bayılıyorum
ben tam yapamıyorum onu yaa solundan atıp sağından geçmeyi,r2 r1 sol analog değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN
quote:
Yeni hareketleri kaptım alıştıktan sonra yapması çok kolay özellikle sağından atıp solundan geçme ve bacak arası atıp geçme hareketlerine bayılıyorum
ben tam yapamıyorum onu yaa solundan atıp sağından geçmeyi,r2 r1 sol analog değil mi ?
R2'ye basılı tutarken aynı anda R1 ve yön tuşuna basıcaksın ama yön tuşuna basarken elini çekip basıcaksın -
Beyler ben ön siparişi D&R dan verdim biraz önce 72tl ayrıca peşin fiyatına world ve bonusa falan 12taksite kadar taksit imakni var normalde düşünmüyordum ama normal mağazalarda fiyatın 90tl olduğunu varsayarsak çok cazip geldi sizde bakın bir derim... -
quote:
Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR
Beyler ben ön siparişi D&R dan verdim biraz önce 72tl ayrıca peşin fiyatına world ve bonusa falan 12taksite kadar taksit imakni var normalde düşünmüyordum ama normal mağazalarda fiyatın 90tl olduğunu varsayarsak çok cazip geldi sizde bakın bir derim...
Piyasa fiyatı 80 lira olucak kardeş mediamarkette felan öyle olucak keşke ön sipariş vermeseydin oyun 21 eylülde çıkıyor ve senin eline 22 yada 23 gibi geçer bende vericektim ama geç gelicek diye vermedim 21'inde çıktığı gibi gidip alıcam.. -
quote:
quote:
Beyler ben ön siparişi D&R dan verdim biraz önce 72tl ayrıca peşin fiyatına world ve bonusa falan 12taksite kadar taksit imakni var normalde düşünmüyordum ama normal mağazalarda fiyatın 90tl olduğunu varsayarsak çok cazip geldi sizde bakın bir derim...
Piyasa fiyatı 80 lira olucak kardeş mediamarkette felan öyle olucak keşke ön sipariş vermeseydin oyun 21 eylülde çıkıyor ve senin eline 22 yada 23 gibi geçer bende vericektim ama geç gelicek diye vermedim 21'inde çıktığı gibi gidip alıcam..
Geçen sene 89,90dı bu sene 10tl düşmesine anlam veremedim bence 90dan aşşağı olmaz gibime geliyor ama çok önemli değil verdim ön siparişi gitti zaten o tarihte istanbulda olmayacağımı düşünürek şehir dışında olacağımı için sıkıntı yok yani 3-4 gün geç başlasakda olur ama hemen kadro yapmayın beni bekleyin -
quote:
quote:
quote:
Piyasa fiyatı 80 lira olucak kardeş mediamarkette felan öyle olucak keşke ön sipariş vermeseydin oyun 21 eylülde çıkıyor ve senin eline 22 yada 23 gibi geçer bende vericektim ama geç gelicek diye vermedim 21'inde çıktığı gibi gidip alıcam..
Geçen sene 89,90dı bu sene 10tl düşmesine anlam veremedim bence 90dan aşşağı olmaz gibime geliyor ama çok önemli değil verdim ön siparişi gitti zaten o tarihte istanbulda olmayacağımı düşünürek şehir dışında olacağımı için sıkıntı yok yani 3-4 gün geç başlasakda olur ama hemen kadro yapmayın beni bekleyin
Söz veremem Oyunu aldığım gibi ogünden itibaren ilk hafta günde en az 15 saat oynamayı planlıyorum oyuncular ucuzken kadromu kurmak ve sonrasında sene boyu rahat olmak için -
oyun d&r da 72 tl bilginize... Pes 6 dan sonraki en güzel oyun geliyor bence şutlar gayet güzel hakemler iyi herşeye faul çalıp oyunu durdurmuyorlar kaleciler biraz daha iyi olabilir tam sürümde düzelir bence ara pasları daha gerçekçi her ara pası etkili olmuyor zamanında adamı hareketlendirip defansın zayıf anında pas atmak gerekli topu kaldırma hareketi çok güzel olmuş ribery nin mc gready dönüşü roben ve messi nin 180 derece dönme hareketi ve iniesta nın diğer ayağını duvar olarak kullandığı çalım çok mükemmel olmuş yalnız kornerler biraz daha zor olmuş uzun mesafe füzesi daha gerçekçi olmuş(Pes 2012 de ortasadan yediğim uzun mesafe füzesiyle d1 finalini kaybettim) ilk defa demodan bu kadar zevk aldım. başlasın artık OML... -
quote:
quote:
quote:
ben tam yapamıyorum onu yaa solundan atıp sağından geçmeyi,r2 r1 sol analog değil mi ?
R2'ye basılı tutarken aynı anda R1 ve yön tuşuna basıcaksın ama yön tuşuna basarken elini çekip basıcaksın
hocam ben anlamadım o kadar denedim yapamıyorum nasıl oluyor video izliyorum yine yapamıyorum ya çıldıracam.. -
arkadaşlar sony ps3 kolu sipariş verdim.. pc de oynarken sorun çıkartmadan çalıştıracak bir bluetooth önerisi olan var mı?? yardım bekliyorum acil.. -
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy00
arkadaşlar sony ps3 kolu sipariş verdim.. pc de oynarken sorun çıkartmadan çalıştıracak bir bluetooth önerisi olan var mı?? yardım bekliyorum acil..
bende alacaktım ama tavsiye etmediler,bende logitech f710 aldım ve iyikide almışım süper bir joistik -
quote:
quote:
arkadaşlar sony ps3 kolu sipariş verdim.. pc de oynarken sorun çıkartmadan çalıştıracak bir bluetooth önerisi olan var mı?? yardım bekliyorum acil..
bende alacaktım ama tavsiye etmediler,bende logitech f710 aldım ve iyikide almışım süper bir joistik
yok abi ya logitech le de oynadım ben..gülle gibi kol..ağırlık mı çalışıom pes mi oynuyom :) tabi tercih meselesi..alıştın mı sorun da olmaz aslında..sony bambaşka bir olay..sanki kol senin ne yapacağını anlıyor :) oynayan arkadaşlarım vardı pc de sony ile..tek sorun tam
uyumlu bir bluetooth..4-5 bluetooth değiştiren arkadaşım vardı bu sorun yüzünden..polygold diye bi marka var onla uyumluymış..yarın ondan bakıcam artık.. -
quote:
quote:
quote:
bende alacaktım ama tavsiye etmediler,bende logitech f710 aldım ve iyikide almışım süper bir joistik
yok abi ya logitech le de oynadım ben..gülle gibi kol..ağırlık mı çalışıom pes mi oynuyom :) tabi tercih meselesi..alıştın mı sorun da olmaz aslında..sony bambaşka bir olay..sanki kol senin ne yapacağını anlıyor :) oynayan arkadaşlarım vardı pc de sony ile..tek sorun tam
uyumlu bir bluetooth..4-5 bluetooth değiştiren arkadaşım vardı bu sorun yüzünden..polygold diye bi marka var onla uyumluymış..yarın ondan bakıcam artık..
logitech rumblepad 2
-
Bendeki logitech'te bu Pes için almıştım ama memnun kalmadım Fifa hastası olan arkadaşım var bir tane bu kolu kendisine vermem için yalvarıyor Fifa için tasarlanmış oyunun ayarlarında bile bu joistiğin resmi var yani fifa için müthiş bir joistik çok klas ve rahat ama PES için değil
http://www.macka.nl/winkel/components/com_virtuemart/shop_image/product/c6b2a676598b555ece03e48ba087aca5.jpg
http://www.tweaknews.net/reviews/rumble/img/intro.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 12 Eylül 2012; 15:24:34 > -
bugün sony ds3 gamepad im geldi.. bu bambaşka birşeymiş.. bluetooth sorunu yaşadım başta ama sorunu çözdüm.. alacak arkadaşlar düşünmeden alsınlar bence.. gold ta 99 tl şu an.. -
Senin dediğin gamepad hangisi ?
Birde ön sipariş vermicektim gidip çıktığı gibi kendim alıcaktım ama Aral game'de ön sipariş açıldı Oyun özel kutusuyla gelicekmiş dayanamadım bugün ön sipariş verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 12 Eylül 2012; 17:56:58 > -
quote:
Birde ön sipariş vermicektim gidip çıktığı gibi kendim alıcaktım ama Aral game'de ön sipariş açıldı Oyun özel kutusuyla gelicekmiş dayanamadım bugün ön sipariş verdim
soruyu bana mı sordun bende verecektim sipariş aral dan..geç gelir falan diye vermedim..media markt dibimde gider alırım dedim -
quote:
quote:
soruyu bana mı sordun bende verecektim sipariş aral dan..geç gelir falan diye vermedim..media markt dibimde gider alırım dedim
Evet sana sordum Bende gidip dokunarak koklayarak alacaktım ama Şampiyonlar Lİgi Metal kutusunda geleceği için ön sipariş verdim çok hoşuma gitti kutu tam arşivlik.. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 4:10:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X