Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio26

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

http://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx

Logitech f710 kablosuz gamepad 59,90..

Logitech'i PES için önermem gerçi bu model nasıl bilmiyorum ama bunun bir alt modelini 64 lirayamı ne almıştım hiç beğenmedim PES adam gibi oynayamadım ama fifa için çok iyi bir joistik zaten fifanın tuş ayarlarında da lojitech gamepadler var..

Şu an sen ne kullanıyorsun reno?Ben logitech rumble pad2 1sene kullandım sol analog kolun yalama olması dışından en uzun kullandığım game pad , ardından genius,logitech chllestream,2adet orjinal dualshock, 2 biotech ds2 tipi ,aldım ve arlarında en sorunsuzu şu anda bitoech restart tuşunun çalışmaması dşında bütün saydığım gamepadlerin hepsinden daha iyive en ucuz olanıda o,en ergonomiği ds2 ama ondada 3-4 ay sonra sol analog kol yalama oldu ,orjinal olmasına rağmen bir daha kesinlikle ds2 almam.Forumda f710 kullanan arkadaşlar var pes oyunu için gamepad arayanar f710 kullanabilirler ,zaten forumda kullanıpta memenun olan bir kaç arkadaş da var fiyatda 90lardan 60lara düşmüş,ben rumblepad kullanmış birisi olarak düşüncem en az 1sene kullanılabilir ama bana sorarsan ben bu gamepadide kullanmam biraz araştırma yaptım dün gece thrustmaster diye bir marka var ama oda türkiyede yok amazonda falan bulabilirisin ,bende türkiyede gold bilgisayarda bulabileceğim saitekin şu modelini düşünüyorum 50tlnin üstünde artık bir gamepade para vermek istemiyorum http://www.gold.com.tr/U111843/Saitek-Pp33-Gamepad-Ps1000-Dual-Analog-Pcen azından 1değil 2tane alınabilir bu modelden...birde bunu deneyecem ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx

bende denedim daha önce f710 tavsiye etmiyorum..sony sixaxis alın keyfinize bakın..gold ta 99 tl ye aldım internetten..muhteşem.. artık oyunun çıkmasını bekliyorum ekipmanı tamamladım

Hayırlı olsun kardeşim umarım uzun soluklu kullnırsın aldığın gamepadi,ds3ler nasıldır bilmem ama orjinal ds2ler 5para etmez..
  • Bu sene karar veremeyip fifa 13e geçmek isteyen yada orjinal oyun alıp onlineda ''fifamı,pesmi?'' diyen arkadaşlara bir tavsiyem var eğer oyunu pcde oynuyorsanız,fifanın çok kötyü olduğunu söylemek istiyorum,bu oyun nasıl olurda bu kadar satarken kendini bo kadar rezil edebilir anlamaış değilim,fifa13demoaunu dün indirdim oynadım rezaletinde rezaletinde bir oyun,fifa12 çok daha iyiydi ,ne grefik var oyunda nede oynanabilirlik,3-4 maçın sonunda aklımda kalan tek şey oyuncuların animasyonları çalımların hareketlerin akıcılığı başkada hiçbirşey yok oyunda,pes 13 ise pcde oynanabilirliği yüksek bir oyun 2.demonun pcye gelmemesine 1.demoda çok eleştirlimesine rağmen bu sene pcde pes oynamak gerçekten çok eğlenceli olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 16 Eylül 2012; 14:22:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Logitech'i PES için önermem gerçi bu model nasıl bilmiyorum ama bunun bir alt modelini 64 lirayamı ne almıştım hiç beğenmedim PES adam gibi oynayamadım ama fifa için çok iyi bir joistik zaten fifanın tuş ayarlarında da lojitech gamepadler var..

Şu an sen ne kullanıyorsun reno?Ben logitech rumble pad2 1sene kullandım sol analog kolun yalama olması dışından en uzun kullandığım game pad , ardından genius,logitech chllestream,2adet orjinal dualshock, 2 biotech ds2 tipi ,aldım ve arlarında en sorunsuzu şu anda bitoech restart tuşunun çalışmaması dşında bütün saydığım gamepadlerin hepsinden daha iyive en ucuz olanıda o,en ergonomiği ds2 ama ondada 3-4 ay sonra sol analog kol yalama oldu ,orjinal olmasına rağmen bir daha kesinlikle ds2 almam.Forumda f710 kullanan arkadaşlar var pes oyunu için gamepad arayanar f710 kullanabilirler ,zaten forumda kullanıpta memenun olan bir kaç arkadaş da var fiyatda 90lardan 60lara düşmüş,ben rumblepad kullanmış birisi olarak düşüncem en az 1sene kullanılabilir ama bana sorarsan ben bu gamepadide kullanmam biraz araştırma yaptım dün gece thrustmaster diye bir marka var ama oda türkiyede yok amazonda falan bulabilirisin ,bende türkiyede gold bilgisayarda bulabileceğim saitekin şu modelini düşünüyorum 50tlnin üstünde artık bir gamepade para vermek istemiyorum http://www.gold.com.tr/U111843/Saitek-Pp33-Gamepad-Ps1000-Dual-Analog-Pcen azından 1değil 2tane alınabilir bu modelden...birde bunu deneyecem ..

yaklaşık 2 yıldır F710 kullanıyorum ve çok memnunum sony demedim ama bu joistik bence çok ama çok iyi.Tabiki kendi görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

quote:

quote:

yaklaşık 2 yıldır F710 kullanıyorum ve çok memnunum sony demedim ama bu joistik bence çok ama çok iyi.Tabiki kendi görüşüm

Giitim saitekin linkini verdiğim modelinin aldım gold bilgisayardan 1maç yaptım gerçekten fiyatına göre çok iyi bir gamepad ps3 kullanıcılarıda alıp oynayabilir.şut pas tuşları tetik tuşlarının yumuşaklığı analog kolları ve r3 buttonu hepsi harika gözüküyor ,son derece güzel ve hassas tabi burda önemli olan gamepadin dayanıklılığı,onuda zaman içinde göreceğim...
  • quote:

quote:

quote:

Benim kullandığım gamepad bu zamanında pc world tarafından fiyat performans ürünü seçilmişti..

Snopy Crusader

http://www.notebookbilgisayarpc.com/wp-content/uploads/2009/01/snopy-at-0266-at-0710-joypad-gamepad.jpg

Bu gamepad'den elimde 3 tane var, 2 tane Ps2 gamepad'i, 1 tane büyük hevesle 64 lira verip aldığım logitech rumplepad 2,Ve 2 tanede efsane gamepadim kontroland var..

Bu zamana kadar yıllardır Pes 5'ten beri kotroland'ın şu modelini kullanıyordum çok güzel çok rahat oynayabiliyordum ama çok adi olduğu için kontrol tuşu kırılıyordu yada yalama yapıyordu 6 ayda bir yenisini alıyordum ama bu gamepad ile oyuncu kontrolü ve oyuna hakimiyet acayip kurabiliyordum

Gamepad bu;http://www.prizmabilisim.com/content_files/prd_images/kontorland-ns-6121-pc-usb-game-pad-imgbg.jpg

Pes 2012'de sağ analog kullanımı işin içine girince bundan verim alamamaya başladım ve Snopy crusader kullanmaya başladım şimdi değiştirerek oynuyorum bazen orjinal ps2 kolu ile bazen snopy crusader ile oynuyorum ama hiç birinde kontrolland'da ki hakimiyet duygusunu alamıyorum gibi geliyor..

Logitech rumplepad 2 ise çekmecede yatıyor Fifa seven arkadaşlarım var bazen onlar geldiğinde onların hatırı için fifa oynuyoruz o zaman anca kullanıyorum ama fifa için gerçekten biçilmiş kaftan bu gamepad ama pes için tırt Bu logitech'i sahibinden sitesinden satılığa çıkardım şimdi satıcam hatta o fifa oynayan arkadaşlarım yalvarıyodu bana ver bu gamepadi diye çünkü fifa için gerçekten 1'e1 ..

Bendeki logitech'te bu;http://tablewarematic.com/images/Information%20On%20Logitech%20Rumble%20Pad/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 16 Eylül 2012; 18:35:27 >
  • quote:

quote:

quote:

bende denedim daha önce f710 tavsiye etmiyorum..sony sixaxis alın keyfinize bakın..gold ta 99 tl ye aldım internetten..muhteşem.. artık oyunun çıkmasını bekliyorum ekipmanı tamamladım

Hayırlı olsun kardeşim umarım uzun soluklu kullnırsın aldığın gamepadi,ds3ler nasıldır bilmem ama orjinal ds2ler 5para etmez..

teşekkürler... ben şimdiye kadar 20-25 liralık kollara verdiğim paraya yanıyorum..keşke daha önce alsaymışım.. alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.. gold bilgisayar dışındaki satıcılarda 120 tl civarında..gold ta 99 tl...bu arada f710 muhabbetinde yazmayı unuttum.. ona pil yetişmiyo :))
  • slm beyler ps3 kolu pc de kullanılabiliyormu.bendim pc kabul etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-istanbul -- 17 Eylül 2012; 9:23:59 >
  • selamlar. herkese hayırlı olsun yeni oyun...
    inşallah geçen seneki gibi olmaz zevkli bir pes sezonu yaşarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

slm beyler ps3 kolu pc de kullanılabiliyormu.bendim pc kabul etmedi

oluyor kardeşim..elinde varsa ya da alacaksan.. yardımcı olurum sana kurulumda..
  • quote:

quote:

oluyor kardeşim..elinde varsa ya da alacaksan.. yardımcı olurum sana kurulumda..

sixaxis midir nedir bahsettiğiniz bumudur. eğer oluyorsa bende almayı düşünüyorum pc için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14.guti.haz

quote:

quote:

sixaxis midir nedir bahsettiğiniz bumudur. eğer oluyorsa bende almayı düşünüyorum pc için.

evet bahsettiğimiz o :) arkadaşlar hala goldta indirim var...

http://www.gold.com.tr/U111989/Sony-Dual-Shock-Ps3-Kablosuz-Titresimli-Kmp

bence kaçırmayın..bende yaklaşık 10 gün önce aldım..internetten sipariş verdim..kurulumda yardımcı olurum sizlere ..

kola uyumlu bir de bluetooth almanız lazım.. onu da araştırdım buldum..her marka bluetooth olmuyor.. polygold marka bluetooth alacaksınız..

neyse alanlar olursa dediğim gibi kurulum da yardımcı olurum..
  • quote:

bu koldan ben de aldım ama almaz olaydım 130 tl idi şok şok kampanya dediler 80 tl ye aldım 4 ay sonrasında kaldırıp attım YÖN TUŞLARI BERBAT ve 1 2 saat oynadıktan sonra parmakların agrıyor
    ,

PLS 3 orjinal SONY kolu tavsiye ederim kesintisiz 10 saat te oynasan sıkıntı vermiyor pc uyumluluk programıda var ona 60 vereceginize 100 tl ye SONY tavsiye ederim kullananların yorumlarına göre en az 4 5 sene gidiyormuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 14.guti.haz

quote:

quote:

evet bahsettiğimiz o :) arkadaşlar hala goldta indirim var...

http://www.gold.com.tr/U111989/Sony-Dual-Shock-Ps3-Kablosuz-Titresimli-Kmp

bence kaçırmayın..bende yaklaşık 10 gün önce aldım..internetten sipariş verdim..kurulumda yardımcı olurum sizlere ..

kola uyumlu bir de bluetooth almanız lazım.. onu da araştırdım buldum..her marka bluetooth olmuyor.. polygold marka bluetooth alacaksınız..

neyse alanlar olursa dediğim gibi kurulum da yardımcı olurum..

şiddetle bende tavsiye ediyorum bu kolu 45 gündür kullanıyorum ama harika bi kol bu

basit ve aşırı kullanışlı ve tüm tuşlara hakim olabiliyoruz
  • arkadaşlar oyun nete düşmüş sanırım ama crack yok.. :))
  • Oyun nete düştü mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 13:22:50 >
  • Bende sırf bu master lig yüzünden almayı düşünüyorum hemde ciddi şekilde çıksında alıcam inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 17 Eylül 2012; 17:01:44 >
  • Ps3 gamepadi 100 lira ve çok pahalı ki birde ona uyumlu bluetooth almanız gerekiyor bence okadar para vereceğinize gidip orginal ps2 kolu alın usb çevirme aparatı ile toplam ikisi 50 lira ve çok kral gamepad yani 100 lira vermeye gerek yok bence..
  • quote:

Ps3 gamepadi 100 lira ve çok pahalı ki birde ona uyumlu bluetooth almanız gerekiyor bence okadar para vereceğinize gidip orginal ps2 kolu alın usb çevirme aparatı ile toplam ikisi 50 lira ve çok kral gamepad yani 100 lira vermeye gerek yok bence..

Valla ben bu sene 2tane orjinal ds2 kullnadım şunu gönül rahatlığı ile söylüyorumki,şu an piyasada olan orjinal ds2ler 5para etmez..
  • quote:

Ps3 gamepadi 100 lira ve çok pahalı ki birde ona uyumlu bluetooth almanız gerekiyor bence okadar para vereceğinize gidip orginal ps2 kolu alın usb çevirme aparatı ile toplam ikisi 50 lira ve çok kral gamepad yani 100 lira vermeye gerek yok bence..

ben pahalı olduğuna katılmıyorum..şimdiye kadar attığım kolların sayısını düşünürsek pahalı diyemem :) ds3 e uyumlu bluetooth söyledim.. polygold marka bluetooth lar sorun çıkarmıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.