Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

http://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx

Logitech f710 kablosuz gamepad 59,90..

bende denedim daha önce f710 tavsiye etmiyorum..sony sixaxis alın keyfinize bakın..gold ta 99 tl ye aldım internetten..muhteşem.. artık oyunun çıkmasını bekliyorum ekipmanı tamamladım

sony sixaxis i pc de kullanabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

http://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx

Logitech f710 kablosuz gamepad 59,90..

bende denedim daha önce f710 tavsiye etmiyorum..sony sixaxis alın keyfinize bakın..gold ta 99 tl ye aldım internetten..muhteşem.. artık oyunun çıkmasını bekliyorum ekipmanı tamamladım

sony sixaxis i pc de kullanabiliyor muyuz ?

evet kullanabiliyoruz..hatta şu an oynuyorum demoyu :):)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ps3 gamepadi 100 lira ve çok pahalı ki birde ona uyumlu bluetooth almanız gerekiyor bence okadar para vereceğinize gidip orginal ps2 kolu alın usb çevirme aparatı ile toplam ikisi 50 lira ve çok kral gamepad yani 100 lira vermeye gerek yok bence..

ben pahalı olduğuna katılmıyorum..şimdiye kadar attığım kolların sayısını düşünürsek pahalı diyemem :) ds3 e uyumlu bluetooth söyledim.. polygold marka bluetooth lar sorun çıkarmıyor

Bence pahalı kardeş onun yarı fiyatına Ps2 kolu varki Ps3 kolu ile arasında çok bir fark yok ..Ki herkes 100 lira veremez zaten bir gamepad'e böyle düşünmek gerek ..
  • PES 2013 Demo'da çok güzel goller attım işte onlardan biri Balotelli ile attığım rövaşata golüm

http://www.youtube.com/watch?v=BL4ncTfPBP0&feature=youtu.be

[DHVideo=http://www.youtube.com/watch?v=BL4ncTfPBP0&feature=youtu.be
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 3:29:50 >
  • Oyun nete sızdı arkadaşlar hayırlı olsun diyorum ve şuan indiriyorum saldırın sizde

Orjinal oyunlarımızı alıp Online Master Lige başlayana kadar ofline modlarda takılırız artık

İsteyene torrent linkini atarım kaynak sağlam bunlarda oyunun fake olmadığına dair fotoğraflar

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 9:34:52 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-istanbul -- 18 Eylül 2012; 9:05:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyun nete sızdı arkadaşlar hayırlı olsun diyorum ve şuan indiriyorum saldırın sizde

Orjinal oyunlarımızı alıp Online Master Lige başlayana kadar ofline modlarda takılırız artık

İsteyene torrent linkini atarım kaynak sağlam bunlarda oyunun fake olmadığına dair fotoğraflar

kardeş ling varmı

• Özelden linkler atılıyor arkadaşlar buda oyunu yüklerken çektiğim bir görüntü;

• quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

quote:

Oyun nete sızdı arkadaşlar hayırlı olsun diyorum ve şuan indiriyorum saldırın sizde

kardeş ling varmı

Pm atıldı Bu arada oyun 5,69 gb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 9:45:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

quote:

kardeş ling varmı

Pm atıldı Bu arada oyun 5,69 gb..

teşekkürler kardeş

• bende dün yükledim ama kürek yok nasıl oynayacağız varmı kürek
  • Yükledin de küreksiz oynayabiliyormusun?
  • gerek yok yüklemeye ya 2 gün için.. tabi kendim için konuşuyorum :) demoda 50 60 tane takım vardı zaten yamalı..
  • Ataryemez-checkvizor-jeet kuno do -emre 455

pm attım arkadaşlar..

Bu arada PES 2013 Demo'da çok güzel goller attım işte onlardan biri Balotelli ile attığım rövaşata golüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 13:39:42 >
  • arkadaşlar bugün vatanbilgisayar-media markt ve teknosa ya gitmiştim.. gitmişken pes2013 ile ilgili bilgi aldım ellerine gelme zamanı ile ilgili..media markt çıkış günü elimizde diyor yani cuma günü ve ön sipariş almıyor.. vatan ve teknosa ön sipariş alıyor ama önce

önsiparişleri verecekleri için cuma günü almaya gittiğinizde ellerinde olabilir de olmayabilir de..ben izmirdeyim..paylaşmak istedim..
  • kutulu 80 liradan çıktığını düşünürsek keyler ucuz olacak ben yine key alacağım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

kutulu 80 liradan çıktığını düşünürsek keyler ucuz olacak ben yine key alacağım heralde.

Evet keyler daha ucuz ama ben kendi adıma konuşayım ben arşiv yapıyorum bir anısı oluyor o yüzden key almıyorum kutusu ile yıllarca saklayabiliyosun ..

Oyun çıktığı gün 21 eylülde gidip kendim dokunarak koklayarak alacaktım o bana başka bir haz veriyor fakat sırf şu özel kutu yüzünden ön sipariş verdim tam arşivlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 15:03:41 >
  • quote:

Ataryemez-checkvizor-jeet kuno do -emre 455

pm attım arkadaşlar..

Bu arada PES 2013 Demo'da çok güzel goller attım işte onlardan biri Balotelli ile attığım rövaşata golüm

dostum bana da atarmisin linki

• quote:

Orijinalden alıntı: 14.guti.haz

quote:

Ataryemez-checkvizor-jeet kuno do -emre 455

pm attım arkadaşlar..

dostum bana da atarmisin linki

Pm atıldı
  • 21 eylül bir gelmedi gitti ya OML için sabırsızlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Eylül 2012; 20:07:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.