Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio26
    Nerden bakıyosunuz siparişin kargoya verildiğine siteden ben kargo takibine tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor..

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

• quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Nerden bakıyosunuz siparişin kargoya verildiğine siteden ben kargo takibine tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor..

Tamam bende aynı yerden bakıyorum ama beyaz ince bir çubuk çıkıyor okadar hiç bişey yok yani acaba kapıda ödeme seçeneğinden dolayımı böyle yaptılar bizimkiler geçmi gönderilecek acaba..

Sen ön siparişi tam olarak hangi gün ve kaçta verdin orada siparişin yanında yazıyor ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 19 Eylül 2012; 20:10:03 >
  • quote:

Tamam bende aynı yerden bakıyorum ama beyaz ince bir çubuk çıkıyor okadar hiç bişey yok yani acaba kapıda ödeme seçeneğinden dolayımı böyle yaptılar bizimkiler geçmi gönderilecek acaba..

Sen ön siparişi tam olarak hangi gün ve kaçta verdin orada siparişin yanında yazıyor ya..

Ekran görüntüsünde var, 8 Eylül 2012 saat 12:09'da vermişim. Kredi kartıyla sipariş verdim ben ama.
  • Benden 3 gün önce vermişsin ondan olabilir birde İstanbul'da mı yaşıyosun
  • Online oynarken hile yapıyorlar diyorlar acaba buna bu sene bir çare bulmuşmu konami?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Online oynarken hile yapıyorlar diyorlar acaba buna bu sene bir çare bulmuşmu konami?

Bulduklarını söylüyorlar ama görücez bakalım ..
  • Valla ben D&R dan sipariş ettirmiştim ama dediğim gibi iptal ettirdim telefonla arayarak.. aralda durum ne bilmiyorum sende telefon aç istersen siparişin kodu falan var mıyıdı sor kodunu vererek ne olduğunu öğren....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Şuan PES 2013'ü pc'de oynuyorum oyun çok çok güzel olmuş tek kelime ile müthiş menüde nossa çalıyor acayip havaya sokuyor

Demo'yu bile nasıl sevmiştim oyun demodan sonra resmen çağ atlamış çok güzel olmuş çok beğendim menüler müzikler herşey harika ..

Biraz daha bilgilendir kardeşim bizi.Uzaktan çekilen şutların hemen hemen hepsi kaleyi buluyordu..Ps3 forumunda okuduğum bazı yorumlarda kimisi full sürümün demodan daha kötü olduğunu söylemiş...Güya her uzaktan vurulan şut defansa çarpıyormuş falan.Biz pc kullanıcıları 2.demoyu görmedik malesef ama sen 1.demo ile bir kıyaslama yaparsan hem biz hemde burda bu sayfaları okuyon pc oyuncuları pes 13'Ü orjinal oyun almak isteyen okuyucularda bilgilendirmiş olursun eksileri artıları demoya göre nasıl olmuş full sürüm??

Ekleme: Bu arada bende youtubedan seyrettiğim videolarda pes13 full sürümünün menülerini falan beğenmiştim ama pes12ye göre maç taktik ekranı falan sönük kalmış gibi geldi bana,online menüye artık yarın bakacağız nasıl olduğunu,ayrıca serverlar ne zaman açılır yarın bilgisi olan var mı?

Ps3'te kiler ya kör yada onların oynadıkları başka kardeş ben sana okadar diyeyim O yun demodan kat kat iyi olmuş mesela demoda L2 tuşu ile manuel pas özelliği adam gibi yapılmıyordu bunda çok rahat manuel pas yapabiliyorsun ki alışılınca çok can alıcı paslar atılıyor bu sene herkesin kullanması gereken fakat okadar kolay olmayan bir olay manuel pasa alışmak gerekiyor..Oyunda aykırı hiç birşey görmedim şuana kadar mesela eskiden sağ ayakla bir oyuncuyla sağ kanattan plase atmaya çalıştığında sağ ayağıyla abuksubuk plase atardı ayağı ters döner gibi olurdu çok saçmaydı Pes 2013'te sağ ayaklı biriyle sağ kanattan plase atacağın zaman oyuncu sol ayağı ile atıyor ve sağ ile çektiğinden daha yavaş ve etkisiz atıyor bu çok hoşuma gitti oyuncunun her iki ayağınıda kulllanabiliyosun..Please atmak ve kalecilerin müthiş atlayışlarını değişik uçuşlarını izlemek çok zevkli oluyor bir çok yenilik var oyunda kaleciler çok daha gerçekçi kurtarışlar yapıyorlar bir pozisyonda please attım kaleci bir uçtu görmen lazımdı ya çok hoşuma gitti şahsen

Knockle ball şutunu oyuna acayip yedirmişler ceza sahası dışından knockle ball şut çektiğinde çok güzel goller oluyor zaten oyunun antrenman modunda sana öğretiyor..

Defans sistemi çok güzel olmuş herkes pres ile defans yapamayabilir bunun için başka türlü defans yapma şekilleride düşünülmüş ; bir pres ile defans var bir r2 ile kademe yaparak defans var bir her ikisinide kullanarak var yani defans yapmak zevkli olmuş kademe yapıyosun ve doğru zamanda pres tuşuna bastığında ayağını uzatıp alıyor Pes 6'dan beri bana gerçekçilik anlamında o hissi en çok yaşatan oyun oldu PES 2013 bu zamana kadar yapılanın bence en iyisi ..

Eskiden hızlı bir oyuncuyu alıp yardırırdık ki çoğu kişinin en sinir olduğu şeydi bunu Pes 2013'te biraz daha azaltmışlar zaten oyunun akışından hızından daha yavaş olduğu anlaşılıyor..

Ben Pes fanı olarak hatta hastası olarak yıllardır oyun nasıl olursa olsun oynarım alırım fakat bu sene gerçekten çok iyi iş başarmış Konami helal olsun birde şu online'da hilecilere çözüm bulsalar tam olacak bu sene çözdük felan diyorlar ama görücez inşAllah öyledir..

Oyunda brezilyadan 20 takım var biliyosunuzdur ayrıca Konami lisans olayını geliştirmis ve fransa ile hollanda liglerinin tüm takımlarının lisanlarını almış oyunda artık bu 2 lig ve takımlar lisanslı birde almanyadan schalke takımının lisansı alınmış ve oyuna eklenmiş..

Birde oyuna lakap eklenmiş ilk maçımı kazandım maç sonunda menüye dönerken yeni lakap kazandınız dedi ve ismini yazdı ne yzadığını hatırlamıyorum şimdi ama güzel olmuş

Eline sağlık kardeşim.Bende 2000yılında gördüğüm bu oyunu uzun zaman oynadım diyebilirim.Ama ps3 çıktıktan sonra özellikle ps2ye yapılan oyunların hiçbiri eski ps1de oynadığım peslerin tadını vermemişti şahsen..Taki pes 2009u tekrar pcde görene kadar... pes10,11,12 ve şimdi 13 orjinal olarak aldığım online oynadığım tek futbol oyunudur bugüne kadar..2010dan bu yana zincirin en zayıf halkası pes12 oldu pes11deki özgürlükçü oynanışı kalıplara sığdırmaya çalışmaları daha iyi yapayım derken ruhunu zarar vermeleri beni artık fifaya doğru itmiştiki bu sene..pes13ün demosunu oynadıktan sonra ..Hakikaten çok güzel bir oyunun bizi beklediğini anlamış oldum sende böyle güzel şeyler diyorsun daha bir heyecan basıyor beni.. seninde dediğin gibi birde onlineda hile olayını bitirebilirlerse sene içinde çıkacak bir 2yama ile oyun çok daha güzel olacak gibi geliyor..özellikle fifa13ün demosunu oynadıktan sonra pcde uzak durun diyorum rezil bir oyun olmuş.. vereceğiniz paraya yazık..son olarak pes14ü bizim bilgisayarlar kaldırmayacakmış gibi bir hisse kapılıyorum bekleyip görecez ..şimdi önümüzde oynamamız gereken pes13 ve uzun 1yıl var herkeze şimdiden pes dolu analigonlineda geçecek güzel galibiyetli bir yıl diliyorum....
  • quote:

quote:

Aral gamein bu akşam oyunu kargoya verdiklerini görünce dumur oldum Bende siparişi iptal ettirdim D&Rda hala tedarik sürecinde yazıyor.Bende şehir dışına çıkamadım yarın gidip oyunu büyük elektronik marketlerden tedarik edecem..Abi 3-5 iyi oyuncuyu ucuza alalımda millet saldırmadan biraz rahat edelim

Ben de Aral Game'den sipariş etmiştim. İptal ettirecektim, sadece metal kutu için iptal ettirmekten vazgeçtim. Saat 16:43'te kargoya verilmiş oyunum. Yarın oynarım artık :)

Hayırlı olsun arkadaşım... artık analigde onlineda başarılar diliyorum
  • PES 2013 bu sene uefa avrupa liginin lisansını alamamış yalnız ,yani şampiyonlar liginde eskiden grubu 3. bitirdiğinizde yolunuza uefa kupasında devam ediyoduk artık o yok bu kötü olmuş bence ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 19 Eylül 2012; 22:05:30 >
  • quote:

Benden 3 gün önce vermişsin ondan olabilir birde İstanbul'da mı yaşıyosun

Evet, İstanbul'dayım. Belki ondandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu sene hilesiz geçer umarım. Geçen sene bir çok Türk'ün de hile yaptığını görmüştük!
  • quote:

quote:

Bu sene hilesiz geçer umarım. Geçen sene bir çok Türk'ün de hile yaptığını görmüştük!

Ben onlara Türk demiyorum kanı bozuk hepsinin..
  • quote:

quote:

Hile yapmaları inan umurumda değil!!Konami yeterki hile yapanların cezasını ,dürüst oyunculardan çıkarmasın ....!!!
  • quote:

Eline sağlık kardeşim.Bende 2000yılında gördüğüm bu oyunu uzun zaman oynadım diyebilirim.Ama ps3 çıktıktan sonra özellikle ps2ye yapılan oyunların hiçbiri eski ps1de oynadığım peslerin tadını vermemişti şahsen..Taki pes 2009u tekrar pcde görene kadar... pes10,11,12 ve şimdi 13 orjinal olarak aldığım online oynadığım tek futbol oyunudur bugüne kadar..2010dan bu yana zincirin en zayıf halkası pes12 oldu pes11deki özgürlükçü oynanışı kalıplara sığdırmaya çalışmaları daha iyi yapayım derken ruhunu zarar vermeleri beni artık fifaya doğru itmiştiki bu sene..pes13ün demosunu oynadıktan sonra ..Hakikaten çok güzel bir oyunun bizi beklediğini anlamış oldum sende böyle güzel şeyler diyorsun daha bir heyecan basıyor beni.. seninde dediğin gibi birde onlineda hile olayını bitirebilirlerse sene içinde çıkacak bir 2yama ile oyun çok daha güzel olacak gibi geliyor..özellikle fifa13ün demosunu oynadıktan sonra pcde uzak durun diyorum rezil bir oyun olmuş.. vereceğiniz paraya yazık..son olarak pes14ü bizim bilgisayarlar kaldırmayacakmış gibi bir hisse kapılıyorum bekleyip görecez ..şimdi önümüzde oynamamız gereken pes13 ve uzun 1yıl var herkeze şimdiden pes dolu analigonlineda geçecek güzel galibiyetli bir yıl diliyorum....

Ne demek kardeşim lafı olmaz Fifa ne kadar iyi olursa olsun ben PES'ten vazgeçmem zaten fifa'da bir sürü bug var fifa lisans ve hareket yapma konusunda üstün ama Pes'te yavaş yavaş o açığı her sene kapatıyor ..FOREVER PES
  • quote:

quote:

Ne demek kardeşim lafı olmaz Fifa ne kadar iyi olursa olsun ben PES'ten vazgeçmem zaten fifa'da bir sürü bug var fifa lisans ve hareket yapma konusunda üstün ama Pes'te yavaş yavaş o açığı her sene kapatıyor ..FOREVER PES

ZAten dediğim gibi pc kullanıcıları fifa13den uzak dursun pes sevmiyorlarsada fifa bu sene pcde oynanmaz ...zaten pes severleri genel anlamda tatmin eden bir demo çıktı ..Tam sürüm demodan daha iyi eee daha ne yarın oyunu alayımda bende burdan izlenimlerimi aktarayım...
  • PES 2013 SERVER AYIN 21 DE AÇILACAK GALİBA ŞUANDA SUNUCU OFLİNE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 20 Eylül 2012; 1:20:49 >
  • Bugün gündüz saatlerinde (Çarşamba) D&R internet sitesinden 71 TL ye ön sipariş ile aldığım kargo şu an Çanakkale'ye inmiş.

SAbah erkenden arayıp dağıtıma çıkarmayın ben gelip alıcam dicem :)
  • Ya benimki niye kargoya verilmedi hala anlamıyorum hala sitede tedarik sürecinde yazıyor deliricem
  • Oyun orjinal olmak zorunda değilmi yoksa oynayamıyoruz online olarak
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.