Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio26

21 eylül bir gelmedi gitti ya OML için sabırsızlanıyorum

Dostum aral game basın lansmanını yapıyor şu an bence yarın gönderimler başlar çünkü geçen senede basın lansmanından sonraki gün gönderimlere başlamışlardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

quote:

Dostum aral game basın lansmanını yapıyor şu an bence yarın gönderimler başlar çünkü geçen senede basın lansmanından sonraki gün gönderimlere başlamışlardı...

Hangi sitede lansman..
  • quote:

quote:

quote:

Hangi sitede lansman..

https://twitter.com/aralgame
  • Malesef oyunu erken dağıtmayacaklarmış 21 eylülde dağıtacaklarmış.
  • quote:

Malesef oyunu erken dağıtmayacaklarmış 21 eylülde dağıtacaklarmış.

Oyun linkini atabilir misin renovatio26 pm attım ama görmezsin belki diye burdanda yaziyim dedim.
  • Bu sene messi ronaldo gibi yüksek seviyedeki oyuncuların fiyatlarını çok yüksek tutup maç başı ücret dengesini yüksek tutup her maç oynatamamayı sağlamaları çok iyi bir düşünce.
  • databese den birkaç takım ve oyuncuya baktım malesef hoşuma gitmeyen şeyler var,mesela falcao hala gücü zayıf 79 ve oml değeri çok düşük muhtemelen saçlarıda kısadır yine,diego atletico kadrosunda yok wolfsburgda oyunda olmadığı için adam yok oyunda,transfer gününe göre mi acaba eski takımında olanda var mesela krasic juvede ibra psg de anlayamadım bu durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLCuKuNus

quote:

Oyun linkini atabilir misin renovatio26 pm attım ama görmezsin belki diye burdanda yaziyim dedim.

Pm atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego ribas

databese den birkaç takım ve oyuncuya baktım malesef hoşuma gitmeyen şeyler var,mesela falcao hala gücü zayıf 79 ve oml değeri çok düşük muhtemelen saçlarıda kısadır yine,diego atletico kadrosunda yok wolfsburgda oyunda olmadığı için adam yok oyunda,transfer gününe göre mi acaba eski takımında olanda var mesela krasic juvede ibra psg de anlayamadım bu durumu

Falcao'nun yüzü saçı - vagner love'nin yüzü ve saçı yapılmış birebir benziyorlar bunu düzeltmişler haberin olsun..

Oyuncuların eski takımlarında olmasıda oyun yapımına başlandığında o oyuncuların transfer daha olmamış olması oyun çıktıktan 1 hafta sonra güncelleme ile düzeltiliyor bu her sene böyle oluyor..

Diego'ya gelirsek artık atletico'da olmadığı için kadrosunda yok wolsburg.'da malesef oyunda yok diego ya pes united yada we united takımlarında olabilir çünkü online'da olan bir oyuncu..Bu sene almanya liginden bir takım daha eklenmiş oyuna oda schalke..
  • Şuan PES 2013'ü pc'de oynuyorum oyun çok çok güzel olmuş tek kelime ile müthiş menüde nossa çalıyor acayip havaya sokuyor

Demo'yu bile nasıl sevmiştim oyun demodan sonra resmen çağ atlamış çok güzel olmuş çok beğendim menüler müzikler herşey harika ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 19 Eylül 2012; 16:13:18 >
  • quote:

Müjdemi isterim Kardeşim aynen dediğim gibi oldu dağıtıma başlamışlar benim kargo şu an kargoda bile inşallah yarına gelir

https://twitter.com/aralgame
  • PES 2013 Ön Sipariş verenlere güzel bir haberimiz var! Siparişleriniz bu akşam kargoya verilmek üzere hazırlanıyor! pic.twitter.com/TcNsNjcH
  • quote:

PES 2013 Ön Sipariş verenlere güzel bir haberimiz var! Siparişleriniz bu akşam kargoya verilmek üzere hazırlanıyor! pic.twitter.com/TcNsNjcH

OHAAAAA Hay ağzınla bin yaşa kardeşiimm çok sevindim ya helal olsun aralgame'de

Yarın banada gelir İnşAllah ya şuan Pes 2013'ü offline oynuyorum müthiş olmuş oyun yarına kadar Şampiyonlar Ligini felan kupaları alırım yarın gelirsede OML'ye başlarız artık süper olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 19 Eylül 2012; 17:11:50 >
  • Aral gamein bu akşam oyunu kargoya verdiklerini görünce dumur oldum Bende siparişi iptal ettirdim D&Rda hala tedarik sürecinde yazıyor.Bende şehir dışına çıkamadım yarın gidip oyunu büyük elektronik marketlerden tedarik edecem..Abi 3-5 iyi oyuncuyu ucuza alalımda millet saldırmadan biraz rahat edelim
  • quote:

Şuan PES 2013'ü pc'de oynuyorum oyun çok çok güzel olmuş tek kelime ile müthiş menüde nossa çalıyor acayip havaya sokuyor

Demo'yu bile nasıl sevmiştim oyun demodan sonra resmen çağ atlamış çok güzel olmuş çok beğendim menüler müzikler herşey harika ..

Biraz daha bilgilendir kardeşim bizi.Uzaktan çekilen şutların hemen hemen hepsi kaleyi buluyordu..Ps3 forumunda okuduğum bazı yorumlarda kimisi full sürümün demodan daha kötü olduğunu söylemiş...Güya her uzaktan vurulan şut defansa çarpıyormuş falan.Biz pc kullanıcıları 2.demoyu görmedik malesef ama sen 1.demo ile bir kıyaslama yaparsan hem biz hemde burda bu sayfaları okuyon pc oyuncuları pes 13'Ü orjinal oyun almak isteyen okuyucularda bilgilendirmiş olursun eksileri artıları demoya göre nasıl olmuş full sürüm??

Ekleme: Bu arada bende youtubedan seyrettiğim videolarda pes13 full sürümünün menülerini falan beğenmiştim ama pes12ye göre maç taktik ekranı falan sönük kalmış gibi geldi bana,online menüye artık yarın bakacağız nasıl olduğunu,ayrıca serverlar ne zaman açılır yarın bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 19 Eylül 2012; 17:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Aral gamein bu akşam oyunu kargoya verdiklerini görünce dumur oldum Bende siparişi iptal ettirdim D&Rda hala tedarik sürecinde yazıyor.Bende şehir dışına çıkamadım yarın gidip oyunu büyük elektronik marketlerden tedarik edecem..Abi 3-5 iyi oyuncuyu ucuza alalımda millet saldırmadan biraz rahat edelim

Aynen dostum zaten ben oyun elime geçsin ilk hafta günde 15 saat oynamayı planlıyorum tatildeyim zaten şuan işe gidene kadar 1 hafta paso takımı kasıcam 4-5 oyuncu var kafamda kilit oyuncular onları alırsam ki alırım bidaha rahat ederim sene boyu
  • quote:

quote:

Şuan PES 2013'ü pc'de oynuyorum oyun çok çok güzel olmuş tek kelime ile müthiş menüde nossa çalıyor acayip havaya sokuyor

Biraz daha bilgilendir kardeşim bizi.Uzaktan çekilen şutların hemen hemen hepsi kaleyi buluyordu..Ps3 forumunda okuduğum bazı yorumlarda kimisi full sürümün demodan daha kötü olduğunu söylemiş...Güya her uzaktan vurulan şut defansa çarpıyormuş falan.Biz pc kullanıcıları 2.demoyu görmedik malesef ama sen 1.demo ile bir kıyaslama yaparsan hem biz hemde burda bu sayfaları okuyon pc oyuncuları pes 13'Ü orjinal oyun almak isteyen okuyucularda bilgilendirmiş olursun eksileri artıları demoya göre nasıl olmuş full sürüm??

Ekleme: Bu arada bende youtubedan seyrettiğim videolarda pes13 full sürümünün menülerini falan beğenmiştim ama pes12ye göre maç taktik ekranı falan sönük kalmış gibi geldi bana,online menüye artık yarın bakacağız nasıl olduğunu,ayrıca serverlar ne zaman açılır yarın bilgisi olan var mı?

Dostum şuan oyunda FENERBAHÇE ile Şampiyonlar Ligi yapıyorum maç bitsin izlenimlerimi yazıcam
  • quote:

Aral gamein bu akşam oyunu kargoya verdiklerini görünce dumur oldum Bende siparişi iptal ettirdim D&Rda hala tedarik sürecinde yazıyor.Bende şehir dışına çıkamadım yarın gidip oyunu büyük elektronik marketlerden tedarik edecem..Abi 3-5 iyi oyuncuyu ucuza alalımda millet saldırmadan biraz rahat edelim

Ben de Aral Game'den sipariş etmiştim. İptal ettirecektim, sadece metal kutu için iptal ettirmekten vazgeçtim. Saat 16:43'te kargoya verilmiş oyunum. Yarın oynarım artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Ben de Aral Game'den sipariş etmiştim. İptal ettirecektim, sadece metal kutu için iptal ettirmekten vazgeçtim. Saat 16:43'te kargoya verilmiş oyunum. Yarın oynarım artık :)

Nerden bakıyosunuz siparişin kargoya verildiğine siteden ben kargo takibine tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor..
  • quote:

quote:

Ps3'te kiler ya kör yada onların oynadıkları başka kardeş ben sana okadar diyeyim O yun demodan kat kat iyi olmuş mesela demoda L2 tuşu ile manuel pas özelliği adam gibi yapılmıyordu bunda çok rahat manuel pas yapabiliyorsun ki alışılınca çok can alıcı paslar atılıyor bu sene herkesin kullanması gereken fakat okadar kolay olmayan bir olay manuel pasa alışmak gerekiyor..Oyunda aykırı hiç birşey görmedim şuana kadar mesela eskiden sağ ayakla bir oyuncuyla sağ kanattan plase atmaya çalıştığında sağ ayağıyla abuksubuk plase atardı ayağı ters döner gibi olurdu çok saçmaydı Pes 2013'te sağ ayaklı biriyle sağ kanattan plase atacağın zaman oyuncu sol ayağı ile atıyor ve sağ ile çektiğinden daha yavaş ve etkisiz atıyor bu çok hoşuma gitti oyuncunun her iki ayağınıda kulllanabiliyosun..Please atmak ve kalecilerin müthiş atlayışlarını değişik uçuşlarını izlemek çok zevkli oluyor bir çok yenilik var oyunda kaleciler çok daha gerçekçi kurtarışlar yapıyorlar bir pozisyonda please attım kaleci bir uçtu görmen lazımdı ya çok hoşuma gitti şahsen

Knockle ball şutunu oyuna acayip yedirmişler ceza sahası dışından knockle ball şut çektiğinde çok güzel goller oluyor zaten oyunun antrenman modunda sana öğretiyor..

Defans sistemi çok güzel olmuş herkes pres ile defans yapamayabilir bunun için başka türlü defans yapma şekilleride düşünülmüş ; bir pres ile defans var bir r2 ile kademe yaparak defans var bir her ikisinide kullanarak var yani defans yapmak zevkli olmuş kademe yapıyosun ve doğru zamanda pres tuşuna bastığında ayağını uzatıp alıyor Pes 6'dan beri bana gerçekçilik anlamında o hissi en çok yaşatan oyun oldu PES 2013 bu zamana kadar yapılanın bence en iyisi ..

Eskiden hızlı bir oyuncuyu alıp yardırırdık ki çoğu kişinin en sinir olduğu şeydi bunu Pes 2013'te biraz daha azaltmışlar zaten oyunun akışından hızından daha yavaş olduğu anlaşılıyor..

Ben Pes fanı olarak hatta hastası olarak yıllardır oyun nasıl olursa olsun oynarım alırım fakat bu sene gerçekten çok iyi iş başarmış Konami helal olsun birde şu online'da hilecilere çözüm bulsalar tam olacak bu sene çözdük felan diyorlar ama görücez inşAllah öyledir..

Oyunda brezilyadan 20 takım var biliyosunuzdur ayrıca Konami lisans olayını geliştirmis ve fransa ile hollanda liglerinin tüm takımlarının lisanlarını almış oyunda artık bu 2 lig ve takımlar lisanslı birde almanyadan schalke takımının lisansı alınmış ve oyuna eklenmiş..

Birde oyuna lakap eklenmiş ilk maçımı kazandım maç sonunda menüye dönerken yeni lakap kazandınız dedi ve ismini yazdı ne yzadığını hatırlamıyorum şimdi ama güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 19 Eylül 2012; 19:45:22 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.