Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu orjinal olarak ne zaman alabiliyoruz cuma gununden itibaren mi ? d&r vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR
    Hayırlı olsun arkadaşım... artık analigde onlineda başarılar diliyorum

Bu sene hilesiz geçer umarım. Geçen sene bir çok Türk'ün de hile yaptığını görmüştük!

selam nasılsın?

özlettin kendini,İstanbul'a mı geldin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ya benimki niye kargoya verilmedi hala anlamıyorum hala sitede tedarik sürecinde yazıyor deliricem

Referans no varya ona tıkladıgında cıkmıyo mu kargo bılgılerı?
  • quote:

quote:

Şuan PES 2013'ü pc'de oynuyorum oyun çok çok güzel olmuş tek kelime ile müthiş menüde nossa çalıyor acayip havaya sokuyor

Demo'yu bile nasıl sevmiştim oyun demodan sonra resmen çağ atlamış çok güzel olmuş çok beğendim menüler müzikler herşey harika ..

Biraz daha bilgilendir kardeşim bizi.Uzaktan çekilen şutların hemen hemen hepsi kaleyi buluyordu..Ps3 forumunda okuduğum bazı yorumlarda kimisi full sürümün demodan daha kötü olduğunu söylemiş...Güya her uzaktan vurulan şut defansa çarpıyormuş falan.Biz pc kullanıcıları 2.demoyu görmedik malesef ama sen 1.demo ile bir kıyaslama yaparsan hem biz hemde burda bu sayfaları okuyon pc oyuncuları pes 13'Ü orjinal oyun almak isteyen okuyucularda bilgilendirmiş olursun eksileri artıları demoya göre nasıl olmuş full sürüm??

Ekleme: Bu arada bende youtubedan seyrettiğim videolarda pes13 full sürümünün menülerini falan beğenmiştim ama pes12ye göre maç taktik ekranı falan sönük kalmış gibi geldi bana,online menüye artık yarın bakacağız nasıl olduğunu,ayrıca serverlar ne zaman açılır yarın bilgisi olan var mı?

1.demoyu pek oynamamıştım ama 2.demoyu oynuyorum birkaç gündür,uzaktan şutlar kalecinin kucağında erimiyor artık,ama kaleciler de şutlarda daha estetik daha gerçekçi uçuyor,bu yönden güzel olmuş.
    ceza sahası içinde kalecimizi top elindeyken istedğimiz bölgeye koşturabiliyoruz.(ilk demoyu pek oynamadıgımdan orda da öylemiydi bilmiyorum)

fifanın da demosunu oynuyorum birkaç gündür fena değil ama pes'e değişmem yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

quote:

Bu sene hilesiz geçer umarım. Geçen sene bir çok Türk'ün de hile yaptığını görmüştük!

selam nasılsın?

metahan nabıon la :)

aldınmı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

quote:

quote:

selam nasılsın?

aldınmı oyun

vay Erhan napıyorsun?ya bu sene Allah izin verirse şubat ayında bebek gelecek,o yüzden bilgisayarın oldugu oda onun olacak .ev 2+1 olunca açıkta kalıyoruz :) bu yüzden,ps3 vardı ps3'e alacağım sadece
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

selam nasılsın?

aldınmı oyun

vay Erhan napıyorsun?ya bu sene Allah izin verirse şubat ayında bebek gelecek,o yüzden bilgisayarın oldugu oda onun olacak .ev 2+1 olunca açıkta kalıyoruz :) bu yüzden,ps3 vardı ps3'e alacağım sadece

Allah analaı babalı büyütmeyi nasip etsin..Sağlıklı olsun inşallah .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

selam nasılsın?

aldınmı oyun

Sağolasın ,darısı başınıza evlenmemişseniz acele etmeyin,hanımlar çok müdahalede bulunuyor,özgürlükleri kısıtlıyorlar
  • Oyunun sabahtan beri full sürümünü oynuyorum enfes olmuş oyun bana göre helal la KONAMİ Bide bu sene hile olayını çözerse tadından yenmez oyun

Ganyan nickli arkadaşım Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı olsun inşAllah .. Benimde evlilik yakın sayılır hep korktuğum şeyde bu rahat rahat kesin oynayamam PES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Eylül 2012; 4:20:50 >
  • quote:

Oyunun sabahtan beri full sürümünü oynuyorum enfes olmuş oyun bana göre helal la KONAMİ Bide bu sene hile olayını çözerse tadından yenmez oyun

Ganyan nickli arkadaşım Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı olsun inşAllah .. Benimde evlilik yakın sayılır hep korktuğum şeyde bu rahat rahat kesin oynayamam PES

sağolasın darısı başına,başlarda çok sıkıyordu beni ama son zamanlarda biraz olsun rahatladım,pes'deki nickim Metehan hatırlamışsındır belki,arada bir denk gelmiştik
  • beyler amd'nin güçlü kartlarıyla oyunda akıcılık sorunu yaşayanlar konuyu incelesinler.

http://forum.donanimhaber.com/m_66032981/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66032981
  • quote:

quote:

Oyunun sabahtan beri full sürümünü oynuyorum enfes olmuş oyun bana göre helal la KONAMİ Bide bu sene hile olayını çözerse tadından yenmez oyun

sağolasın darısı başına,başlarda çok sıkıyordu beni ama son zamanlarda biraz olsun rahatladım,pes'deki nickim Metehan hatırlamışsındır belki,arada bir denk gelmiştik

Tabi gelmişizdir kardeş ps3 kısmında olman pc'de olmaman kötü oldu ya burda arkadaşlarla sohbet iyi sarıyor
  • quote:

quote:

quote:

Tabi gelmişizdir kardeş ps3 kısmında olman pc'de olmaman kötü oldu ya burda arkadaşlarla sohbet iyi sarıyor

ben yine takip ederim bu formu ya,sohbetler güzel oluyor
  • Demin PES 2013'te Şampiyonlar Liginde yarı finale çıktım oyuna lakap sistemi koymuşlar Malaga'yı eledim yarı finale çıkınca yeni lakap kazandınız dedi Cengiz Han yazdı lakabıma ekranda çok hoşuma gitti
  • Orijinalden alıntı: Renovatio26

Demin PES 2013'te Şampiyonlar Liginde yarı finale çıktım oyuna lakap sistemi koymuşlar Malaga'yı eledim yarı finale çıkınca yeni lakap kazandınız dedi Cengiz Han yazdı lakabıma ekranda çok hoşuma gitti

vay be güzelmiş mağazalarda bugün çıkar ps3 için inşallah,taksitle alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganyan78 -- 20 Eylül 2012; 6:10:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

selam nasılsın?

aldınmı oyun

Sağolasın ,darısı başınıza evlenmemişseniz acele etmeyin,hanımlar çok müdahalede bulunuyor,özgürlükleri kısıtlıyorlar

Ben 4yıllık evliyim,alıştırdım artık birşey demiyor benim hatın.Birde bebek var 10aylık oldu kerata valla bebek çok güzel birşey,resmen özlüyorum akşamları eve gelene kadar,anneannesinde kalıyor akşam almaya gidiyorum hemen boynuma sarılıyor.SAbahları desen öyle,eskiden bebek görünce başımı çeviren ben şimdi,biryerde bebek gördüğüm zaman neler yapıyor,diye dikkatle izliyorum,denk gelirse seviyorum ilgileniyorum, Allah mutlu,sağlıklı bir hayat nasip etsin ona erkek olursa pes,kız olursa pesiye falan koyma ismini bebişin,senlede maç yapmışlığımız var her anı değerlendiriyorsun biliyorum
  • Orijinalden alıntı: ganyan78

Demin PES 2013'te Şampiyonlar Liginde yarı finale çıktım oyuna lakap sistemi koymuşlar Malaga'yı eledim yarı finale çıkınca yeni lakap kazandınız dedi Cengiz Han yazdı lakabıma ekranda çok hoşuma gitti

vay be güzelmiş mağazalarda bugün çıkar ps3 için inşallah,taksitle alırız

ps3 forumundada okudum ben onu,birisinede bebek yüzlü katil çıkmışherhalde online oynarken kullanabileceğiniz takma adlar bunları size tavsiye ediliyor,ama ben,m nick peskoloji olmayacak bu sene aklımda bir takma ad var şimdi burda ifşa etmiyecem araklama olmasın oyunu alıp kayıt olduğum zaman benim nickide güncellersin reno ilk mesajından

ekleme:Bu arada evlilik yakında demişsin.Aman diyeyim 15 saat falan oynamaya kalkarsan oyunu hatunun yüzünü unutursun şaka bir yana Sende mutlu mesut olursun inşallah,hanımada öğretirsen beraber oynarsınız,Benim hatunun araba kullanması gibi işkence olacak diye ben yanaşmadım beraber oynamaya oda durumu kabullendi zaten karışmıyor dediğim gibi..ilk zamanlar biraz sıkıntı yaşarsın ama helede çocuk olunca ,rahatlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 20 Eylül 2012; 8:22:19 >
  • quote:

quote:

quote:

selam nasılsın?

İyidir, ne olsun mete :) Zaten İstanbul'daydım ki. Allah analı babalı büyütsün. PC'de olmaman kötü olmuş, neyse Messenger'dan konuşuruz bugünden itibaren, nasılsa oyun çıktı ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada oyun teslim alacağım kargo şubesine ulaşmış :) Akşamüstü teslim alirim artık. Arayayım da dağıtıma çıkarmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene çok geç başladım OML'e bu sene en fazla 1 hafta gecikmeli oynarım diye düşünüyorum. umarım hile olayına çözüm bulmuşlardır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.