Bildirim
Cevap: Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Akşam denedim amfinin atmos desteği yok ama dolby true hd olarak oynattı dts hd ma desteği de var filmler cam gibi türkçe altyazıyı hafızasında tutamıyor ama çok sorun değil film başlarken 2 saniyede seçiyorsun 60 dolara şaka gibi tamerege kargoya ver şu vteni de deneyeyim bir zappiti gelmiş vten de gelirse yanyana bir test edeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Bu cihaz, benim de dikkatimi çekti. Daha önce Philips HMP3000 12 kullanıyordum.
1080P tv de kullanacağım. İnternette gezinme performansı nasıl bu android box ın?
HTPC toplamak istemiyorum. -
Cihazın isminde bile hayır yok -
Cihazı teslim aldıktan sonra ayarlarını yaptım , Türkçe altyazı da sorun yok. Altyazı ayarlarını yaptıktan sonra görüntü aşağıdaki gibidir. Unutmadan tekrar edeyim, ekran alntısı zappiti player'dan alınmıştır. VTEN başlığı hükmünü kaybetti malumunuz üzere :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 12 Ağustos 2015; 21:53:43 >
-
Bu altyazı harici mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet -
Bu ürünle ilgilenenler bence bunu da değerlendirebilir;
H265 oynatıyor + 2GB ram var. Fiyat olarak da uygun
http://www.teknobiyotik.com/dark-evobox-4k-quad-core-ultra-hd-android-4-4-2-mini-pc-dk-pc-and4k.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X