Şimdi Ara

Cevap: Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim alet geldi sizin yazılıma güvenmedim belki göçer diye alet ya da bir daha dönemem diye üzerinde eski yazılım vardı ta 2014 ekim tarihli hemen gökmenm kardeşin sendspace'e koyuduğu dosyayı yükledim kernel 06.05.2015 oldu
    alet eweat'in yarısı kadar küçücük 4k ott tv box diyor üreticisine ilişkin hiçbir emare yok olsun işimizi görsün de ofisteki lcd monitör fikir vermez akşam deneyeyim 2 tane hazır dolby true hd atmos sesli mkv filmim var bakalım ne yapacak alet gerçi benim amfide atmos yok ama dolby true hd olarak core sesigörecek mi kumanda eweat ve zidoo'dan farklı daha bir oynatıcı kumandası gibi ve film oynarken türkçenin de olduğu menüyü görebiliyorum akşam evde deneyeceğim türkçe altyazılar konusunda

Cevap:  Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player..

ok tuşunun sol altındaki köşedeki tuşla geliyor menü film oynatımı sırasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Ağustos 2015; 18:32:13 >

• Akşam denedim amfinin atmos desteği yok ama dolby true hd olarak oynattı dts hd ma desteği de var filmler cam gibi türkçe altyazıyı hafızasında tutamıyor ama çok sorun değil film başlarken 2 saniyede seçiyorsun 60 dolara şaka gibi tamerege kargoya ver şu vteni de deneyeyim bir zappiti gelmiş vten de gelirse yanyana bir test edeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bu cihaz, benim de dikkatimi çekti. Daha önce Philips HMP3000 12 kullanıyordum.

1080P tv de kullanacağım. İnternette gezinme performansı nasıl bu android box ın?

HTPC toplamak istemiyorum.
  • Cihazın isminde bile hayır yok
  • Cihazı teslim aldıktan sonra ayarlarını yaptım , Türkçe altyazı da sorun yok. Altyazı ayarlarını yaptıktan sonra görüntü aşağıdaki gibidir. Unutmadan tekrar edeyim, ekran alntısı zappiti player'dan alınmıştır. VTEN başlığı hükmünü kaybetti malumunuz üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 12 Ağustos 2015; 21:53:43 >

• Bu altyazı harici mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • Bu ürünle ilgilenenler bence bunu da değerlendirebilir;
    H265 oynatıyor + 2GB ram var. Fiyat olarak da uygun
    http://www.teknobiyotik.com/dark-evobox-4k-quad-core-ultra-hd-android-4-4-2-mini-pc-dk-pc-and4k.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.