Şimdi Ara

Cevap: SKODA YETI KULUBU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: aktuz

Dizel otomatik elegance yetileri size 60 bine satıp , 78'e Peugeot 2008 mi alsınlar.
    veya 84'e benzinli otomatik Fiat 500X mi alsınlar, 100 bin üzeri verip dizel otomatik Nissan Qashqai mi alsınlar, 77 bine captur veya 97 bine kadjar mı alsınlar.

Otomatik benzinli Toyota yaris 62bin lira.

Hal böyleyken bence 1-2 yaşında 10.000, 20.000 km de yeti için dizel manuel olsun otomatik olsun 65 de 75 de uygundur. Hele de vergi sistemimiz değişmedikçe gelmeyecek gibi görünen dizel versiyonundan bahsediyoruz.

2012 Golfleri bayiden 36.000'den aldılar, şu anda 45'e bulamazsınız. Çünkü o motor LPG uyumlu, sorunsuz bir motor, haliyle aranan bir opsiyon. Keza aynı motora sahip passatlar..

Yani kaça aldın ki şu fiyata satıyorsun da doğru bir yaklaşım değil. Dizel yetinin bu örneklerden hiç farkı yok. İmkanım olsa evdeki 2. aracı hemen dizel manuel yeti ile değişirim.

hoşgeldin demagoji. bu ilan senin galiba bu kadar çemkirmenin başka açıklamasını bulamadım.

her tarafından esnaflık mı akıyor yoksa anlamadın mı dediğimi bilemedim.'' kaça aldın ki şu kadara satıyorsuna '' doğru bi yaklaşım olmadığına örnek olarak '' şöyle bir geçmişe gidiyorum, bakın çok enteresan 2012 golf 36000 liraydı şuan 45000 e satılıyor'' bile demişsin. ben daha güzel örnek vereyim; 2009 da sattıgmız astra ikinci el 14000 liraydı şuan 20000 lira.

işin komiği kendi söylediğinle kendi fikrini çürütmek başarı ister. ( merak edenler için 2012 euro kuru ortalaması 2.30 civarıdır)

3-4 yıl önceki tl değeriyle şimdi tl değeri bir değil, ötv zamlarını filan saymıyorum bile ama 5 ay öncekiyle aynı. nerede görülmüş aynı euro ile aynı kur farkıyla sıfırından fazla 2. el satıldığı? işte yetide olmuş.
    ''kaça aldın ki şu kadara satıyorsun?'' sorusu bunun için sorulmuştur başka bir durum için değil. çarpıtmanın manası yok. madem çok makul buyur 2. el 66000e arkadaş manuel ambition dizel yeti satıyor kaçırma. imkanın yoksa eşe dosta söyle kaçırmasınlar.
    bak orada sana 2014 dizel elegance bana 60000 bine mi satsınlar demişim? yoksa 68000 gerçek fiyatıdır mı demişim? isteyen istediği fiyattan satar arabasını buna tek kelime etmiş miyim?
    dediklerimi öyle bir çarpıtmışsın ki helal olsun. insanlar ne alsınlar diye bana neden soruyorsun? ne alacaklarını satanlara sorman daha mantıklı değil mi?

o değil de bunu duyunca bu insanlar nereye sıçaçaklar diye bağıran sivaslı abimiz geldi aklıma özleyenler için. sivaslı abimiz.

ilanlarda 100 küsur 2014 2015 yeti var ve alıcılar da haliyle merak ediyor neden böyle diye? yetilerde problem ve benzeri bir kronik sıkıntı bilindiği kadarıyla yok bunu okuyan alıcıların içi rahat olsun. araçlar 1-2 yaşında bu anormal durumun neden böyle olduğunu forumu takip edenlerden biri sormuş anlatmışım ama sen anlamamakta ısrar etmişsin.

burada benim gerçekleri yazmamla kimsenin arabasının değeri ölmez korkmayın, değeri neyse ona satılacaktır aracınız. 2014 model paketsiz elegancelar bile 75000 satılmaya çalışılıyor 2014 ambitionlar 65000 70000 e ve satılamıyor demişim. nedenlerini sebeplerini ve insanların neden satmak istediklerini söylemişim. ben bunları söylerken forumu takip edenlerden biri manuel 1.6 tdi manuel vites ambitionu 66000e satabileceğine inanıyor ve adım gibi eminim bu aracı 5 ay önce sıfır alırken 1.6tdi manuel ambition 66000 bin lira bile vermemiştir. euro filan diye kimse saçmalamasın euro o gün neyse bugün de o. belki ben yalan söylüyorum ama bu forumu takip edenler gerçek fiyatları eminim biliyorlar, istedikleri gibi sövmekte özgürler dediğim fiyatlar saçmalık veya sallamaysa .kötü bir şey mi demişim?

r hatta bu başlığı takip edenlerde eminim çok iyi biliyor eminim onlarda az biraz vicdanlılarsa bu aracı 2. el almak istediklerinde 2. el bu fiyatların anormal olduğunu söyleyebilirdi. dediğim gibi 2015 haziran ayında bu araç satılırkenki euro bazı neyse şuan daha da düşük belki? yalan mı söylemişim.

kısaca 2016 yeti dizelin belirsizliği fiyatları şişirmiş de şişirmiş, insanların referans alabileceği sıfır araç fiyatı olmayınca. araçtan altın gibi karla satmak isteyen biri belirlemiş tavan fiyatı, aracını gerçekten satmak isteyen biri de ilanlara bakmış dur benim aracımın nesi eksik enayimiyim o araç buysa bu bu kadardır diye. kısaca delinin biri kuyuya bir taş atmış bin akıllı çıkaramamış. sonuç mu? aracınızı bu fiyatlara ilana koyduğunuzda yeti 2. elde zor satılıyor yanılgısı. aynı model aynı kmlerde bulunan araçların arasında 5000 lirayı bulan farklar. gerçekte yeti bilinenin aksine 2.elde zor satılacak bir araç değil içiniz rahat olsun , ama bu fiyatlarla gördüğüm kadarıyla kimsenin gelecek ay 2 yaşına girecek skoda araca 46 raporu yoksa 75000 lira vermeyeceği de kesin gibi.

bu başlığı takip eden yeti kullanıcıları bu bilgilerden ötürü rahatsızlık duyduysa özür dilerim niyetim kimseyi kırmak değildi. affınıza vicdanınıza sığınır saygılar dilerim efem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.