Şimdi Ara

Cevap: Slim Bss veya Free Air Bass ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Klavyeci24

s.a arkadaşlar 206 aracıma subwoofer almayı planlıyorum. şuanda 30 cm pionneer 307 d4 var. istedigim bass sesini alamıyorum.ton yok şiddet idare eder. daha önce 2 adet 30 cm hertz es300 kullandım ozmn tatmin etmişti. ama lpg taktırınca çıkarmak zorunda kaldım. şimdi aklımda 3 seçenek var. öncelikle bütcem 450 tl ve ekipmanları yazayım.

pionner deh x 8650 bt teyp
    1 takım hertz hsk 165 midtakımı
    hertz hcp 1d mono anfi
    jbl px 300.4 stero anfi

hertz hcp 1d mono anfi degerleri

4 ohm 380 rms
    2 ohm 700 rms

aslında hertz anfiyi soundmagus dk 1800 veya m acustik 1500 veya 2000 ile takas düşünüyorum. kalite düşecek ama güç yükselecek. neyse anfiyi hertz hcp 1 d olarak varsaylım şuan.

1. seçenek

2 adet tek bobin 4 ohm koltuk altında slimbass paralel baglanıp anfiye girilmesi.

2.seçenek

free air bass arkada pandizota pionner 302 f 1 adet veya 2 adet free air bass koymak. 1 takımda eski seri pionner 6975 veya 6985 koymak.

3. seçenek

eger sıgarsa 2 adet 20 cm veya 25 cm bass koymak 70 cmlik bir alanım var. sıgmazsa tek başına 38 cm subwoofer koymak.

özellikle sormak istedigim 1.ve 2. secenek. 206 da free air bass kullanan varmı? şiddet ve ton nasıl ? arabanın dışında uzaktan bass sesi alabilirmiyim? koltuk altı performansı nedir ? genelde pop arabesk trance dinlerim.

bir video çektim videodaki hoporlor dügünlerde kullanılıyor kapalı alanlarda electro voice marka videoda tek başına çalıyor sub vs birşey yok sadece anfiye baglı araba anfisi degil. çok tatlı ve tok bass veriyor. benim istedigim bu videoda çok net olmayabilir ama en azından fikir yürütülebilir. içinde 16 veya 20 cm kadar bir hoporlor var. bundan çıkan bassı arabada alsam yeter.

m-acoustic 1500 bıle fazla gelır ıstedıgın woofera 1000.1 yeterlı olucaktır uygun olsun dıyosan soundface 1000.1 350 400 tl arası 38 cm lık bass koydugunda kabın lıtresı cok onemlı etken olcaktır sıgdırabılcegını sanmıyorum 70 cm dedıgın ıcın
    POWERBASS

3XL152D+KUTU

38 CM BASS

ÇİFT BOBİN 2+2 OHM

1000 WATT RMS

GENİŞLİK 77 CM
    YÜKSEKLİK 45 CM
    ÜST DERİNLİK 35 CM
    ALT DERİNLİK 45 CM

http://shop.baykalelektronik.com.tr/Arac-Ses-Sistemleri kutulu basslar kısmından onerılen kabın lıtrelerını gorebılırsın cogunluk powerbass var sıtede fakat lıtrenın degıscegını sanmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.