ya anaa kardeşim nasıl insanlar çıktınız ya, düşünce sisteminizde mi bi problem var anlamadım ki. vizyon tarihi hakkında bi soru soracak olup bi konu açtım, başlığına hk. yazdım diye ne hallere düştük. kahretsin ya şu hakkında nasıl bi kelimeymiş haberimiz yokmuş. yazmayın kardeşim o zaman zorlamı yazdırdık ya güzelce sorumuzu sorduk görüşünüzü aldık ve benim için ciddi bi konu belki. böyle forum sitelerinde insanların açıklarını bulmaya çalışmak, bulduğunu sanmak, yerine onlara yardımcı olmaya çalışabilirsin. ya da normal bi konuya girip saçma bi yorum atmak yerine diğerlerinin açtığı binlerce troll konuya girip onlara yorum atabilirsin. ama ne yapacağını bana soracak değilsin tabi.
Ekleme: kusura bakma arkadaşım seni ciddiye almaya çalıştım ama girdiğin konulara, verdiğin cevaplara bakarak böyle yapmamam gerektiğini anladım. tercih meselesi tabi bana saçma gelen sana gelmeyebilir. şöyle kendi açığımıda kapatayımda,
tamam
quote:
Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood
tamam
yanlışlıkla oldu pardon.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme