Şimdi Ara

Cevap: TTNET FIBER İNTERNET (FIBERNET) ANA KONU / KULÜP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda fiber geldi diycem ama bir garip durum var. Sabah erken çıkmıştım öğlen eve geldim girişteki ankastreye türk telekom fiber burda diye etiket yapıştırmışlar, ankastrenin üstünede keçeli kalemle Yeni 64 DSLAM yazmışlar. Eve girdim baktım telefon çalışıyor, modemi açtım adsl ışığı yanıyordu ama internet ışığı yanmıyordu. Modem içine girdim 22mbit görünüyordu hız. TTnet i aradım bağlanamadığımı söyledim klasik splitteri iptal et fişi çek falan dedi olmadı. Fiber falan dedim bilgim yok dedi :). Arıza kaydı aldı. 3 saat sonunda modemi kurcalarken net geldi ben mi bir şey yaptım yoksa telekom mu bilmiyorum ama hız düştü 15 16 mbit arası gösteriyor. Tarifem 16 mbitti zaten ama en fazla 8 alıyordum. Baktım hat zayıflamam düştüm 5 6 arası. Snr aynı 8 17 arası. Online işlemlere baktım eski tarifem duruyor hala dönüşüm fiber falan yok. Bizim apartmana dolap koymadılar hemen yanımdaki apartmandan vereceklerini söylemişlerdi. Nete giremeyince ve 22 mbit hızı görünce vdsl sinyal verdiler dedim ama öyle değil galiba. Geri adsl2+ a mı çevirdiler bilmiyorum. Şuana kadar arayan falan olmadı.

Cevap:  TTNET FIBER İNTERNET (FIBERNET) ANA KONU / KULÜP

• Yalın fiber 24 Mbps tarifesindeyim.Değerlerim nasıl acaba?
     Cevap:  TTNET FIBER İNTERNET (FIBERNET) ANA KONU / KULÜP Cevap:  TTNET FIBER İNTERNET (FIBERNET) ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB452229F -- 13 Mart 2015; 23:40:35 >

• Değerler iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Değerler iyi.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o modem desteklemiyor adamlar iman gücüyle veremez.
  • Bende biliyorum desteklemediğini ama ne arayan soran oldu hattınız fibere geçti vs diye ne de ben arayınca adam gibi cevap verdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.