Benim bütçeyi aşıyor biraz ama eğer uzun yıllar sorun çıkarmadan çalışacaksa alabilirim. 65 tl ye felan da gördüm, aralarındaki farklar ne ?
Ben 5 yıldır deyim yerindeyse canına okudum ama banamısın demedi kalite konusunda şüphen olmasın birçok sanal havacı arkadaşımızın kullandığı joisticktir. Ucuzlara gelince performans bakımından bişey beklemiceksin uçağı sağa döndüreceksin ama uçak tam sağa dönmicek gibi vs vs şeyler başını ağrıtır joistcği kırarsın. Logitech vericeğin paranın her kuruşuna değer emin ol
5 yıl az değil, kesinlikle değecektir o zaman alayım bunu o halde.
Peki oyun olarak ne önerirsin?
Öncelikle askeri mi ya da sivil havacılık mı düşünüyosun buna karar ver askeri anlamda Falcon BMS tam bir simulasyondur öğrenmesi zor ve uzun sürelidir ancak gerçek bir f 16 ya en yakın simulasyondur bunun için ülkemizde faaliyet gösteren çeşitli sanal havacılık filoları mevcut yine bu filolarda eğitim kaynaklarına ulaşabilirsin eğer gerçekten askeriyeye merakın varsa falcon bms derim. Biraz daha basit istersen Lock On grafiksel anlamda iyi fakat çoğu kontrolü yapamıyosun buda gerçekçi olmuyor.
Gelelim sivile burda da flight simulator x benim vazgeçemediklerimden uçuş bilgisayarını öğrenip fs passengers modunu yükledikten sonra mükemmel oluyor ayrıca grafiksel ve oynanış açısından değişik eklentiler mevcut onları da edinip daha fazla zevk alabilirsin. Bir diğer sivilde X plane bu oyunun çok methini duydum ama deneme fırsatım olmadı o yüzden bunu biraz araştır ona göre kararını ver.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme