Şimdi Ara

Cevap: VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , taksit ile bir vestel bayiisinden satın aldım . Vestel 42PF8175'i WİFİ Özelliği var mı dedim , var dediler, özellikle detay sordum. Kablo ve ek bir aparat ile alakası yok demi direk cihaz kendisi wifiyi buluyor demi dedim. EVET DENDİ.
    Vestelden arkadaşlar geldiler , Cihazı sorunsuz kurdular sağolsunlar , LİG TV HD Kutusu olmadığından televizyondan zevk alamıyoruz , tüplü daha iyi desem yeridir.
    Arkadaşlara sordum wifisi var demi bunun dedim , ek ile dediler. APARAT YADA KABLOLU DEDİLER. ŞOK OLDUM . ÖZELLİKLE SÖYLEMİŞTİM BAYİİ'YE , YANILMA OLMASIN DİYE LAPTOP GİBİ DEMİ DEMİŞTİM DETAY VERMİŞTİM. SONUÇTA TELEFON DEОİL Kİ ANLIK DEĞžİŞİM OLSUN KOCA TV SÖK GÖTÜR YENİSİ GELSİN MONTAJINA AYRI BEKLE ZAHMET Kİ NE ZAHMET. NEYSE ALLAHINDAN BULSUNLAR YARIN GİDİCEM REZİL EDİCEM MÜŞTERİLERİ ÖNÜNDE . İZMİR ÖZ ŞANAL BURADAN BİRŞEY ALMAYIN . BORNOVADAN ÖZELLİKLE.
    ŞUAN MORALİM ÇOK BOZUK TÜPLÜ EKRANIM DAHA İYİYDİ YEMİNLE. CİHAZ VE VESTELİN GÖSTERMİŞ OLDUОU SORUMLULUK 10 ÜZERİNDEN 10 , DUVAR DELERKEN BİLE TERTEMİZ YAPIP GİTTİLER . HARİKA İNCELİK DOОRUSU HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ.

AYRICA BU KONUDAKİ DAYANIŞMAYA HAYRAN KALDIM TEBRİK EDERİM BENDE ARTIK ARANIZDAYIM :)

FİRMAYA GİTTİM VE ÜCRETSİZ TEMİN ETTİM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.