Şimdi Ara

Cevap: World of Tanks Taktik Paylaşım Forumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M3 Lee var şuan M4 mü alıyım yoksa T1 heavy mi ? Karar veremedim.

M4'ü alıp M48 Patton'a kadar ilerlesem mi ?

• Tareti Gövdesinde Kısıtlı Hareket İmkanı Olduğu İçin m3 neyse m4 te aynısı onun. ben hiç sevmemiştim m3 lee yi. o sebeple t1daha iyi bir şeçimdir bna göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

Tareti Gövdesinde Kısıtlı Hareket İmkanı Olduğu İçin m3 neyse m4 te aynısı onun. ben hiç sevmemiştim m3 lee yi. o sebeple t1daha iyi bir şeçimdir bna göre

Ne zamandır girmiyorum oyuna. Girdiğimde T1 alırım büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

M3 Lee var şuan M4 mü alıyım yoksa T1 heavy mi ? Karar veremedim.

Eğer oynayabilirsen shermanlar en iyi tier 6 tanklardan biridir. Özellikle yeni gelen ingiliz Sherman Firefly. tier 8 maçta oyun çevirecek topu var. Amerikanlarda mükemmeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

M3 Lee var şuan M4 mü alıyım yoksa T1 heavy mi ? Karar veremedim.

Eğer oynayabilirsen shermanlar en iyi tier 6 tanklardan biridir. Özellikle yeni gelen ingiliz Sherman Firefly. tier 8 maçta oyun çevirecek topu var. Amerikanlarda mükemmeldir.

Shermanı alıcam o zaman :)
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    T1 Heavy'den devam et, amerikan med'leri diğer milletler durulurken çok efektif değiller. T29 misalen tier7'de en iyi tanklardan biridir, o ağaç pişman etmez, tier10'u da aranan tanklar arasında.

Sen amerikan sormuşun, sana ingiliz firefly önerilmiş, fasa fiso tanklarla noobları harcamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey

T1 Heavy'den devam et, amerikan med'leri diğer milletler durulurken çok efektif değiller. T29 misalen tier7'de en iyi tanklardan biridir, o ağaç pişman etmez, tier10'u da aranan tanklar arasında.

Sen amerikan sormuşun, sana ingiliz firefly önerilmiş, fasa fiso tanklarla noobları harcamayın.

Öneri için sağol 2 tak arasında kaldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesajı nerenle okuduğunu merak ediyorum. Sherman firefly amerikan M4 Sherman tankının ingiliz varyasyonudur. Ayrıca M4 sherman ve sonrasında ki shermanların ikiside mükemmleLdir. O seride oyunun en iyi medlerinden pershing vardır. Pattonlar güzel tanklardır. Oynamayı bilirsen iyi işler başarabilirsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AşıkGenç -- 3 Şubat 2015; 11:25:26 >
  • AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    sen bi soruya bak önce, adam M3'ten sonra ne alayım demiş, sen de gitmiş firefly demişin, millete nerenle okuduğunu sorana kadar önce gözünle okumayı öğren. Firefly ingiliz ağacına eklenmedi mi? arkadaş nasıl firefly oynayarak pershingi açabilir? beynini bir kullan önce

tey allahım kimlerle muhatap oluyoruz yahu, hadi git işine, bi de öğretmeye kalkmış firefly m4 varyasyonu filan diye, sana kitap tavsiye edeyim git oku bilgilen, alman hayranlığını da bırakırsın orada

armored thunderbolt, m4 sherman üzerine herşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borisgrey -- 3 Şubat 2015; 11:50:44 >
  • quote:

sen bi soruya bak önce, adam M3'ten sonra ne alayım demiş, sen de gitmiş firefly demişin, millete nerenle okuduğunu sorana kadar önce gözünle okumayı öğren. Firefly ingiliz ağacına eklenmedi mi? arkadaş nasıl firefly oynayarak pershingi açabilir? beynini bir kullan önce

tey allahım kimlerle muhatap oluyoruz yahu, hadi git işine, bi de öğretmeye kalkmış firefly m4 varyasyonu filan diye, sana kitap tavsiye edeyim git oku bilgilen, alman hayranlığını da bırakırsın orada

armored thunderbolt, m4 sherman üzerine herşey..

Adam dedim ki, m4 sherman al. tier 6 amerikan shermanları da mükemmeldir dedim. tekrar oku. Orada ekstra olarak firefly maç çevirir yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.