Şimdi Ara

hile yardım Call of Duty 4 hileleri nasıl giriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    buraya sanırım hileler hakkında yazmakta bir sorun yoktur
    bir bolumde takılıp kaldım ve sinir oldum
    sunda level dergisi var ve tam olarak hilelerin nasıl girildigini analayamadım
    ~ tusu oyun sırasında calısmıyor
    hileleri girebilmek icin tam olarak ne yapmam gerekiyor bana anlatırmısınız?
    yardımcı olan arakadaslara simdiden tesekkurler
    buarada bilgisayarım turkce kılavye

odr

• Dostum oyunun kendi hile bölümü var options ta laptop toplaman gerekiyor oyunda seçenekler açılıyor sınırsız mermi falan gibi başka hile yok biliyorum
  • http://www.pcworld.com.tr/index.php?bolum=haber&id=1633#1800

adrese bakarsan sanırım görebilirisin hileleri var burada
    herseyi analtıyor ama ben bu uygulamayı yapamadım
  • arkadasım oyunu bitirmeden hileler çalısmıyor normal bir şekilde bitirmedikten sonra hileler acılmaz sen hilesiz oyna zaten kolay bir oyun zaten hilele oynadıktan sonra ne zevk alıyosunuz anlamıyorum yapımcı zaten siz geçesiniz diye kolaylastırıyor hepsini bitirmenizi istiyor adamlar hikayeyi hile yazdıktan sonra öyle bir yapımı oynamanın anlamı yok bence......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

arkadasım oyunu bitirmeden hileler çalısmıyor normal bir şekilde bitirmedikten sonra hileler acılmaz sen hilesiz oyna zaten kolay bir oyun zaten hilele oynadıktan sonra ne zevk alıyosunuz anlamıyorum yapımcı zaten siz geçesiniz diye kolaylastırıyor hepsini bitirmenizi istiyor adamlar hikayeyi hile yazdıktan sonra öyle bir yapımı oynamanın anlamı yok bence......

bencede o atmosferi tatmak çok ayrı.. isabetli bir mermi yiyince hemen siper almak... anlatılmaz..
  • Call of Duty 4 hileyle bitirilecek bir oyun değilki...
    Call of Duty nin bütün serisini oynadım ama birinde bile hile kullanmadım daha zevkli oluyor...
    Hepsini bitirince Call of Duty 1 i hileyle oynamayı denedim çok sıkıcı oluyor.
  • siz de haklısınız ama bende haklı degilmiyim :))
    demek istedigim herkesin kendie göre haklı yonleri var ama
    o zaman sole diyim suikast yaptıktan sonra onca askaerden nasıl akca bilecegim ?

iki soruma da cevap bulabilirsem aghh aghh cok sevinecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • COD4'ü yeni bitirdim. Önce bende sonsuz silah ve ölmemek için hile kullanayım dedim. Ama hileleri uygulayamamıştım. Sonunda hilesiz oynadım ve gerçekten hileye hiç gerek olmadığını gördüm. Oyundanda müthiş zevk aldım. Şimdi oyunu baştan alıp tekrar oynamayı düşünüyorum. Görevleri ezberlesemde, suikastçının bölümü tekrar tekrar oynamaya değer. Oyunun online özelliğini ise vaktim olmadığı için kullanmadım. Bence hilesiz bir şekilde oyna ve öldüm diye düşünme, mermim bitti diye düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukeya -- 30 Ocak 2008; 10:03:39 >
  • Game Options dan console aktif.
    Oyunu açın.
    " , é tuşunu (ikisi aynı tuş oluyor) basın .
    Komut satırına "seta thereisacow 1337" yazın enter basın."spdevmap" yazın ,enter basın.Error(Hata verecek) penceresi açılacak.Back deyip oyunu tekrar açıyoruz.Yeniden é tuşuna basıp bu sefer sitelerde gördüğünüz kodlardan birini yazıyoruz.Örneğin "god" yazıp enter basıp oyuna devam ediyoruz.

Hile ile oynamak ayıp değil.Herkesin vakti bol olmayabilir.Bir sahneyi onlarca kez oynanıp da geçilemezse, oyundan nefret ettirebilir.Bu durumda hileye başvurulabilir diyorum.
  • sefotak son kelimesiyle benim ne demek istedigimi ozetliiyor sanırım
    arkadaslar isteyen oyunu istedigi gibi oynaması gerekmezmi
    walla yardımcı olunmadıgından oturdum kastım ve bolumu gecebildim ama illlallagh dedirtti bakalım baska hangi bolumde keske
    hileyi girebilseydim diye kasacam

:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefotak

Game Options dan console aktif.
    Oyunu açın.
    " , é tuşunu (ikisi aynı tuş oluyor) basın .
    Komut satırına "seta thereisacow 1337" yazın enter basın."spdevmap" yazın ,enter basın.Error(Hata verecek) penceresi açılacak.Back deyip oyunu tekrar açıyoruz.Yeniden é tuşuna basıp bu sefer sitelerde gördüğünüz kodlardan birini yazıyoruz.Örneğin "god" yazıp enter basıp oyuna devam ediyoruz.

Hile ile oynamak ayıp değil.Herkesin vakti bol olmayabilir.Bir sahneyi onlarca kez oynanıp da geçilemezse, oyundan nefret ettirebilir.Bu durumda hileye başvurulabilir diyorum.

Teşekkürler arkadaşım. Üç gündür geçemediğim yeri üç dakikada geçtim. Adamlar son bölümü o kadarzor yapmışlar ki artık oyun bir yerden sonra insanı bayıyor.
    Tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.