Şimdi Ara

Cevap: XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lolipop sonunda geldi telefonu baştan aşağı inceleme imkanım oldu. Bir takım değişiklikler olmuş. Tabi bunların arasında mantıklı ve güzel olanlar da var, ne alaka bunu niye yapmışlar diye anlamadığım da oldu.

İlk göze çarpan ikonların gerekenden fazla büyümüş olması.

Yukarıdan kaydır menü eskisi daha kullanışlı geldi bana yeni sürümü çok beğenmedim. Bluetooth hiç kullanmayan biri olarak çok fazla yer kaplıyor.

Fotoğraf çekme seçeneklerinde Sound Photo güzel bir uygulama.

Telefonun hızı artmış gibi geldi bana ancak hoparlör sesi ciddi şekilde azalmış.

Müzik ve video uygulamasında tasarım değişmiş güzel olmuş.

Kullanıcılar güzel olmuş. İlk Sony Tablet te böyle bir uygulama vardı. Örneğin çocuğunuz oyun oynamak istiyor yada arkadaşınız biraz internette gezmek istedi alıyordunuz o moda kafanız rahat. Burada e posta adresi istemesi biraz işi uzatmış. Tek bir şifre ile Misafir Kullanıcı ya geçilebilirdi.

Şimdi gelelim anlamadıklarıma. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ses ve Bildirimlerin içinde Kesintiler diye bir sekme var mantığını anlamadım. Nerede neden kullanılır?

Ekranı açmak için mutlaka bir şifre mi koymak gerekiyor. Lisansları sil yaptım ancak şimdi "Hiçbiri" seçeneği çıkmadı.

Beyaz Dengesi için neden bir menü ayırmışlar? Ne için kullanmalıyız bu sekmeyi?

Phillips Smart Tv kullanıyorum evimde ekran yansıtmayı düzeltmişler sonunda ama HDCP nedir anlamadım?

Herkese hayırlı olsun...

Edit: hoperlor sesi kısık ancak daha net, en yüksek

Cevap:  XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ Cevap:  XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ Cevap:  XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ Cevap:  XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ Cevap:  XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.