Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY XPERİA P Kullanıyorum.Diğer telefonların kulübü var bizimkinin neden yok diyerek açtım.Kullanmayanlarda katılabilir.Soru sorabilirsiniz.Hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle...

XPERİA P

Sistem Özellikleri
    UI: Timescape
    CPU: 1 GHz Dual-Core ARM Cortex-A9
    GPU: ARM Mali 400
    SoC: NovaThor U8500
    RAM: 1 GB LPDDR2 Single-channel

Şebeke Özellikleri
    2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

Fiziki Özellikler
    Boyutlar: 122 x 59.5 x 10.5 mm
    Ağırlık: 120 g

Ekran Özellikleri
    Tipi: LED arka aydınlatmalı Mobile BRAVIA® Engine TFT
    WhiteMagic™ teknolojisi
    Boyut: 4 inç
    Çözünürlük: 960 x 540 piksel (PPI: ~275)
    Renk Derinliği: 16M
    Dokunmatik: Kapasitif
    Multi-touch: Var

Görüntüleme Özellikleri
    Kamera: 8 MP Exmor R sensör (3264 x 2448), otofokus
    Dijital Zum: 8x
    Flaş: LED
    Ek Özellik: Dokunmatik odaklama, konum işleme, yüz tanıma, görüntü sabitleme, 3D panoramik çekim, kırmızı göz azaltma
    Video: 1080p@30fps
    Ön Kamera: Var, VGA

Hafıza Özellikleri
    Dahili Hafıza: 16 GB
    Harici Hafıza: Yok

Bağlantı Özellikleri
    2G: GPRS 100 kbps, EDGE 296 kbps
    3G: HSPA cat 6 5.6 Mbps, HSPA cat 10 14.4 Mbps
    WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi® Hotspot
    NFC: Var
    Bluetooth: v2.1
    3.5 mm Jak: Var
    USB: v2.0 microUSB
    HDMI: Var

Diğer Özellikler
    Radyo: FM, RDS destekli
    Sensörler: İvmeölçer, yakınlık sensörü, ışık sensörü, manyetometre, jiroskop
    GPS: Var, A-GPS destekli

Güç Yönetimi
    Batarya: 1305 mAh
    Bekleme Süresi: 470 saat (2G) / 475 saat (3G)
    Konuşma Süresi: 6 saat (2G) / 5 saat (3G)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 13 Aralık 2013; 16:24:58 >

• aslında var dostum da neyse sende de pilde anlamsız %1-2 lik artışlar oluyor mu şarja takılı değilken? bende bazen böyle durumlar oluyor yazılımsal bir sorun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunkka

aslında var dostum da neyse sende de pilde anlamsız %1-2 lik artışlar oluyor mu şarja takılı değilken? bende bazen böyle durumlar oluyor yazılımsal bir sorun sanırım.

Ben rastlamadım böyle bir şeye ama böyle şeyler olduğunu duymuştum
  • quote:

aslında var dostum da neyse sende de pilde anlamsız %1-2 lik artışlar oluyor mu şarja takılı değilken? bende bazen böyle durumlar oluyor yazılımsal bir sorun sanırım.

Bu arada ben göremedim.Siz dedikten sonra tekrar arama yaptım bulamadım varsa linkini atarmısınız. GÜNCEL!!!
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_58138440/mpage_22/f_/key_//tm.htm#64907447

gerçi klüp değil galiba pardon

Hocam ne kulübü ya :D Bu kulüp değil Sony Xperia P tanıtım konusu :D
  • GÜNCEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanıtım konusundan devam, o kadar yazılmış mesaj atılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy_resital2007

tanıtım konusundan devam, o kadar yazılmış mesaj atılmış

Öyle olmaz :D Yeni bir başlangıç için Xperia P Kullananlar kulübü
  • Merhabalar.
    İlk mesaja Xperia P teknik özellikleri de eklenirse iyi olur bence,
    Xperia P konusunun android telefonlar bölümünde olması gerekiyordu zaten.
    Bu telefonda en öne çıkan kısım ekranı bence, böyle harika bi ekran görmedim şimdiye kadar zaten test factory'nin yaptığı testte de ekran parlaklığının 867 cd/m2 çıkması ve birinci olması bunu kanıtlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: challanger262

Merhabalar.
    İlk mesaja Xperia P teknik özellikleri de eklenirse iyi olur bence,
    Xperia P konusunun android telefonlar bölümünde olması gerekiyordu zaten.
    Bu telefonda en öne çıkan kısım ekranı bence, böyle harika bi ekran görmedim şimdiye kadar zaten test factory'nin yaptığı testte de ekran parlaklığının 867 cd/m2 çıkması ve birinci olması bunu kanıtlıyor.

Tamam ekliyorum.
    Bencede ekranı çok güzel GalaxyS2 nin ekranından bile daha iyi.Kamera bakımındanda daha iyi.Oyun ve uygulama bakımından eşitler.Yani Xperia P önde diyebiliriz :D
  • Xperia P yi almama 1,5 ay kaldı. Ipon pinponlarla uğraştığım yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

Xperia P yi almama 1,5 ay kaldı. Ipon pinponlarla uğraştığım yeter.

Tabi abii :D iPhone a verilen paraya acıyorum zaten Al bunu kafan rahat etsin 4S ten bile iyi hakkatten
  • Arkdaşlar bende arcS var sony ericson çıktığından bu yana hep sony kullandım bundan önce k510 j105i j230 gibi modelleri kullandım.eski modellerdeki not alma kısmında bulunan bekleme modunda göster (notları telefonun ana ekranına yansıtıyordu) bu androidde yok tabiki.birçok not alma programı denedim ama hiçbirinde notlarımı direk telefona baktığım da göreceğim şekilde masaüstü arkaplanı vb yapabilecek birşeye rastlamadım.tavsiyede bulunan arkadaşlara şimdiden Teşekkürler
  • Mrb arkadaşlar bende xperia P kullanıyorum ve 4.0.4 e geçtim. İlk başlarda iyiydi ama 1 hafta falan kullandıktan sonra ufak tefek sorunlar çıkmaya başladı.Mesela bazen wifiye bağlanırken bağlı gözüküyor ama bağlanmıyor gibi.Acaba format mı atmak gerekiyor yeni roma geçtikten sonra diyorum.eğer format gerekliyse format atma yöntemi nedir bu telefonların bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
  • GÜNCEL!... Bu arada arkadaşım fabrika ayarlarına geri dönebilirsin ama nerden bilmiyorum
  • Güncel

• GÜNCEL TUTUN ŞU KULÜBÜ

• Bakın ne kadar iyi bir telefon olduğu belli Sony in.Başka marka forumlarındaki gibi yüzlerce hata, yüzlerce sorun yok.Kullananlar memnun ki hiç soru bile soran yok. Sanırım bu kaliteden kaynaklanan bir özellik.
  • Xperia P sahibi olan arkadaşlara bir sorum var.

Geçenlerde 2 farklı mağazada Xperia P'yi deneme fırsatı buldum. Ancak menü geçişlerinde hafifte olsa bir takılmalarla karşılaştım. Acaba bu durum update ile düzeliyor mu yoksa benzer sorular yaşıyormusunuz?

Bu özellikte bir telefon çok saçma 2 farklı telefonda da bariz takılmalar gördüm.Üstelik uygulama falanda açık değil 600MB'nin üzerinde RAM'de boş yer vardı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.