Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pixelist

quote:

Orijinalden alıntı: akyıl123

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar acil bi sorum var babam hacıdan Sony Xperia P getirmeyi düşünüyor
    sony nin satışmerkezinden alacak teli
    kutuda made in chine yazıyo normali böylemi bi sıkıntı olmaz dimi bide fiyati 1000 rialmış oda yaklaşık pasaporta işlemsi i.içinde 700 kusur gibi bi para ediyo neden acuz türkiyede 1.100-1.200 arası iken bu telefon neden ucuz kafama takıldı bu işin içinde bi şeylik var gibi geldi sizce alayım mı yoksa türkiyede 700 tllik bi telefon mu alayım sizin tavsiyeniz nedir Sony Xperia P alamazsam 700 tl ye hangi telofon almalıyım sizce acil mesaş atarsanız memnun olurum

Kardeş ben türkiye satış temsilcisinden aldım bendede öyle yazıyor yani bi problem yok :)))) bide bu arada telefon lion pil herkese diyorum telefonu nasıl şarj edeyim bi öneriniz varmı

sağol kardeş bataryası yetersiz diyorlar ama bilmiyorum teli aladım ayın 8-9 gibi elimde olur kırmızı aldım siyah beyazı kalmamış hacılar bitirmiş neyse buda hoş duruyo telde görüntülü konuşma sadece telefonlar arası bilgisayar ile tefon görüntülü görüşme yapamıyo bu nada belirteyim

Bataryası yeterli ilk aldığında bütün gün şarja takman gerek ilk kullanımda 3 le başlıyo sonra o 4-5-6 saat gibi artıyo en geç 1 haftaya bütün gün dayandığını göreceksin normal telefonlarda müzik açıyorsun 3 saat dayanıyo ben bi kere erken uyudum bütün gece kulaklık takılıydı müzikte açık kalmış şarj sabah %50 ydi

yani tam olarak günde 3-4 saat internette dolaşsam 2-3 saat de konuşma yapasam 6 saat falan da mesajlaşsam 1-2 saatde müzik dinlesem bana bir günü çıkarırımı?

İnternet olarak wifi kullanırsan 6 saat dayanır ama 3g internet kullanırsan rahat 1 gün belki 2 gün düşün ben bütün gün dinliyorum gün sonunda şarj %40 :))

Hocam 2 gün demişsin ama iki haftadır kullanıyorum bugün toplasan 5 dakika telefonda görüştüm 1-2 defa facebook a girip çıktım 10-20 tane whatsapp mesajı ve birkaç tane de fotoğraf çektim saat 12'de %100 olan pil akşam 8 de bitti. Lanet ediyorum aldığım güne.

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar acil bi sorum var babam hacıdan Sony Xperia P getirmeyi düşünüyor
    sony nin satışmerkezinden alacak teli
    kutuda made in chine yazıyo normali böylemi bi sıkıntı olmaz dimi bide fiyati 1000 rialmış oda yaklaşık pasaporta işlemsi i.içinde 700 kusur gibi bi para ediyo neden acuz türkiyede 1.100-1.200 arası iken bu telefon neden ucuz kafama takıldı bu işin içinde bi şeylik var gibi geldi sizce alayım mı yoksa türkiyede 700 tllik bi telefon mu alayım sizin tavsiyeniz nedir Sony Xperia P alamazsam 700 tl ye hangi telofon almalıyım sizce acil mesaş atarsanız memnun olurum

Kardeş ben türkiye satış temsilcisinden aldım bendede öyle yazıyor yani bi problem yok :)))) bide bu arada telefon lion pil herkese diyorum telefonu nasıl şarj edeyim bi öneriniz varmı

sağol kardeş bataryası yetersiz diyorlar ama bilmiyorum teli aladım ayın 8-9 gibi elimde olur kırmızı aldım siyah beyazı kalmamış hacılar bitirmiş neyse buda hoş duruyo telde görüntülü konuşma sadece telefonlar arası bilgisayar ile tefon görüntülü görüşme yapamıyo bu nada belirteyim

Bataryası yeterli ilk aldığında bütün gün şarja takman gerek ilk kullanımda 3 le başlıyo sonra o 4-5-6 saat gibi artıyo en geç 1 haftaya bütün gün dayandığını göreceksin normal telefonlarda müzik açıyorsun 3 saat dayanıyo ben bi kere erken uyudum bütün gece kulaklık takılıydı müzikte açık kalmış şarj sabah %50 ydi

yani tam olarak günde 3-4 saat internette dolaşsam 2-3 saat de konuşma yapasam 6 saat falan da mesajlaşsam 1-2 saatde müzik dinlesem bana bir günü çıkarırımı?

İnternet olarak wifi kullanırsan 6 saat dayanır ama 3g internet kullanırsan rahat 1 gün belki 2 gün düşün ben bütün gün dinliyorum gün sonunda şarj %40 :))

Hocam 2 gün demişsin ama iki haftadır kullanıyorum bugün toplasan 5 dakika telefonda görüştüm 1-2 defa facebook a girip çıktım 10-20 tane whatsapp mesajı ve birkaç tane de fotoğraf çektim saat 12'de %100 olan pil akşam 8 de bitti. Lanet ediyorum aldığım güne.

Telefonun bataryası kullandıkça düzeliyor ben 2 aydır kullanıyorum ilk aldığımda bende öyle diyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide pilinin geç bitmesi için harika bişey buldum telefonla her işin bitince sağdaki kilitleme tuşuna basarak ekranı karart öyle yapınca şarj mümkün olan en az seviyede iniyor bütün gün açık kalsa ekran kilitliyse %5 iner

• Uzatilmis pil omru falan acik zaten. Su McAffee yi kaldirdim sanki o yiyor gibi geldi bakalim gorucez. Toparlanmasi icin 1 ay falan gerekirmi diyorsunuz?

• quote:

Uzatilmis pil omru falan acik zaten. Su McAffee yi kaldirdim sanki o yiyor gibi geldi bakalim gorucez. Toparlanmasi icin 1 ay falan gerekirmi diyorsunuz?

1 ay fazlasıyla yeter

• quote:

quote:

Uzatilmis pil omru falan acik zaten. Su McAffee yi kaldirdim sanki o yiyor gibi geldi bakalim gorucez. Toparlanmasi icin 1 ay falan gerekirmi diyorsunuz?

1 ay fazlasıyla yeter

hadi bakalım hayırlısı inşallah dediğin gibi olur kardeş
  • sonynın sitesinde şöyle bi yaz ı buldum Having problems with low battery life time? Here are a couple of tips that will increase your battery time.

First of all make sure that your phone is running on the latest version of the firmware. You can use PC Companion to check for software updates for your phone.
    http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/

You can also check battery consumption via the menu; Menu > Settings > About phone > Battery use.

Features that can be disabled or reduced when you dont need them:

Dim the screen
    Turn off 3G
    Turn off data traffic
    Turn off Bluetooth
    Turn off Wi-Fi

By doing this you will increase your battery time. But if you're still experiencing a low battery time you can try the following as proposed by many users on the forum.

When phone reaches 50% in battery level turn it off and pick out the battery for a few minutes. Put it back and connect the charger, now charge the phone turned off for about 5 hours or overnight. Start the phone as normal and check if the battery life time has improved.

türkçesi
    bunun gibi bişey

Düşük pil ömrü ile ilgili sorunlar yaşıyorsunuz? İşte pil süresi artacak ipuçları bir çift vardır.

Öncelikle telefonunuzun firmware en son sürümünü çalıştıran emin olun. Telefonunuz için yazılım güncellemelerini kontrol etmek için PC Companion kullanabilirsiniz.( en son sürüm ıce )
    http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/

Ayrıca menü aracılığı ile pil tüketimi kontrol edebilirsiniz; Menü> Ayarlar> Telefon> Pil kullanımı hakkında.

eğer aşşağıdakileri kullanmıyorsanız kapatın

Dim ekran(bu ne bilmiyorum ama dil ayarlarında ingilizce seçilerek ayarlada şöyle bi dolaşışırsa ne olduğu bulunur)
    3G kapatın
    Veri trafiği kapatma
    Bluetooth özelliğini kapatın
    Wi-Fi özelliğini kapatın

Bunu yaparak pil süresini artıracaktır. Eğer hala düşük pil süresi yaşıyorsanız forumunda birçok kullanıcı tarafından önerilen şu yöntemi deneyebilirsiniz.

Telefonu pil seviyesinde% 50 ulaştığında kapatın ve birkaç dakika bekleyin . pili geri takın ve şarj cihazına bağlayın , şimdi yaklaşık 5 saat veya gece boyunca kapalı telefonu şarj edin (açıkda olabilirr). Normal olarak telefonu başlatın ve batarya ömrünü geliştirilmiş kontrol edin. denmedim ama tel gelince ilk işimbu olcak

• Sony Xperia P telefonu yeni aldık. Alttaki şeffaf dokunmatik ekrandaki 3 tuştan sağdaki karanlıkta sanki yanmıyor gibi.Acaba çok hafif bi ışığı war da ben mi göremiyorum
  • sony expria p üzrinde çalışna oyunlar

The Adventures of Tintin 1.1.2
    SHADOWGUN 1.1.0
    Dead Space 1.1.38
    Max Payne Mobile 1.0
    Grand Theft Auto III 1.3
    BackStab 1.2.6
    Need for Speed™ Hot Pursuit 1.0.62(Tested)
    Pocket RPG 1.14(Tested)
    Modern Combat 3: Fallen Nation 1.1.1
    GT Racing: Motor Academy Free+ 1.4.0
    Mini Motor Racing 1.0.1
    Reckless Racing 2 1.0.2
    N.O.V.A 3 1.0.0
    Mass Effect Infiltrator 1.0.39(Tested)
    Need for Speed™ Most Wanted 1.0.28(Tested)

Tested Versions(Use Google to Find)
    Starfront: Collision HD v1.0.0(Tested)
    Dead Space 1.98.6(Tested)
    Pocket RPG 1.14(Tested)
    Raging Thunder 2 HD 1.0.10(Tested)
    GT Racing: Motor Academy Free+ 1.4.0(Tested)
    The Sims™ FreePlay 1.3.3(Tested)
    Grand Theft Auto III 1.3(Tested)
    Asphalt 6 1.0.1(Tested)
    The Amazing Spider-Man 1.1.4(Tested)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.atalayy

Sony Xperia P telefonu yeni aldık. Alttaki şeffaf dokunmatik ekrandaki 3 tuştan sağdaki karanlıkta sanki yanmıyor gibi.Acaba çok hafif bi ışığı war da ben mi göremiyorum

Telefona alttan bak ışık ne kadar yanıyosa görürsün şeffaf olmasının iyi tarafı :)

• arakadaşlar ben ICS ye güncelledim ama telefon şarjı su gibi emiyor 2.3.7de süperdi çok iyi bi şekilde çalışıyordu telefon ama ICS de bir çok sorunla karşılaştım 2.3.7 ye nasıl dönebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende katıldım aranıza
  • Selam arkadaslar Xperia p telefpnumu yaklaşık iki hafta önce aldım. İnanılmaz bi cihaz bu arkadaslarima tavsiye edip duruyorum. Bu klübü kurduğunuz için de sizlere teşekkür ediyorum.
    Yalnız bi konuda yardım isteyecektiniz sizlerden bluetooth ile mp3 göndiremiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olunuz şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_41 -- 14 Kasım 2012; 20:08:31 >
  • Selamlar,

Telefonu ekimin başında aldım. Gunde aktif kullandığım programlar Twitter, Whatsapp ve Walkman. 30dk oyun ve toplam 20-30dk Browser+Instagram kullaniyorum. Fakat sarji hic dayanmiyor, gunde iki uc defa sarj ediyorum. Nasil cozebilirim?

• Arkadaşlar bende çok kararsız kaldım . alim mi almayayım mı . Alınırsa güncelleme yapmalı mı yapmamalımı . günde 3 kere telefon şarj edemem . yoğun konuşuyorum ve mail özelliği kullanıyorum . napsam sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganvolkan

Arkadaşlar bende çok kararsız kaldım . alim mi almayayım mı . Alınırsa güncelleme yapmalı mı yapmamalımı . günde 3 kere telefon şarj edemem . yoğun konuşuyorum ve mail özelliği kullanıyorum . napsam sizce ?

kardeş bende almadan önce sen gibiydim şimdi tel elimde daha iki haftadır kullanıyorum dun kuzey guneyi hd olarak telden izledim tabi pcden indirdikten sonra .daha sonra kızla 2 saat konuştum kesintisiz sonra yaklaşık 20 sms mesajlaşdım 15dk falanda oyun oynadım bayada kurcaladım akşam şarj %38 di bence al pişman olmazsın
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende çok kararsız kaldım . alim mi almayayım mı . Alınırsa güncelleme yapmalı mı yapmamalımı . günde 3 kere telefon şarj edemem . yoğun konuşuyorum ve mail özelliği kullanıyorum . napsam sizce ?

kardeş bende almadan önce sen gibiydim şimdi tel elimde daha iki haftadır kullanıyorum dun kuzey guneyi hd olarak telden izledim tabi pcden indirdikten sonra .daha sonra kızla 2 saat konuştum kesintisiz sonra yaklaşık 20 sms mesajlaşdım 15dk falanda oyun oynadım bayada kurcaladım akşam şarj %38 di bence al pişman olmazsın

Kardeş sen onu bırak ben telefonu elime aldığımda şarj 1 saat dayanıyordu şimdi bütün gün wifi internet açık gece yarısı batarya %36 hiç şaşmaz muhteşem bişey kullandıkça sanki batarya artıyor :)))))

• Hocam konu açmışında bir resim ne bileyim bir görsel koysaydın ilk sayfaya telefonu bilen var bilmeyen var.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş sen onu bırak ben telefonu elime aldığımda şarj 1 saat dayanıyordu şimdi bütün gün wifi internet açık gece yarısı batarya %36 hiç şaşmaz muhteşem bişey kullandıkça sanki batarya artıyor :)))))

ewet kulanndıkça artıyor batarya kendini düzenliyor zaten kullanma klavuzundda bol bol şarj edin yazıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

ewet kulanndıkça artıyor batarya kendini düzenliyor zaten kullanma klavuzundda bol bol şarj edin yazıyor

Bütün gece şarja taksam patlamazmı bazen televizyonda çıkıyor şarjda kalan telefon patladı ev yandı diye derdim ev değil zaten telefon

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.