Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burda Xperia p 16 gb denmiş ama benim telefon alındığında 11 gb tı şuandada öyle bi yardım edin sorunu ne bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelist

Arkadaşlar burda Xperia p 16 gb denmiş ama benim telefon alındığında 11 gb tı şuandada öyle bi yardım edin sorunu ne bunun

16 GB toplam hafızası. Sisteme 5 GB ayırıyor, 11 GB kullanıcıya ayrılan kısım. Hepimizde böyle, size özel bir şey değil; sorun da değil. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akyıl123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akyıl123

quote:

Orijinalden alıntı: doganvolkan

Arkadaşlar bende çok kararsız kaldım . alim mi almayayım mı . Alınırsa güncelleme yapmalı mı yapmamalımı . günde 3 kere telefon şarj edemem . yoğun konuşuyorum ve mail özelliği kullanıyorum . napsam sizce ?

kardeş bende almadan önce sen gibiydim şimdi tel elimde daha iki haftadır kullanıyorum dun kuzey guneyi hd olarak telden izledim tabi pcden indirdikten sonra .daha sonra kızla 2 saat konuştum kesintisiz sonra yaklaşık 20 sms mesajlaşdım 15dk falanda oyun oynadım bayada kurcaladım akşam şarj %38 di bence al pişman olmazsın

Kardeş sen onu bırak ben telefonu elime aldığımda şarj 1 saat dayanıyordu şimdi bütün gün wifi internet açık gece yarısı batarya %36 hiç şaşmaz muhteşem bişey kullandıkça sanki batarya artıyor :)))))

ewet kulanndıkça artıyor batarya kendini düzenliyor zaten kullanma klavuzundda bol bol şarj edin yazıyor

Bütün gece şarja taksam patlamazmı bazen televizyonda çıkıyor şarjda kalan telefon patladı ev yandı diye derdim ev değil zaten telefon

ben buütün gece şarjada bırakıyorum bişi olduğu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

quote:

Arkadaşlar burda Xperia p 16 gb denmiş ama benim telefon alındığında 11 gb tı şuandada öyle bi yardım edin sorunu ne bunun

16 GB toplam hafızası. Sisteme 5 GB ayırıyor, 11 GB kullanıcıya ayrılan kısım. Hepimizde böyle, size özel bir şey değil; sorun da değil. :)

Hee tamam az kalsın telefonu geri gönderecektim :)))

• Telefonun alttaki şeffaf bölmesinndeki led ışıklarda sorun war sağdaki yanmıyorr. Başta yoktu sonrasında oldu..Bu sorunu yaşayan var mı????
    Napmam lazım acaba aldığım yere mi.götürsem

• quote:

Orijinalden alıntı: a.atalayy

Telefonun alttaki şeffaf bölmesinndeki led ışıklarda sorun war sağdaki yanmıyorr. Başta yoktu sonrasında oldu..Bu sorunu yaşayan var mı????
    Napmam lazım acaba aldığım yere mi.götürsem

Yanması gerekiyor. Aynen aldığınız yere götürün sıkıntıyı halletsinler. Bende böyle bir sıkıntı yok , en azından aldığımdan beri olmadı.
  • Telefonu için kılıf+ekran koruyucu düşünen varsa ilanıma bakabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_65963997/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65963997
  • Sağdaki kamera tuşuna hemen basınca algılamıyor.basılı tutunca algılıyor. Acaba sizde de öle mi yoksa benim tlfda mı sorun var bi de telefonu yere düşürdüm acep ondan mıdır

• s.a xperia p de görüntülü konusmayı nasıl ayarlıyabılırız yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.atalayy

Sağdaki kamera tuşuna hemen basınca algılamıyor.basılı tutunca algılıyor. Acaba sizde de öle mi yoksa benim tlfda mı sorun var bi de telefonu yere düşürdüm acep ondan mıdır

Çift aşamalı hocam o. Biraz basınca algılıyor, biraz daha bastırınca resmi çekiyor. Eğer kamerayı o tuşa basarak açmak istiyorsanız, zaten belli bir süre basılı tutunca açılması gerekiyor.

• Arkadaşlar bu telefonu alabileceğim distürübütör garantili önerebileceğiniz mağaza veya internet sitesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Arkadaşlar bu telefonu alabileceğim distürübütör garantili önerebileceğiniz mağaza veya internet sitesi var mı?

Ben Vatan'dan 1100 liraya aldım.Şimdi 969'a kadar düştü. Satış sonrası iyi hizmet için Vatan'dan almanızı tavsiye ederim.

• Arkadaşlar android sürümü kaç acaba içince 2.27 ilemi geliyor 4.0 ilemi.

Veya 4.0 yükselten varmı, yükseltilecekmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Arkadaşlar android sürümü kaç acaba içince 2.27 ilemi geliyor 4.0 ilemi.

Arkadaşlar bundan haberi olan var bugün bakmaya gideceğim 3 telefondan biri.
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce Club Xperia ile görüştüm.Batarya performansı için,telefonu ilk alanlara tavsiyeleri,ilk 5 şarjın en az 4 saat olması ve telefonun kapalı durumda şarj olması yönünde.Ayrıca telefonu günde en az 10-15 dakika kapalı durumda dinlendirmek gerekiyormuş.Bu Telefonun ve bataryanın daha stabil çalışmasına önemli bir etkenmiş.Ben dün gece Sony resmi distribütör (SonyEurasia) garantili ürünü %20 indirim+ %5 paypal indirimiyle 901 TL ye aldım.Üstelik yanında 80 tl değerinde USB güç Kaynağı Hediyesi var...Yani Tam garantili (Sony Türkiye) telefonu paralel ithalatdan(grey market) bile ucuza almış oldum...
  • quote:

quote:

Şu an ice cream güncellemesi mevcut hatta 10 gün içinde jellybean alacak Xperia P . Sony çok iyi çalışıyor bu konuda. Gb tarih oldu anlayacağın.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

quote:

Şu an ice cream güncellemesi mevcut hatta 10 gün içinde jellybean alacak Xperia P . Sony çok iyi çalışıyor bu konuda. Gb tarih oldu anlayacağın.

Bu konu pek tutulmadı galiba ilgi alaka yok, dünde gezdiğim mağazalarda alınmaz bir ürün dediler, şaşırdım aman abi alma eve sokma dedi satıcılar.

HTC almamı önerdiler hatta elerinde yokken.

• Sony’nin Jelly Bean güncellemesi alacak Xperia cihazları açıklandı

Sony hangi Xperia cihazlarına Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi vereceğini açıkladı. Güncellemeler 2013′ün Mart veya Nisan ayında başlayacak ve ne yazık ki 2011 modelleri bu güncellemeden faydalanamayacak. Sony, Xperia T, Xperia TX ve Xperia V gibi yeni cihazları için güncelleme programını doğruladı. Bu üç cihaz için güncelleme en erken Mart 2013′te geliyor.

Bu üç cihazdan hemen sonra ise Android 4.1 güncellemesi Sony Xperia S, Xperia acro S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go ve Xperia J için verilmeye başlanacak. Sony, bu cihazların güncelleme alacağı tarihi tam olarak belirtmedi, sadece yukarıdaki üç cihazdan sonra alacaklarını biliyoruz.

Kötü habere gelince, Sony’nin 2011 Xperia akıllı telefon gamına Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi verilmeyecek. Son güncellemelere bakan Sony, nedense bazı cihazlarının kaldırabileceği işletim sisteminin Ice Cream Sandwich olduğuna karar verdi. Sony, konu güncellemeler ve şeffaflık olunca en iyi şirketlerden birisi diyebiliriz. Bu kararda da şeffaf davranıyor ancak akıllı telefonların sorunsuz çalışması için Jelly Bean çok önemli bir güncelleme gibi görünüyor ve 2011 Xperia modellerinin Jelly Bean alamayacak olması gerçekten üzücü.

http://www.konsept.net/haber/sonynin-jelly-bean-guncellemesi-alacak-xperia-cihazlari-aciklandi/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konu pek tutulmadı galiba ilgi alaka yok, dünde gezdiğim mağazalarda alınmaz bir ürün dediler, şaşırdım aman abi alma eve sokma dedi satıcılar.

Hocam bu iş zevk meselesi. Sony'nin Bravia,White Magic,Xloud ses teknolojisi benim için vazgeçilmez oldu artık. Kasa çizildi çizilmedi derdinde yok.
    Performans olarak en son MaxPayne ve Gta 3'ü attım, Hatta geçen Templerun'ı yükledim bundan önce bende S II vardı. Görüntü ve performans olarak 1 ghz olmasına rağmen ondan daha iyi.
    Appale manyağı birine sorarsan Apple dan başka cihaz alma dünyanın en iyisi der halbuki değildir. O cihazlardan kat kat üstün cihazlar vardır.
    Sen onlara sorsaydın ,kullandın mı bu cihazı ? Tecrüben var mı yok mu? Konuşmadan boş boş atıp tutuyorlar. Bizim millet her şeyin en iyisini bilir.
    Ben Sony hayranı olmama rağmen eğer bir karşılaştırmada Glaxy S III ve Sony Xperia P varsa, derim ki böyle böyle daha çok performans için S III al.
    Egolarımı tatmin etmek için Sony al demem. Giderim onun müdailinde bir cihaz öneririm İon gibi.
    Doğruya doğru diye bir şey var o açıdan bakmak lazım bence olaya. İnsanlar bunu yapmıyorlar.Senin tercihin senin kararın.
    Herkes şarj sıkıntılı demiş,alakası yok beni 1 gün full internet açık çok rahat idare ediyor. He diyecekler ki oyun oyna da görelim tüm gün gidiyor mu?
    O zaman bende onlara derim ki,aç sende oyun oyna bakalım ne oluyor Telefonun en güzel özelliği şarj aletine taktığından 10 dk sonra atıyorum %5 de ise %30 lara kadar çıkıyor ve çok çabuk şarj ediyor.
    Belki düşük amper kullandılar bataryayı ama ona da çözüm kolaylık üretmiş adamlar. Dediğim gibi tercih senin. Herhangi bir telefonla yan yana koy ,ful HD bir videoda test yap Sony'i her hangi bir cihaz ile.
    Farkı göreceksin. Görüntü ve ses kalitesi olarak. İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu iş zevk meselesi. Sony'nin Bravia,White Magic,Xloud ses teknolojisi benim için vazgeçilmez oldu artık. Kasa çizildi çizilmedi derdinde yok.
    Performans olarak en son MaxPayne ve Gta 3'ü attım, Hatta geçen Templerun'ı yükledim bundan önce bende S II vardı. Görüntü ve performans olarak 1 ghz olmasına rağmen ondan daha iyi.
    Appale manyağı birine sorarsan Apple dan başka cihaz alma dünyanın en iyisi der halbuki değildir. O cihazlardan kat kat üstün cihazlar vardır.
    Sen onlara sorsaydın ,kullandın mı bu cihazı ? Tecrüben var mı yok mu? Konuşmadan boş boş atıp tutuyorlar. Bizim millet her şeyin en iyisini bilir.
    Ben Sony hayranı olmama rağmen eğer bir karşılaştırmada Glaxy S III ve Sony Xperia P varsa, derim ki böyle böyle daha çok performans için S III al.
    Egolarımı tatmin etmek için Sony al demem. Giderim onun müdailinde bir cihaz öneririm İon gibi.
    Doğruya doğru diye bir şey var o açıdan bakmak lazım bence olaya. İnsanlar bunu yapmıyorlar.Senin tercihin senin kararın.
    Herkes şarj sıkıntılı demiş,alakası yok beni 1 gün full internet açık çok rahat idare ediyor. He diyecekler ki oyun oyna da görelim tüm gün gidiyor mu?
    O zaman bende onlara derim ki,aç sende oyun oyna bakalım ne oluyor Telefonun en güzel özelliği şarj aletine taktığından 10 dk sonra atıyorum %5 de ise %30 lara kadar çıkıyor ve çok çabuk şarj ediyor.
    Belki düşük amper kullandılar bataryayı ama ona da çözüm kolaylık üretmiş adamlar. Dediğim gibi tercih senin. Herhangi bir telefonla yan yana koy ,ful HD bir videoda test yap Sony'i her hangi bir cihaz ile.
    Farkı göreceksin. Görüntü ve ses kalitesi olarak. İyi günler.

Nikiniz Experia ama firma elemanı değilsiniz değil mi ?

Birde bu telefonda mini sim olayı varmı aldıgım gün kullanmama olayı olurmu, bendeki sim buna uymaz nerden hemen bulacagım mini simi.

Telefonun içinde android 2 var telefonu alınca kendisimi yükseliyor 4.0 a yoksa bizmi yapıyoruz bu konulardan anlamıyorum da.

4.1 gelecek sanırım, şimdilik 4.1 önemli değilde sadece 4.0 hemen yapabilirmiyiz onu merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.