Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: twenty_six

quote:

Orijinalden alıntı: eron06

3 G ayarlarını nası yaparım telefonu yeni aldım

Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Ağ Modu/Yalnızca WCDMA veya WCDMA/GSM Seçeneğinden açabilirsin.Ayrıca Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Veri Etkin (bu ayarlar sony xperia miro'nun (andr. 4.0.4) menüsüne göredir.Sanırım sony xperia p'de de böyledir.

yukarıdaki çekim gücünün orada H yazarsa en yüksek şekilde int. girersiniz
    E yazarsa Edge-konumunuza göre normal hızda yada yavaş girersiniz.

sağol arkadaşım bi sorum daha olacak birini görüntülü arama yapmak için ne yapmam gerekiyor

• telefonun turkcell romlu olduğunu nerden anlıcaz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twenty_six

quote:

3 G ayarlarını nası yaparım telefonu yeni aldım

Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Ağ Modu/Yalnızca WCDMA veya WCDMA/GSM Seçeneğinden açabilirsin.Ayrıca Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Veri Etkin (bu ayarlar sony xperia miro'nun (andr. 4.0.4) menüsüne göredir.Sanırım sony xperia p'de de böyledir.

yukarıdaki çekim gücünün orada H yazarsa en yüksek şekilde int. girersiniz
    E yazarsa Edge-konumunuza göre normal hızda yada yavaş girersiniz.

sağol arkadaşım bi sorum daha olacak birini görüntülü arama yapmak için ne yapmam gerekiyor

Xperia P'de görüntülü görüşme yok diye biliyorum,fakat Skype programını araştırıp kullanabililrsiniz.

• bende bugün aldım p modeli. türkçe dil seçeneğini nereden etkinleştiriyoruz veya yüklüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskayaa

bende bugün aldım p modeli. türkçe dil seçeneğini nereden etkinleştiriyoruz veya yüklüyoruz.

telefonun ayarlar (settings) kısmında language yazan bir kısım olacak oradan telefonun dilini ayarlayabilirsiniz
  • teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar...
    Xperia neo kullaniyorum...
    Ciddi ciddi ))P almayi düşünüyorum...
    Hafiza olarak uygulama 2gb sanirim.peki kimi oyunlar 1gb,600mb fln.o durumda ne oluyor
    Yani uygulamalari sd card olmadigi icin 2gb mi atiyor.yoksa kalan 13 gb a mi.ve bizdeki sd card a tasi olayi P de var mi...
    + ve - lerini...özellikle - lerini yazar msniz...sarji ,1080p video,foto..mesela..??
    Memnun olmadığınız yonleri vs....tskler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 25 Aralık 2012; 19:25:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar

sony xperia p kullanıcısıyım.NFC özelliğini kullanan var mı varsa anlatabilir mi? smart tag dışında başka bi kullanım alanı var mıdır?
    Bi de telefonun şeffaf bölmesindeki ışıklar yanarken telefonun bi resmini gönderebilir misiniz? ( telefon yatık halde değilken) Çünkü bendeki az yanıo gibi servise düzelttik dediler ama hala sönük gibi.....
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

quote:

Orijinalden alıntı: taskayaa

bende bugün aldım p modeli. türkçe dil seçeneğini nereden etkinleştiriyoruz veya yüklüyoruz.

telefonun ayarlar (settings) kısmında language yazan bir kısım olacak oradan telefonun dilini ayarlayabilirsiniz

bişey sorcam kardeşim p modeli kullanıyorum wifi kapalıyken uykuya alıyorum 5 10 dk sonra açtıgımda wifi ye kendi bağlanıyo kapanıyo neden yapar bunu bi bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.atalayy

selam arkadaşlar

sony xperia p kullanıcısıyım.NFC özelliğini kullanan var mı varsa anlatabilir mi? smart tag dışında başka bi kullanım alanı var mıdır?
    Bi de telefonun şeffaf bölmesindeki ışıklar yanarken telefonun bi resmini gönderebilir misiniz? ( telefon yatık halde değilken) Çünkü bendeki az yanıo gibi servise düzelttik dediler ama hala sönük gibi.....
    Teşekkürler

nfc yi kullanmıyorum ama ışık konusuna gelince s veya u da ki kadar parlak yanmıyor. ben bunun sebebini dokunmatiğin şeffaf yerin üzerinde bulunmasına bağlıyorum. kullanılan malzemeden dolayı yani
  • quote:

bişey sorcam kardeşim p modeli kullanıyorum wifi kapalıyken uykuya alıyorum 5 10 dk sonra açtıgımda wifi ye kendi bağlanıyo kapanıyo neden yapar bunu bi bilgin varmı

ayarlardaki güç yönetimi kısmından uzatılmış bekleme modunu iptal edin sorununuz hallolacaktır. fakat uzun pil süresi için kullanmanızı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

selam arkadaşlar

Teşekkürler

nfc yi kullanmıyorum ama ışık konusuna gelince s veya u da ki kadar parlak yanmıyor. ben bunun sebebini dokunmatiğin şeffaf yerin üzerinde bulunmasına bağlıyorum. kullanılan malzemeden dolayı yani

Teşekkürler

• quote:

quote:

ayarlardaki güç yönetimi kısmından uzatılmış bekleme modunu iptal edin sorununuz hallolacaktır. fakat uzun pil süresi için kullanmanızı tavsiye ederim

uzatılmış bekleme modunda idi wifi açılınca hep iptal ettim ama wifi açılıp kapanmaya devam etti başaka biyerden olabilirmi
  • quote:

selam arkadaşlar

Teşekkürler

nfc 'rehber kaydı,resim mp3 v.s gönderebiliyosun,iki cihazın nfc si acık olacak,arka arkaya yapıştıracan ekranda ve sesli uyarı verir zaten göndermek için ekrana dokun tamamdır,şeffaf böl.sindeki ışıklar bendede sönük..

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Selam arkadaşlar...
    Xperia neo kullaniyorum...
    Ciddi ciddi ))P almayi düşünüyorum...
    Hafiza olarak uygulama 2gb sanirim.peki kimi oyunlar 1gb,600mb fln.o durumda ne oluyor
    Yani uygulamalari sd card olmadigi icin 2gb mi atiyor.yoksa kalan 13 gb a mi.ve bizdeki sd card a tasi olayi P de var mi...
    + ve - lerini...özellikle - lerini yazar msniz...sarji ,1080p video,foto..mesela..??
    Memnun olmadığınız yonleri vs....tskler...

arkadaşım bazı uygulamalar neodaki gibi taşınabiliyo,bazıları taşınamıyo ancak root luolan harıç,2 gb lık oyunu 11,2 gb alana atıyıyor,diğer + ve - eksileri sıkça forumda bahsi var
  • Hmm.eyvallah..sagol...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

quote:

selam arkadaşlar

Teşekkürler

nfc 'rehber kaydı,resim mp3 v.s gönderebiliyosun,iki cihazın nfc si acık olacak,arka arkaya yapıştıracan ekranda ve sesli uyarı verir zaten göndermek için ekrana dokun tamamdır,şeffaf böl.sindeki ışıklar bendede sönük..

Eyvallah saolasın... Şefaf bölmedeki ışıklar deli ediodu beni demekki telefon böleymiş

• Arkadaşlar beni de ekleyin telden yazıyorum
  • bende 2 gün önce xperia p aldım android 4.0.4 güncelledim telefonu kırmak üzereyim kamera kötüleşti menüler kötüleşti internete giremedim geride 2.3.7 ye dönemedim hard format attıgım halde olmadı ne denediysem olmadı kıracam nerdeyse öyle sogudum eski haline nasıl dönebilirim? ???
  • nerdeyse 2 günlük xperia p yi satacam düzelmezse şarjıda 3 5 saatte bitiyo iphone 1299 du almadıgıma pişman oldum :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.